שלום לכם

ניתושית

New member
שלום לכם../images/Emo140.gif

שמי רונית ואובחנתי לפני כשנתיים כחולת פיברו. טופלתי בזמנו בפרוזק, אך לא אהבתי את ההשפעה של הפרוזק עליי. בכל מקרה, רוב התסמינים של המחלה חלפו להם וחיי המשיכו כסדרם
מזה חודש מתחילים לי הסימנים הברורים כי הפיברו חזר
בימים האחרונים קשה לי לעשות דברים, כאבי הגוף ובמיוחד כאבי הרגליים חזרו, קשיי שינה, חוסר באנרגייה וכו' אני לא רוצה לטפל עם פרוזק!!! ובכלל רוצה לטפל בעצמי עם דברים יותר טבעיים ו/או יותר בריאים. הבעיה שלי, שאני לא מתגוררת בארץ. השאלה שלי, אם מישהו מכיר ויודע על תרופות אלטרנטיביות שיש. על מוצרים מבית GNC וכד'. אודה על כל תשובה

IRISEL1

New member
מוצרי GNC

רונית שלום, קודם תבצעי בדיקות דם של: B12 B1 B6 חומצה פולית, מגנזיום, ברזל, אם יש לך רמה נמוכה תתחילי לקחת ויטמינים אלו. אני לוקחת מחברת GNC. ברזל אני לוקחת מחברת ג'נטל יירון של חברת סולגר. בנוסף אני לוקחת פרמטון - (כמו צנטרום) חברה שווצרית, סידן + ויטמין D במינון של 600 מ"ג, בארץ זה נקרא VITA-CALּD . רונית, אני רוצה לומר לך שמזה חצי שנה הרגשתי חולשה, כאבים, היה קשה לי מאוד לעשות דברים פשוטים, לא היתה לי אנרגיה. וככל שחלפו הימים, מצבי הדרדר עוד ועוד,עד ש...ביצעתי בדיקת B1 B6 פעם ראשונה בחיי. למרות שהייתי לוקחת ויטמינים אילו באופן קבוע מינון של 150, הלכתי לבדוק רמה בדם. תשובה מקבלים אחרי חודש. ביצעתי בבי"ח בלינסון באמצעות טופס 17, אני חברת קופת חולים כללית. מבצעים את הבדיקה B1 B6 גם בהדסה עין כרם. לי היתה רמה ירודה של B6. באישור רופא הוספתי עוד 100 מ"ג, ואני רוצה לומר לך שהכאב, החולשה, חוסר באנרגיה, חוסר האונים הזה נעלם. אני היום לאחר כחודש בנ-אדם חדש לגמרה. צריך לבדוק בדם...וכל אחד לפי התוצאה שלו בהתאם להוסיף ויטמין... כמו כן רונית התעמלות פילטיס עוזזרת מאוד...אבל כדי שאפר יהיה לבצע פעילות מסוג זה, צריך להרגיש פחות חולשה, כפי שאת מתארת...לכן אני מיעצת לך, קודם כל לבצע בדיקות דם, להוסיף ויטמינים לפי הצורך, וכשמתחזקים קצת להתחיל התעמלות זו. מומלץ מאוד. רונית, אם תרצי לשאול שאלות נוספות בנושא, אשמח לעזור... בברכה חמה, איריס.

IRISEL1

New member
מוצאי GNC בנוסף...

אני לוקחת גם ויטמין C במינון 1000 מ"ג. וויטמין E במינון 400 מ"ג.

מגנזיום יכול לעזור (כל חברה)

זה יעזור יותר עם חומצה מלית (יש ל- GNC) אבל חסר במלאי
כמובן שזה מותנה בפיברו ובבדיקות שאינן מצביעות על סיבה אחרת לכאבים

ניתושית

New member
תודה על התשובות

אכן, בעבר היה לי חוסר בB12. אקח את הויטמינים שהמלצתם ואקווה לטוב. שמחה שמצאתי מקום נעים זה.

למעלה