שלום לכם שלום לכם שלום לכם

jennyFK

New member
שלום לכם שלום לכם שלום לכם

שלום. ו.......מה שלומכם ומה שלומכם ומה שלומכם היום?!?! טוב, מספיק עם פרפר נחמד (למרות ששירי ילדים זה הדבר הכי טוב שיש! ועל זה כולם מסכימים!) אני באתי הנה בזכות (או אולי בגלל??) תמר "הארי פוטר" אין-לי-מושג-מה-השם-משפחה. למי שעוד לא הבין מההודעה הזאת או מהאחרות שלי מדובר בחיה מזן נהכי נפוץ ובלתי מובן בעולמו הקט- הטינאייג'רס הסרקססטי-פסימיסט, המעביר את זמנו בעיקר בשינה, כעס וביקורת על העולם. החיה שבה אנו עוסקים הנה מהגזע השמאלני, או בשמו הנפוץ "יפה הנפש" אשר פותח בעיקר בחוות הגדול "הקיבוץ השמו"צניקי". האובייקט הניצב לפנינו שואף לעבוד כתסריטאי(ת) טלוויזיה ולחיות באירלנד, שם תמיד ירוק וכולם מדברים במבטא כ"כ חמוד! (עכשיו ברצינות- הייתי נשארת בארץ עם היה אפשר לעבוד פה באומנות, אבל קחו את התקציבים במינוס, חוסר העניין של הציבור באומנות איכותית כי כל הזמן מנסים לתפוס רייטינג ולפנות למחנה במשותף הנמוך ביותר, עם קומץ גדול, ע-נ-ק של צנזורה ו"טאבו" שאפילו באירן אין (ופה אני רצינית! באירן יש קולנוע איכותי מאוד!!!!) ומה לעשות, אני פה לא חושבת שאני יכולה לעשות טלוויזיה). טוב, אני מניחה שהבנתם עכשיו עם מי יש לכם עסק. אז אני אפסיק לכתוב לפני שההודעה תהיה עוד יותר מוזרה.

jennyFK

New member
לפי מה שאני יודעת, בעולם מתורבת כש

מצטרפים לפורום מסויים כותבים הודעת פתיחה. לי זה היה ברור מ"שלום לכם" אבל כנראה שכיוונתי גבוה מדי על אנשים שיכולים לעבד מידע גם אם זה לא כתוב במפורש!

SShirly

New member
יהירות זו תכונה מכוערת.

אי סבלנות עוד יותר. וחוסר טקט זה הכי גרוע.

tamarhp

New member
אני מכירה מישי

שמגדיה את עצמה כ"חסרת טקט גאה"... (נועם - את מכירה אותה)

SShirly

New member
כן אבל....

גם לחוסר טקט צריך להיות טקט
ובמיוחד כשלא עשיתי כלום חוץ מלשאול משהו פיציפוני

jennyFK

New member
מותר לשאול לפי מה אתה קובע... (תמר)

שאלה מסכות? בגלל שהחלטתי להיות קצת שונה, לכתוב משהו בצורה הומוריסטית כי נמאס כבר מכל ההודעות של חדשים שכולן אותו הדבר. אז סליחה באמת. היי תמר ד"א כשאמרת לי לבוא חשבתי שאת מזמינה אותי רק בגלל שיש פה אנשים נחמדים שבאמת אפשר לדבר איתם! היית צריכה להזהיר אותי שאם אני אנסה להיות אינדיבידואליסטית כל ה"סובלניים" פה יתחילו לרדת עליי.

מתנדב

New member
jennyFK, ברוכה הבאה לפורום....

אף אחד אין לו רשות לרדת על השני ולהשפילו, מי שעושה זאת מקומו לא כאן...

tamarhp

New member
ככה אתה מעיף אותי מהפורוםפ? ../images/Emo12.gif

יש לי מצברוח טוב.. אני מצחיקה את עצמי

selgarat

New member
אני ה- ../images/Emo151.gif

למה את כל כך נעלבת, בתור יוצאת שומר צעיר היית אמורה לזכור את עניין המסכות מהפעולות של כיתה ז' אם אני לא טועה. כל הדברים שדיברת עליהם באמת מדברים על דברים שהם שלך אבל לא ממש על דברים עליך. השומר הצעיר לא מסביר לי מי את אלא מאיפה את באה. הקיבוצניקית זה לא תכונת אישיות כמו ששנינו יודעים, אין מאפיין אחד לקיבוצניק עם כמה שננסה לקטלג. כמוך אני גדלתי בקיבוץ של השומר הצעיר וכמוך הילדות בבתי ילדים ובמוסד עזרה לי לשנות אצלי דברים, אבל השינויים שאני עשיתי בטוח שונים משלך כי הם אפילו שונים משל זה שגדל מילימטר ממני גדל הילדות שלנו. לכן קראתי לכל מה שתיארת כמסכות, נתת לאנשים שכאן את כול הכלים לדעת מי הסטיגמות החברתיות בישראל אומרות שאת, לא מי שאת באמת.

SShirly

New member
חח זה כל כך מטומטם שזה מצחיק...

Selgarat אני מסכימה עם כל מילה שלך. ובקשר אלייך, שאת חדשה פה, חשוב שתדעי שהכוונה שלי ממש לא היתה לגרום לך להתעצבן ובמיוחד לא לחטוף ממך משפטים כמו שהגבת לי. אני עצמי חדשה כאן וחשבתי שאת ותיקה פה. ולא הבנתי באיזה הקשר ההודעה שלך מופיעה, אז שאלתי. זו סיבה לכעוס? ברוכה הבאה לפורום. חבל שהתחלנו ככה.

tamarhp

New member
למה שמת אותי בנושא?

ולא יולתי להזהיר אותך, האנשים פה לא צפויים..

פלסטיק

New member
שלום גם לך ../images/Emo13.gif

באירלנד יש עוד כמה דברים שיעזרו לך, למשל לפריקונים וקערות זהב בקצה הקשת. לעומת זאת כאן יש אחלה שמש, לא ראיתי צנזורה כמו באירן ולא יודע מי אמור לתת לך תקציב לאני-לא-יודע-מה. אבל את עוד צעירה, שיפורים טכנולוגיים מגיעים במהירות. יכול להיות שעד שתתחילי לחמם מנועים על מסלול הטלויזיה תוכלי כבר את בעצמך לפתוח ערוץ טלויזיה אינטרנטי. בקיצור, ברוכה הבאה ותחייכי לעתיד

שלום לך!!

טוב, אז קודם כל- ברוכה הבאה לפורום.. אני בטוח שאם יש לך מה להגיד, (ולפי ההתרשמות הקודמת שלי- יש לך) אז את בטוח תהני. רק אזהרה- כפי שכבר ראית, אנשים נוטים לפרש פה דברים קצת אחרת, ולכן מוטב להזהר...

tamarhp

New member
../images/Emo24.gif

סוף סוף! איזה כיף לראות אותך פה! אל תתפלאי אם נתווכח פה קצת יותר מבטלפון, פםה יש לי דגיבוי
מקווה שתשרדי, ותתעלמי מהאנשים שבאים להתנגח..

למעלה