שלום לכם

• פותח הנושא po2
  • פורסם בתאריך

po2

New member
שלום לכם../images/Emo140.gif

מאחר שאני חולההההההההההה על קרפצי´ו בקר, אשמח לשמוע המלצות על מסעדות שבהם טעמתם את הקרפצי´ו הכי הכי יאמי.

meravbr

New member
קופי בר - מצוין

(עם דפי פרמזן מלמעלה). יאמי. באותו סגנון אבל קצת שונה, הרשי לי להמליץ לך על מנת בשר בקר נא באונמי (שכרגע ממש שכחתי את שמה, היא אחת מהמנות הראשונות) שאני ממש מכורה לה.

po2

New member
אף אחד פה לא אוכל קרפצי´ו???

או שיש רק בקופי בר?
בכל אופן, תודה מירב וינוסה בקרוב.

גוז

New member
עולה לי כרגע בראש רק ../images/Emo118.gif

דיקסי - בתוצרת הארץ, למרות שאני יודעת שעכלתי בעוד מקומות.

גוז

New member
אכלתי אכלתי!!! ../images/Emo118.gif

לא עכלתי! העיכול בא רק אחר כך....

גוז

New member
אל תנסה באלי אולי - ../images/Emo118.gif

גם אם המנה הספציפית מצויינת, הרי שלפחות מנסיוני - שאר הביקור עלול לטמון בחובו עגמת נפש רבתי...

Amoureuse

New member
מה קרה לאלי אולי????

אני זוכרת שם ארוחות מדהימות (נכון שאחת היתה על חשבון החברה בימים הטובים של ההייטק, 1600 ש"ח לארבעה אוכלים, אז מה יכול להיות רע... אבל אחרות היו במחירים הגיוניים יותר). אם היה שם רע, תעדכני אותנו
.

makanaonao

New member
מזאלונהההההההההההה ../images/Emo9.gif

קרפצ´יו בקר - יאממממממממממממממממממממי!!!!!!!!!!!!!! קרליבך פינת החשמונאים, ת"א. חוצמזה שיש שם עוד מנות שאני מתה עליהן! (לדוג´: פנה ברוטב פלפלת, ניוקי ברוטב שמנת ופטריות, פטריות ממולאות, קריספלי, הסלטים שלהם!!!!
) אנג´וי יורסלף, ליאת.

גוז

New member
אה - נזכרתי בעוד אחת ../images/Emo118.gif

פרונטו - נחמני ת"א.

po2

New member
במאזלונה

נתקלתי בקרפצי´ו הכי יקר!!! לא מזמינה בתור עקרון!!!

liti

New member
../images/Emo31.gif איפה לא לאכול קרפצ´יו

אני ממש לא ממליצה על הקרפציו במסעדת אוונגרד שדובר ומדובר עליה מידי פעם בפורום. המנה לא זולה- חמישים ומשהו ש"ח- תמורתם אתה מקבל מספר פרוסות חסרות טעם עם מעט פרמזן מעל, לחמניית סופר וסלסלה עם חמאה במנה אישית של תנובה. הלחמנייה אמורה להיות ייחודית כיוון שהיא שחורה עם פס של לחם לבן בתוכה, אך היא כל כך תפלה ומה לעשות שחמאת תנובה - כפי שהיא מוגשת במנות האישיות כמו בארוחות הבוקר בבתי המלון- לא מוסיפה לה. בקיצור, מומלץ מכל הלב לוותר.

גוז

New member
חמשים ומשהו ש"ח??? ../images/Emo118.gif

נשמע לי מוגזם לגמרי!

למעלה