שלום לכם!

שלום לכם! ../images/Emo104.gif

אני חדש כאן בפורום. אני קורא כבר זמן מה את ההודעות, אבל עד היום משום מה העדפתי להישאר קורא פסיבי. בכל אופן, בעזרתה האדיבה של Dvd Profiler הנה האוסף הצנוע מאוד שלי. מקווה להשתלב פה היטב בהמשך. ועוד שאלה קטנה: כל כך מאוכזב הייתי, אחרי שבעזרת הפורום הזה גיליתי את EzyDVD וכבר תכננתי לבצע את הרכישה הראשונה משם, שהאתר לא מבצע יותר משלוחים לישראל. אז רציתי לדעת: מה האתר המועדף על חברי הפורום, עכשיו שהנ"ל נסגר? האם זה DeVoted? ועוד משהו: קרץ לי מאוד האתר DVD Box Office הקנדי, עם המשלוח חינם שלו לכל רחבי העולם. האם הם עושים משלוחים לישראל? כדאי? מישהו ניסה?

Soak

New member
ברוך הבא ../images/Emo70.gif ../images/Emo140.gif

ביום שלישי הפורום חוגג חודש אונליין ואנחנו תמיד שמחים לקבל חברים חדשים. לגבי האוסף שלך, לא ניתן להיכנס אליו כרגע כיוון שהוא מוגדר כ-PRIVATE. עליך להיכנס לאתר ולשנות את ההגדרות שם ל-PUBLIC או SEMI PUBLIC. לגבי EZYDVD, זה אכן מעצבן למרות שאחרי שטעמתי את שירות הלקוחות הלקוי של האתר די נידיתי אותו בעצמי. בכל מקרה חבל לי על כל אתר שמוריד את ישראל מרשימת המדינות שלו. כרגע האתר האוסטרלי היחידי (או כמעט היחידי) הראוי הוא אכן DeVoteD ששולח נכון ליום זה לישראל ומחיריו זולים מאוד. נחזיק אצבעות שגם שם לא יתעצבנו עלינו... את האתר הקנדי אני לא מכיר אבל קח בחשבון שמחירי המשלוח בחלק מהאתרים הם זניחים ועדיף לבחור את האתר שבו מחיר הסרט הוא הזול ביותר. בקרוב בקרוב יעלה מדריך הקניה... שבוע טוב.

../images/Emo51.gif על קבלת הפנים!

רק רציתי לציין שלקחתי לתשומת לבי את הערתך, ועכשיו ניתן להיכנס לאוסף שלי. לא משהו מיוחד, כולה 15 דוידים, אבל אני מקווה שעם הזמן יגדל.
אה, ואני מקווה שבקרוב כבר אוכל לנסות את DeVoteD. בעצם, נזכרתי עכשיו במשהו. אם אתה מתמצא ב-DVD Profiler, יש לי למעשה 16 דוידים, אבל אחד מהם התוכנה פשוט לא מצאה, למרות שהכנסתי את הקוד במדויק. אני מדבר על Alien, בגירסת אזור 2 שלו. יש לך מושג איך להתגבר על הבעיה הזו?

TheShis

New member
כן.

הבעיה עם הגרסאות איזור 2 היא, שהמפיצים בארץ מדביקים עליהן מדבקות לבנות עם ברקוד שונה (שהתוכנה לא מקבלת, ובצדק, היות ומדובר בברקוד מקומי ולא עולמי). מה שאתה יכול לעשות זה להכניס את הכותר ע"י חיפוש עפ"י השם והאיזור. אני בטוח שתהיינה כמה גרסאות, אבל אתה יכול לבדוק עפ"י העטיפה ופירוט התוספות איזו גרסא הכי קרובה (או אפילו זהה) לגרסא שלך. נסה, בתור התחלה, את המספר הבא: 039036001199. בהצלחה!

../images/Emo51.gif רבה רבה!

המספר שנתת הניב בדיוק את הגירסה שברשותי, לפחות על פי תמונת העטיפה. ולגבי הברקוד המקומי, לקחתי לתשומת לבי. כעת האוסף שלי מעודכן.

למעלה