שלום לכם.... שלום .. שלום

עלמה 3

New member
שלום לכם.... שלום .. שלום ../images/Emo79.gif

שלום..... שלום ..... שלום...
הנה אני כאן בחזרה .... התגעגעתי מאד מאד
נכסנו הביתה לפני כשעה, לאחר יממה ללא שינה.... אז מקדישה מעצמי למיוחדת שלי חיבוקים רבים..... ומתנות... מניחה את הראש לכמה שעות שינה..... ואחה"צ תשמעו ממני שוב... אוהבת אוהבת אתכם

yaeli4

New member
ברוכה השבה, עלמה מתוקה../images/Emo25.gif

טוב שחזרת בשלום. לכי לחבק את כל האהובים ושובי אלינו במהרה. נשיקות רבות שלוחות לך,

קולולולולולול../images/Emo124.gif

ברוכה השבה
התגעגעתי כל כך היית חסרה לי מאד,(התרגלתי לקשקש איתך כל ערב) לכי לנוח ושובי מהר מהר לשתף ולספר חוויות ,איך נשם ? ממתינה לך בסבלנות

blonda3

New member
קולולוליליליל-איפה היית?../images/Emo12.gif../images/Emo24.gif

ברוכה השבה....

rolan

New member
עלמה'לה איזה יופי שבאת

חסרת כאן מאוד, לא היה מי שיושיב את החדשים, שיעשה סדר... ממש נורא, איך עזבת אותנו ככה?... נו?... תתעוררי כבר, ספרי חויות, תקראי קצת מסיפורינו. בינתיים = קבלי

*יערית

New member
את....../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

וואוווווווווווווווווווווווווווווווווווו בהחלט הרגשתי בחסרונך, בטוחה שבבית הרגישו בחסרונך
וכאן...כאן בין השורות
ברוכה השווה
וואלה התגעגעתי

1נתי 1

New member
ברוכים השבים

אוך כמה התגעגעתי לקפה ולעוגה איתך מקווה שאכלת הרבה בקלאוות (גם בשבילי) אני בינתיים מסתפקת ב---------

עלמתי היקרה

מה קורה ? עדיין ישנה? מורכבי יקר ,אולי תבדוק מה עם היפיפיה הנרדמת? נשיקה מהנסיך יכולה לעזור ולהשיב אותה לקדמותה.............

rolan

New member
פוווווווווווווווווווו../images/Emo25.gif

אולי זו תביא אותה, את היפייפיה הנרדמת?.....
חיכיתי
חיכיתי
בכיתי
בכיתי
ומי לא באה?
עלמה
כבר נשתמע מחר היום עייפה ועפה למיטה
לילה טוב

עלמה 3

New member
שוב אני ../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

הייתי חייבת לנום, לפרק את המזוודות כביסות ולהיות נטו עם מיוחדת מצחיק - מיוחדת לא נתנה לי להתקרב למקלדת.... והנופש היה נפלא... מאד מאד נהנו... רק המורכב היה חסר לי מאד וכמובן המיוחדת שלי. וזאת הפעם האחרונה שאני יוצאת בלעדיו. בקיצור היינו בקלאב שנקרא לאריס בעיירה לארה כ- 20 דקות מאנטליה. מקום משגע ואיכותי. וכמובן שיצאנו לטיוליים חיצוניים ורפטינג בנהר שנמצא באזור הרי הטאורוס שהירדן שלנו הוא דוגמית, רפטינג מקצועי כ - 6 שעות , מלהיב ומהנה. ואכלנו ואכלנו ואכלנו ואכלנו ואכלנו הרבה דגים על האש וכמובן בקלאות ולוקום ומתוקים וחלבות למינהם. וכן ירבו ימים כאלה

למעלה