שלום לכם!!

shanki banki

New member
שלום לכם!! ../images/Emo140.gif

היי! קוראים לי שני, ובאופן מפתיע גם אני אוהבת את דודו טסה..
אז אני מקווה שמעניין כאן, אל תייבשו אותי..וספרו לי קצת על עצמכם. אז בינתיים שיהיה יום נפלא לכולם!! תהנו המון..שני.

shanki banki

New member
סליחה על הניג'וס..

רק רציתי לשאול, אם מישהו מכיר במקרה מישהו שיש לו כרטיסים מיותרים לניצנים (להופעה של דודו, כמובן..). אני ממש מחפשת דחוף!! תודה רבה.

RTur

New member
היי שני.. ברוכה הבאה!

אממ אני ארתור נעים מאוד.. כפי שאת בטח רואה הפורום שלנו לא כזה תוסס אבל חפיף.. מקווה שתהני פה.. לגבי ניצנים, לי אישית יש כבר כרטיס אבל אין לי מושג אם מישהו מוכר.. תנסי אולי בפורום הזה של המכירת כרטיסים.. זה כאן בתפוז נדמה לי זה נקרא "מכירת כרטיסים לניצנים" משהו דומה לזה חח ואת לא מנג'סת חח כולה באת.. :)

RTur

New member
אה ועוד משהו חח..

ביקשת לא לייבש אותך ולספר קצת על עצמנו אז: טוב אז כפי שאמרתי אני ארתור, בן 16.5, גר בחור שנקרא באר שבע (אוהבים אותך ארתור.. חח).. כרגע סיימתי כיתה י"א, אבל זה לא באמת סיימתי כי יש לי עוד בגרויות חח אממ אני מאוד אוהב מוסיקה, בעיקר מוסיקה ישראלית ואיכותית, ואני אוהב המון סגנונות - דודו טסה, היהודים, גלעד שגב, בתי, מיקה קרני, מוש בן ארי, לירז צ'רכי, הדג נחש - בקיצור כל המאגניבים למיניהם.. חוץ מזה אני גם חולה על מוסיקה לטינית (אבל לא על ה"כאילו" מוסיקה לטינית שיש היום אלא על זמרים ששרים עם להקה חיה וכו'.. הג'יפסי קינגס למשל..) אוהב לשיר ולנגן וגם לעשות כלום - כי כלום מאריך את היום חח וזהו.. חח עכשיו תורך לספר על עצמך..

shanki banki

New member
../images/Emo13.gif

ארתור, אני באמת רואה שדי יבש פה.. מזל שיש אותך לפחות, שיהיה עם מי לדבר..! אז כמו שאמרתי, קוראים לי שני. אני גרה במושב בצפון. סיימתי כיתה יב', וכמוך, גם אני אוהבת רק מוזיקה עברית. הכי את דודו טסה, כמובן, ואת הדג נחש אני גם מאוד אוהבת. זהו בערך..

rotvailer

New member
דג נחש זה טוב! =]

ברוכה הבאה.. אני לא קשור נראה לי אז אני לא אספר על עצמי

shanki banki

New member
../images/Emo24.gif

למה לא קשור? תספר בכל זאת... שיהיה פה קצת מעניין..!

למעלה