שלום לכם...

hatul

New member
שלום לכם... ../images/Emo13.gif

הצצתי ברשימת הפורומים, וראיתי שיש פורום עכו-נהריה ברכותי
אני גר בעכו, כ-28 שנה... והרעיון של פיתוח הערים מוצא חן בעיני. על מה בערך מדברים כאן? מה הגיל הממוצע? איפה להתחיל?

oh-da

New member
שלום לך../images/Emo42.gif

האוכלוסייה שנמצאת פה היא ברובה נוער, אך כמובן שגם מבוגרים מוזמנים להצטרף
מדברים פה על הכל, אך בעיקר על דברים שקשורים על 2 הערים הללו ועל האיזור שבו הן נמצאות (גליל מערבי). אתה מוזמן לעזור לנו לפרסם מחדש את הפורום בקרב תושבי האזור, כפי שהינך רואה הפורום מדשדש, ואנחנו מנסים לדחוף אותו מחדש כעת

hatul

New member
אילו מקומות בילוי יש בעכו, בעצם...?

ידידים מגיעים לבקר לעיתים, ונראה לי שמלבד עכו העתיקה, אין כמעט לאן לטייל... בלילה הורי מפחדים לצאת כיוון שלטענת אמי מסתובבות חבורות ברחובות.. אני לא רוצה שיווצר מצב שבו הדבר הטוב היחיד בעכו הוא כביש נהריה-חיפה...

oh-da

New member
לצערנו,

מלבד כמה מסעדות ופיצריות, והעיר העתיקה כמובן אין הרבה מה לעשות בעיר... בעבר היה בית קולנוע במרכזול, וגם די הרבה חנויות, והוא הלך דווקא די טוב, רק חבל שההשתלטות של משרדי הממשלה וההום סנטר וסופר סנטר(לשעבר) גרמה לו לאבד מ"ערכו". היום הוא מתחיל לאט לאט לחזור למצב כלשהו, אבל עדיין זה לא זה... ובאמת מסתובבות חבורות ברחובות, וכבר קרו מקרי תקיפה, מה שגרם למשטרה להיות עם יותר אצבע על הדופק...

hatul

New member
הזכרת את המרכזול...

הייתי שם מדי פעם, והדברים אחרים... במרכזול היה קולנוע, וחנות דגל (סופר סנטר?) וכל מיני חנויות, אבל עם הזמן הוא דעך. (חנות מזון היא חנות שמושכת קהל. בדוק. כמעט בכל קניון תוכל למצוא חנות מזון בסגנון סופר, וחנויות נוספות הן המשביר (החדש) לצרכן, פארם וכדומה) כעבור מספר שבועות, הקולנוע נסגר, הקומה השניה הפכה לקומת רפאים כשרציתי לעלות למעלה לראות מה יש שם, השומר מנע ממני ואמר שאין שם כלום - אם תבדוק, עדיין יש מקומות בקומה מעל שסגורים והשירותים לא ממש מסודרים, שלא לדבר על מכשיר למשיכת כסף... נראה לי שבעקבות משרדי הממשלה הקניון שוב פעיל, ויש בו תנועה אחד מחבריי עבד בשמירה בקניון. שמעתי שהיו תוכניות לשים קניון במקום מפעל "נור", דבר שהתעכב עד שהגיעו למסקנה מה לעשות עם המפעל, וגם ישנה בעיה עם פתיחת הקניון (הפוטנציאלי) בשבת... עכו העתיקה היא מקום יפה, אם כי שם ניתן למצוא סוחרי סמים... מעבר לכך, טיילתי פעם עם חבר בעכו העתיקה, ואמרתי לו ששם אפשר לטייל בנחת, בעוד שבעיר 'החדשה' יעצרו אותנו שוטרי המשמר האזרחי וישאלו מה אנחנו עושים. אחרי שעברנו רחוב או שניים אנחנו שומעים קריאות מאחורינו "היי, בא'נה בא'נה בא'נה" הסתובבנו, ראינו שני שוטרי משא"ז, ששאלו אותנו מה אנחנו עושים, ביקשו תעודות... הם אמרו לנו אחר כך שאנחנו בסדר, ואחרי שהתרחקנו פרצנו בצחוק... החבר החליט להתנדב למשמר האזרחי, מחוז ירקון. פעם אחרת שטיילתי בעכו עם חבר מנהריה, עברנו באיזה רחוב צדדי, ושם עצרו אותנו לתשאול... אחרי כן הוא היה המום...

למעלה