שלום לכם, תואילו לקבל עוד סינגלית?

שלום לכם, תואילו לקבל עוד סינגלית?

שלום לכל האנשים שמשתתפים בפורום זה. בתור סינגלית (בעל כורחי) מצאתי לנכון להצטרף לשורותיכם, אפשר??? אם כן אז שלוחה לכל אחד ואחת מכם ברכה ממני לשבוע נפלא ואולי זה השבוע שבו נמצא אהבה. אמן.

dudusch

New member
היי באה לרגע! ../images/Emo140.gif

את מוזמנת לשבת ולהירגע. נקבלך בזרועות פתוחות,
עם שיר בלב ועוד הפתעות משמחות
ספרי על עצמך, מה יקבל האיש שיזכה בליבך, מהן תכונותיו של האביר, עלינו תוכלי לקרוא במאמרים - דבר כביר!!! אז זהו, קבלי כמה
וגם כמה פרצופים

principeza

New member
אתה???

לך יש את תפקיד המשורר המקסים. אתה כותב שירים קצרקצרים וענבלוש מחלקת פרחים..

ליאן.

New member
אני חושבת שדודוש רוצה את תפקיד

נערת הפרחים..
מה את אומרת, יש לו את זה ?

נערת הפרחים כאן אבל נראה לי ש...

אין בי צורך היום... שאר הועדה עשתה עבודתה נאמנה.

ליאן.

New member
ברוכה הבאה למועדון ! ../images/Emo171.gif

המועדון מציע לך שירותי קאנטרי קלאב, טיולים, מסיבות חוף, דייטינג ועוד. דמי החברות הינם 0 שח´ לשנה. את יכולה לשלם אותם במזומן או בצ´ק בנקאי לגזבר הפורום או ישירות אצלי.

תודה, תודה ושוב תודה...

על קבלת הפנים החמה (הגעתי הביתה?) ובכן למי שלא הציץ בכרטיס שלי אז אספר מס´ דברים על עצמי: אני בת 26 מהמרכז, עובדת (מקווה ללמוד בעתיד הקרוב), אוהבת לשמוע מוזיקה 24 שעות ביממה, לקרוא ספרים, לטייל, וכל בילוי שהוא מהנה - אני מוכנה ומזומנה להצטרף. כך שאם באמת תארגנו מפגשים כייפיים (מתחייבת לעזור) אני אהיה ראשונה ברשימה. וכמו שבטח שמתם לב .. אני סינגלית, מחפשת אהבה אמיתית ולא אשקוט עד שאמצא. זהו.. שיהיה לכם לילה טוב (צריכה לקום מוקדם) ונשתמע... באתייי (ונשארתי)

ליאן.

New member
אמרת שאת מחפשת אהבה..

ולכן מיהרתי להכין לך מאמר היכרות פורומי אישי ומהמם.
תתחדשי!
ניתן לשנות אותו או להסיר באופן זמני/קבוע (כיאה לכל דאטה בייס
), עפ"י שיקולך. ממליצה להוסיף נתונים המבוקשים מהצד השני והאם מעשנת/לא מעשנת. ולכל החבר´ה, לפני ההתנפלות - הארה. לפני שפונים, חישבו פעם או פעמיים - האם הבחורה עונה על דרישותיכם ? האם אני עונה לדרישותיה ? מספר בנות התלוננו שהן מקבלת פניות מחבר´ה שלא היו מספיק רציניים או לא מתאימים כלל לדרישות ודרשו להסיר את המאמר שלהן כי נמאס.. ! זה לא לוטו ! בנאדם לא יכול לשלוח ולומר לעצמו - ´מה שיצא יצא, מקסימום אזכה´. זה מטריד ולא נעים. קצת התחשבות ויכולת סינון לא תזיק ותחסוך לכולם עוגמת נפש מיותרת, בבקשה מכם.

למעלה