שלום לכם

Avihu S

New member
שלום לכם../images/Emo140.gif

שמי אביהוא, אני מנהל אשכול 'על סדר היום' שבו נמצא פורום 'תפוז למען הקהילה' ומהיום אני חלק מצוות הניהול של פורום 'תפוז למען הקהילה'. אני מצטרף לניהול הפורום באופן זמני, על מנת לעזור ולסייע להרגיע את הרוחות ולרומם את העשייה. שיהיה לכולנו יום מקסים.

Avihu S

New member
כל שעה נשיקה, כל שעתיים חיבוק

אנחנו בתפוז באמת מאמינים שעם הרבה אהבה,איכפתיות ותשומת לב אפשר לפתור הכל. ובין היתר בשביל זה אני פה. ברור לי שדברים רבים רוחשים מתחת לקרקע, ואני פה כדי לעזור ולהרגיע את הרוחות.

ג ר י ת

New member
היכול הכושי להפוך את עורו?????

לא נראה לי !!!!!!!! אתה יודע מה עליך לעשות נכון???????? אז חבל שאתה מנסה לדחות את הקץ !!!!! וחבל שאתה נותן יד לקרע להמשיך!!!!!! אל תצפה שכולם ישחקו במשחק כי זה לא יעזור וחבל על הזמן !!!!!!!! הכושי אינו יכול להפוך את עורו !!!!! וזו מהותן של הרוחות הסוערות.

Avihu S

New member
יקירתי, כל הנחלים זורמים לים

כולנו באנו והתכנסנו כאן כדי לתרום וכדי לתת, חבל מאוד שאת מעדיפה להתעסק בפוליטיקה ובתפל. הפורום הוא הזדמנות. הזדמנות לתת ולתרום, ולגלות עולם שלם של אנשים שפותחים את ליבם ונותנים, לעיתים אף בסתר. לטעמי הנתינה היא המהות של הפורום. אם יש לך הסתייגויות, את יותר ממוזמנת לפנות אליי באמצעות מסר אישי.
שלך,

cial 1

New member
את עם הניק הכי מוזר?? כאן??

ולצערי. הניק הזה. גם הועלה להנל הלת הפורומים. על החפשת שמי הטוב כאן. עוד בימים הראשונים כאן. וגרמת לי צער רב. ועל פי החוק ועוד חוק התקנון. את עברת כול גבול. והמזל שאני לא יודעת לשלוח קישורים להנהלת הפורומים. ואני אקבל עזרה בעזרת שהם די ועוד די. ממך???

cial 1

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo36.gifיום טוב לךאביהוא.צדק רודף צידקה|פטי

א
יום טוב וזה בטח מקובל על צוות ההנהלה כאן . וזה טוב שיש פיקוחון? לפקח לתקן זה גם לעזור. מקווה שלא כועסים על בתגובה זו. כול אחד לעצמו מאמין בצדיקותו. עכשיו פעם אמרה נעמי שמר. אם היה אפשר לשיר ולשנות את המילים בשיר האגדה לפח? היו?היה חכם ותם. ואת הרשע לזורק. אבל אין והשיר נכתב והאגדה נכתבה עלינו.. ואני מבקשת מהאל היום- הזה ממש פסח פאסח על המילה רע אין אדם רע כאן כולם בני האל.ואם נרצה בני חורין גם .הלאה לעשייה- יחד טוב לקבל גם מילה טובה ממך חבר להנהלה בפורומים תפוז יום טוב לך לכולם כאן חני לא יודעת לנקד

למעלה