שלום לכם שלום לכם שלום לכם שלום

• פותח הנושא Maly
  • פורסם בתאריך

Maly

New member
שלום לכם שלום לכם שלום לכם שלום

בגלל.....שאתם כל כך חרשים ולא יודעים כנרראה לכתוב או שאני פשוט סנילית לאללה (אל תגיבו לזה) אתם לא עונים לי לשאלה של איזה דיסק כדי לקנות-איב,אווטקאסט,או מיסי או בכלל משו אחר כי בקרוב מאוד אני כבר אבזבז תכסף על משו אחר עדי שיכולה לקרואה את לירן במכות :) וגם את דבורה עם אני אצטרך...

D.O.D

New member
אחד על אחד, אני ואת על הדשא!

ותעזבי אותי עכשיו ממכות מספיק יש לי בנאדם אחד לטפל בו כבר אחרי זה נעבור אלייך ובהזדמנות זו אני רוצה להגיד לכם דבר נורא תושב יבנה הולך להרצח וכולנו נצטרך להתאבל עליו כי אני ירצח אותו (ואחר כך ירצחו אותי אבל מה זה משנה?)

D.O.D

New member
ככה יהיה רשום במודעת אבל:

עריית יבנה ותושביה אבלים אל מותו של הצעיר אדיב פאדל שנרצח באכזריות במכות על ידי מפגר מקומי שזה לירן האמ סי יהיה זכרו ברוך (החרוז דרך אגב הגיע מפיזדה פאמילי ואמ סי סוניק בשיר - גבי מן)

Maly

New member
ועריית רעננה מודיעה בזאת-

שאם משהו צריך עזרה בלהרוג את המפגר לירן האמ סי העירייה תשלח מספר אנשים מתיכון ה``ברנש`` לעזור בליכדותו ובעינויו... המעוניין להצטרף שירים את היד ויגיד אני עדי אני אני אני אני אני אני אני אני אני!!!!!!!!

dannnnnna

New member
אני אני אני אני אני אני

להרביץ ללירן זה תמיד טוב! סתם.. אי לאב יו לירן ועדי תקני את של אייב..!!!! (דנה רוצה להחרים לך את זה)... דנה im baaaaacckk)

D.O.D

New member
דנה, היא אמרה גם להרים את היד...

אה, אופס לא שמתי לב שהרמת את היד... זה לא משפיע על הגובה שלך הרבה חחחח (-: סתם כפרה, הכל בגדר הצחוק הרשע (-: וחוצמזה, עדי, אף אחד לא יכול להרוג אותי, אני חי לנצח! אני ימות אחרייך! הבטחה! הא הא הא הא הא.....

D.O.D

New member
אני! אני שונא את הבנאדם הזה!

פיס יו H-( כולנו ביחד לרצוח את לירן! יההה אני משועמם רצח! אז חרשתי קצת על הפורום ואני רושם סתם כמה הודעות דביליות

dav dav

New member
לא נראה לי ובגדול

קודם כל עדי אני הרבה הרבה יותר חזקה ממך!!!! ותקני את הדיסק של מיסי כי לי יש את הדיסק של איב ואת יכולה להקליט ושטויות!!! ומה עם המתנה שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

POET-

New member
אאוטקאסט

אני לא מי יודע מה חובבת מוסיקה שחורה אבל אאוטקאסט לא רעים.. יש להם אלבום חביב ביותר

תותי-בת

New member
מה לקנות...... לקנות הכל!!! אווטקאסט לדעתי ממש טובים - אז לקנות.. מיסי - דיסק פצייייייץ :) בריאה עליה, איב - אין לי שמץ... שמעתי רק שני שירים שלה אז תלכי לחנות דיסקים ותבקשי לשמוע, תשמעי את השירים ותחליטי לבד, אני בטוחה שיש לך אחלה טעם, יאללה בובה שיהיה יום מעולה, אוהבת, ליאת.

ושוב, לא בא לי להיות לא מוסרי

אבל יש את האפשרות המשונה הזאת של פשוט להוריד את הדיסק מהרשת ולא לקנות, או לקנות רק אם את באמת מרוצה.

Maly

New member
זאת האפשרות היחידה כבר

כי נגמר לי הכסף? למשו יש איזה אח/אחות קטנ/ה שצריך לעשות לו ביביסיטר ברעננה?:)

למעלה