שלום לכם

שלום לכם../images/Emo184.gif

במקרה חיפשתי, ואכן, אפילו פורום כזה כבר יש... אז קצת קראתי כאן את ההודעות, וכמו כולם גם אני אנמק מדוע אני צופה בסדרה. אלף כל, אני שונא סדרות מושבע. צפיתי לפני שבוע בפרק של האוס מפני שבת-דודתי התקשרה אלי והפצירה בי להדליק את הקופסא ולראות. אני חייב להודות - מאז לא הפסדתי אף פרק (מסתכם ב-4 או 5 בסך הכל עד כה). אז למה אני צופה בה? מכמה סיבות: - אני מחבב מאוד את השחקן (דרך אגב - מה שמו?), שאהבתי כבר בילדותי הרחוקה בתור מנקה הארובות במרי פופינס וגיבור העלילה בצ'טי-צ'יטי-בנג-בנג. - הבדיחות שנונות (לא בדיחות "קופסאות שימורים" כפי שאנדי קאופנן הגדיר זאת באופן די מדויק), ציניות, קולעות. לעיתים נדרש אף להתרכז בכדי להבין. - חוץ מזה, אני רופא. נו, אז מה, זאת סיבה? כן, זאת הסיבה שאני שונא סדרות כמו E.R. שמסלפות את חיי היום יום בבית החולים. קראתי על שני רופאים ישבו פעם, ראו עונה שלמה של ER וספרו כמה פעמים ביצעו החייאה מוצלחת בחולים (ז.א. הצילו אותם). הם הגיעו ל- 50% אם זכרוני אינו מטעיני. במציאות, הסטטיסטיקה אומרת 1 ל-7. טוב, טלוויזיה היא לא המקום להראות בה מציאות (אחרת, למה זה אמור לעניין?), אבל הם בהחלט נוטעים אשליות בציבור הצופים. אז מה טוב יותר בסדרה האוס? המקרים הרפואיים שהם מביאים אקזוטיים לחלוטין. הסבירות שלהם נוטה ל-0. אבל בהחלט מעניינים. אני יושב וחושב מה זה יכול להיות... הם גם מסבירים יפה (טוב, צריך באמת הרבה ידע רפואי בכדי להבין). פעם או פעמיים הצלחתי לנחש, אבל לרוב המקרים כל כך נדירים ובלתי צפויים, שעצם ההפתעה מהנה... צפיה מהנה לכולם!

מרי פופינס?

לשחקן שמשחק במרי פופינס קוראים דיק ון-דייק. לשחקן שמשחק את האוס קוראים יו לאורי (בערך... זה קצת מסובך לכתוב את זה בעברית), ולפי מה שאני יודעת אין בינהם שום קשר... בכלל, אני חושבת שדיק ון-דייק אמור להיות מאוד זקן עכשיו, לא?

Smash my face

New member
../images/Emo6.gif

האוס תפס אותך חזק,הא<?? באמת סידרה נדירה ומיוחדת.. מגניב שאתה מנסה לנחש ובאמת מבין את כול המונחים הרפואיים שמדברים עליהם שם
והממ כמו שציינו מעליי.. השחקן שמשחק את האוס לא שיחק ב"מרי פופינס" ושמו הוא יו לאורי,הוא בריטי ואולי מוכר לך מסרטים אחרים בהם הוא שיחק. המשך צפייה מהנה!

מצחיק, הייתי בטוח שזה הוא... ../images/Emo9.gif

הוא בכל אופן מאוד דומה לו, או שאני שוב טועה?....

למעלה