שלום לכם
חשוב!

sweet eyes

New member
שלום לכם ../images/Emo13.gif חשוב!

אני קרן
אני עושה במסגרת מקצוע מדעי החברה עבודה בהיקף של 5 יח"ל העוסקת במסע לפולין עם הקשר בין תלמידים שיוצאים או לא יוצאים מאיזור עירוני ומאיזור התיישבות עובדת. בכל מקרה, אני חייבת אוכלוסיית מחקר של תלמידים שלומדים בבית ספר אזורי.. בעמק או משו, כלומר, שגרים בישובים או מושבים או קיבוצים.. כל מקום שהוא לא עירוני! אם השכבה שלכם עומדת לצאת בקרוב (עד ינואר) - בבקשה פנו אלי במסרים! חשוב מאוד מאוד..

טוב אני לא עונה על הקריטריונים...

אבל בהצלחה........ אני קצת מכירה אותך מהמשצי"ם וזה ואני מקווה שתצליחי..... דרך אגב האם ג'ודי הייתה המדריכה שלכם?????

גיא ולקרן....

אכן אני משצי"ת (כבוד) קרן- חחחחח אני מתארת לעצמי שזה נורא נחמד ככה לא??? כל הזמן מורות מחליפות. הא הייתה המדריכה שלי ואני אזכור אותה תמיד לטובה... אם את יכולה מסרי לה ד"ש........

sweet eyes

New member
../images/Emo13.gif

ג'ודי היא המורה שלי
היא לא יצאה בתור מדריכה, אלא בתור מורה מלווה [וראש המשלחת].. וגם עכשיו היא בפולין, כמובן. רוב השנה יש לנו מורות מחליפות

טיפקסית

New member
אני מקיבוץ

את רוצה לדעת מה ההבדל בין תלמידים מההתיישבות העובדת לבין אלה מהעיר. האמת שאין הרבה. איך אנחנו מממנים את המסע? אז ככה: הקיבוץ מרכז מספר מקומות עבודה בקיבוץ בהם יש לנו אופציה לעבוד וכל אחד בוחר את המקום שהוא רוצה,ומהשכבה שיוצאת ישנו או ישנה סדרנ/ית עבודה שמשבצים את המשמרות ומפרסמים אותם. אנחנו התחלנו לעבוד בסוף כיתה י' וסיימנו ממש כמה ימים לפני המסע. המסע עלה לנו כ-2000$ לאדם במסע עצמו היו לנו מספר דגשים שאין במסעות רגילים כגון מעקב אחר סיפורה של תנועת הנוער שלנו [השומר הצעיר] ופעולותיה. נראה לי שזהו

רותמיקה

New member
אני יוצאת ואני ממושבה

אני ממושבה (מזכרת בתיה אם את מכירה) ואנחנו יוצאים ב 21.9

sweet eyes

New member
חשוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כנראה לא הבהרתי את עצמי, א. כעת התברר לי שאני צריכה אוכלוסייה גם עירונית וגם התיישבות עובדת. כלומר שני בתי ספר שונים, שתי משלחות שונות. ב. אני צריכה להעביר שאלונים לפני שאתם יוצאים למסע ואחרי שאתם חוזרים מהמסע. אז אין מה לפנות אלי אם כבר יצאתם, כי אז אין שוב פרמטר להשוואה.. בבקשה, זה מאוד דחוף וקריטי לעבודה שלי - פנו אלי
תודה..

trigotrigo

New member
אני לא בטוח

אני למדתי בתיכון שהיו בו תלמידים מכל הארץ, שזה בערך כמו בית-ספר אזורי.. זה עוזר?

למעלה