שלום לכם!
אשמח אם תוכלו לעזור

alonaski

New member
שלום לכם! ../images/Emo13.gif אשמח אם תוכלו לעזור

לי...
אני מחפשת ספר שנושאו כלבים והוא מעביר הכי טוב את המסר של = איך לא לפחד מכלבים... ספר שמיועד עבור נערה שמפחדת מכלבים. זה בסדר גמור אם מדובר בספר ילדים, הכוונה היא המסר שלו...
הערה קטנה: מכירה את הספר שהכנסותיו קודש ל"תנו לחיות לחיות" = על הכלבה שהצילה חתולים, אז אין צורך להמליץ לי עליו... הוא לא מתאים. תודה מראש!

לא בדיוק אבל בערך...

יש לי בראש 2 ספרים שמדברים על פחד מחיות אחרות- איתמר פוגש ארנב של גרוסמן והחתול דלעת משנה את הדעת של יונתן יבין.מקוה שיעזור...

RainDrop

New member
ממ...../images/Emo80.gif

יש את הספר "סיפורי כלבים" של ג'יימס הריוט- ספר מקסים-מקסים-מקסים על עבודתו של וטרינר כפרי עם כלבים. אני לא לגמרי משוכנעת שהוא יעזור לילדה להפסיק לפחד מכלבים, אבל הוא כן מציג אותם באור חיובי מאוד. (אגב, בלי קשר אני ממליצה מאוד על יתר הספרים בסדרה- שבהם הכלבים הם לא העיקר. ג'יימס הריוט כותב בצורה נהדרת, שנונה ומשעשעת.)

sagiberg

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אם מדובר בספרים שמהם נובעים רגשות אהבה כלפי הזן הכלבי יש לי כמה: הכלב לד פרדיננד הנהדר הכלב נו נו נו עזית הכלבה הצנחנית

alonaski

New member
אוי תודה! ../images/Emo13.gif לא ראיתי שענית לי...

כיוון שלא שרשרת את התשובה אלי...
אני אברר על הספרים האלה בחנות ספרים!
תודה!

alonaski

New member
תודה. אבל זה לא מה שהתכוונתי...

אנסה להסביר יותר טוב. מכירים בטח את ספרי הילדים שמנסים לעזור להם להתגבר על כל מיני פחדים. על פחד מחושך... על פחד מרופא שינים... על המפגש עם נפילת שן ראשונה... וכד'. למשל, יש את הספר (לא זוכרת את שמו) שמלמד ילדים לעשות צרכים בסיר לילה. אז באותו עניין... מנסה לאתר ספר שמלמד אותם לאהוב כלבים. עם כל הכבוד לספרי ג'ימס הריוט... רובם עבי כרס ומיועדים בעיקר לאוהבי חיות. קשה לי להאמין שמי שבעלי חיים גורמים לו לדחיה - ימצא את עצמו מרותק לספר כזה או יבחר בו מלכתחילה...

mpatis

New member
ספרים זה טוב

אך למרות שאני לא מכיר את פרטי המקרה, החוש שלי אומר שזה לא יפתור את הבעיה. יש צורך בהתנסות חיובית הדרגתית. היום יש מטפלים באמצעות בע"ח- ואולי זה הפיתרון. קיים אתר אינטרנט ל"פרוייקט חיות וחברה" , שם תוכלי למצוא פרטים יותר להערכתי. http://www.petnet.co.il/animalsoc/ כל טוב

alonaski

New member
מצויין! ../images/Emo45.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo99.gif

זה בדיוק מה שחיפשתי!
תודה!!!!!

alonaski

New member
והחוש שלי אומר...

שאתה צריך טיפול בעיסוי לשריר השכמה השמאלית!
מאיפה אתה מביא את האבחנות האלה??? ומה מביא אותך לקביעה שאם אני מחפשת טיפול נפשי/פיזי למישהו וכד'... אני מחכה לעצה והכוונה כזאת דווקא מפורום "ספרות לנוער ולילדים"???...
ודווקא - ממך????!!!! כאילו... הלו??????????????????.... אנחנו לא קצת גולשים???... אז, במילים אחרות, אם לא הבנת את הרמז - בפורום הנ"ל מדברים ומיעצים על ספרי ילדים! אבחנות בנושאים אישיים/נפשיים/פיזים וכד' - תעשה טובה ותשמור ליעוץ בפורום המתאים! תודה!

מה הבעיות שלך ../images/Emo70.gif

מישהו מואיל בטובו להתייחס לבקשה התמוהה שלך - ואת מגיבה בגסות רוח שכזו, אזה אולי לא לזה התכוונת , אך ברור שהוא ניסה לעזור , מעוצמת התגובה שלך ניתן דווקא להבין שהוא דוקא כיוון למקומות נכונים , אולי בכל זאת תתייחסי להצעתו ברצינות ותצטרפי גם את יתכן שתקבלו הנחה לקבוצות .

alonaski

New member
הבעיה שלי...

שזה לא נקרא עזרה! אם אני מבקשת בפורום של ספרים עצה לספר בנושא כלבים ואני מקבלת תשובה - לכי לסדנא כזו וכזו... = זו לא תשובה לעניין! בעייני זו תשובה מטומטמת לחלוטין! ואם את לא רואה את זה בעצמך... אז כנראה שגם את כזאת! תרשי לי להמליץ לשניכם על סדנא מתאימה נגד טימטום כי נראה לי שכשחילקו שכל לעולם - את והוא/היא עמדתם בסוף ולא נשאר...
מקווה שהבנת את הבעיה שלי ועכשיו גם - את הבעיה שלך!
בברכה!

אני לא מצליחה לפסוח על השאלה...

מאיפה את מכירה סדנאות נגד טימטום , שהרי ידוע שכל הפוסל במומו פוסל ואין ספק שקל לו לאדם לדבר על דברים הקרובים לליבו. אז לשאלתך דוקא כן הבנתי שהעצה לא רלוונטית , מה שלא הבנתי זה את קיתונות הרעל שהשפרצת על המיסכן , מאיפה כל זה בא ???? סתם גסות רוח אפרופו סדנאות לא בטוח שיש סדנא שתפתור לך את הבעיות . בקשר לתור ולשכל .... נו טוב הומור משומש , בכל אופן אני לא מחכה בתור אני פשוט לוקחת והרבה. בברכה רבה

alonaski

New member
פהההיי!!! ה"שנינות" שלך...

= יד שניה מאינסטלטור אני מניחה...
ממש מרשים! "הפוסל במומו פוסל" (=אימרה נבונה!! מרשים!! חבל רק שלא מאוד מקורי...) - אכן!
אני הקמתי את הסדנאות האלה ואני מוכנה לקלוט אותך על חשבוני! תאמיני לי... במצב שלך לי זה יעלה יותר! הרבה יותר!!!
ואני גם לא בטוחה שאני יכולה להנפיק לך אחריות מראש כמו לשאר הלקוחות...
קבלי זאת בהבנה!
אם את רוצה להמשיך לדון על קיתונות הרעל שלי (=או-אה... יש לי המון!!
הם עולים אבל רק כשאני נתקלת במטומטמים...!) או על אופיי ואישיותי באופן יותר מפורט ומדוקדק - אני מקבלת זאת כמחמאה
אבל מזמינה אותך לנהל את הדו שיח הזה איתי דרך המסרים, כי עם כל הכבוד לפורום המכובד כאן - זה לא המקום המתאים עבורך להשמיע את התיסכולים והתסביכים האישיים שלך כלפי אנשים אינטילגנטים ממך - כמוני! אז אנא ממך ====>>> פני אלי למסרים ואשמח להמשיך לדסקס איתך על היכולות הקוגניטיבים שלך - משם! אני לא מתכוונת להמשיך את הויכוח האומלל הזה כאן!
בברכה.

חכמה חכמה ... אבל לקח לך קצת זמן

להבין שאת לא בפורום הנכון , אל אף שמבחינת סוג ההומור שלך ... לא בטוח שלא תוכלי להעזר כאן בהמלצה או שניים לגבי ספר בדיחות שמתאים לגילך המנטלי.

sagiberg

New member
../images/Emo7.gifחברים, תראו איך מכוונה טובה

ומקצת חוסר הבנה התפתחה כאן מריבה כל כך לא נעימה. אז בואו- נדלג על השלב הזה ונחזור לעניין הספרים ושיהיה לנו חופש נעים

mpatis

New member
סליחה

לא תארתי לעצמי שזו תהיה התגובה. משום מה נראה לי שחשבת-בתום לב - שרציתי לפגוע בך. ואולי אני באמת מטומטם?, אז למה תפגעי בי?. כך נראית מישהי שכל מעייניה מופנים לעזרה?. אך אי אפשר להאשים אותך, המדינה הזו - היא כמו סיר לחץ. בכל מקרה - הרבה הצלחה .

למעלה