שלום לכם

LeeCooper69

New member
שלום לכם../images/Emo24.gif

לפני שאני מתחיל לקטר- אני לי, בן 15 מאופקים. תלמיד תיכון- בן לאמא קרצייה ואבא מעצבן (ולא מעורב מספיק). אמא שלי יודעת שאני "חובב בנים" כבר משהו כמו 3 שנים- אני לא טרחתי להסתיר את זה מעולם. אני לא יודע אם אבא שלי יודע ולא ממש אכפת לי. היא פשוט כל הזמן זורקת רמזים לאויר כאילו שזה דבר רע. נמאס לי ממנה. כל ריב שלנו (משהו כמו כל שעתיים) היא חייבת לזרוק את זה. אי אפשר ממש לריב איתי מכיוון שאני לא מתעצבן בקלות ולא מרים את הקול- ואני גם יודע לזרוק לה את התשובות הפחות מעצבנות שגם ישתיקו אותה. היה לי חבר שלושה חודשים וחצי ורציתי לספר לה עליו כבר מסוף החודש הראשון. עכשיו אני מתחיל קשר חדש ואני לא יודע איך לגלות לה את זה. אני לא רוצה שהיא שוב תזרוק לי את הדברים האלה לאויר.... זה אשכרה מקריז אותי. אני לא מתכוון לדבר איתה על זה כי היא (כאילו) מסורתית וממש לא נוח לי לדבר איתה על כאלה דברים- במיוחד לאור העובדה שהקשר שלנו גם לא ממש חזק. הצעות
וכמובן תודה
(מקווה להשתתף בפורום הרבה)

רות 2

New member
ידיד שלי שסבל

"מרמיזות יתר"... ועקיצות מתחת לשטיח מאימו ואחותו הבין אחרי ימבה של זמן הכולל בתוכו כאב ועלבון שהבעיה האמיתית היא ... שהוא גם עסק ברמיזות ועקיצות לא פחות מהן.... ויום אחד פשוט קם ואמר במהלך ויכוח וריב ובשקט.. " בואו ניקרא לילד בשמו ..אני הומו !זה אני! ואין צורך בכל ריב וויכוח לעקוץ אותי בעניין אני מודע לנטיות שלי ולי איןן בעיהה עם זה...!! אתה הרי עסוק לא פחות ממנה באותו "משחק".. היא זורקת רמיזות... אתה מחזיר את התשובות שלך..בגלל שזה "זה אשכרה מקריז".. וצורת ההתנצחויות האלה יכניסו אותך למגננה כעוסה ..ואותה לתחושת כישלון כואבת..... ת'שמע לרות ילד... אהבת אם היא אהבה ללא תנאי אמא מקבלת ואוהבת את בנה למרות ואף על פי.... אבל אמא לפעמים מתעקשת לשנות את שלא ניתן לשינוי ..רק בגגל שהיא אוהבת ..... הכדור אצלך לערוך שיחה כינה ואמיתית עם אמא ואולי אפילו בצרוף איש מקצוע..לא חייב אבל כן חשוב להזמין אותה לאיזה בית קפה ואו מקום נטרלי ולערוך שיחה אמיתית מלב אל לב...... (ובהזדמנות זו לאישה חברה וירטואלית שלי ... מפורום הבית שלי... מזל טוב על הפתיחה של המקום הקוטרי הזה כבר אמרתי לך שאת מיוחדת בעיני..אבל לא מזיק.. "להזקיר" לך שוב...

LeeCooper69

New member
אני לא רומז לה עליי

אני פשוט עונה לה תשובות כמו "כן, בטח", "ברור", "לא מעניין" וכו'... לא אומר שאני בסדר לגמרי- כי צריך שניים לטנגו (או לפחות מטאטא)- אבל זה כבר הפך להיות ממש מעצבן. אמא שלי יודעת שאין לי בעיה עם זה שאני הומו. יש לי "הזמן הורוד" ככה סתם על הספריה, אני לא מתבייש להכנס לפורומים כמו "גאווה צעירה", "בנים בלבד", "זהות מינית" וכו'.... אני עושה גרפיקה ממוחשבת ורוב מה שאני עושה קשור בגאווה- ולא אכפת לי שאף אחד יראה. ככה שזה דיי ברור שאין לי בעיה עם זה. הבעיה היא שהיא חושבת שכל אלה (הפורומים והאגובה וכו') הם אלה ש"גוררים" אותי כביכול להיות הומו.

רות 2

New member
אההה....

אז אתה כן מתנצח.."בטח..לא מעניין..ברור"........וזה יתרום/תורם?? לא ,זה לא !ואתה יודע כבר את הפרנציפ של ריקוד הטנגו... אם היא חושבת/מאמינה שגוררים אותך ל.. זה בחלט משכנע את רות ששיחה כנה אמיתיתמצידך עוד לא היתה שם.. חוץ מזה מי שצריך לכבד עלמנת לבקש כבוד ...זה אתה ורק אחרכך היא... מה לעשות ..גם אמא שלך ,גם מבוגרת ממך,וגם אוהבת אותך יותר מכל דבר בעולם הזה.... גיל 15 הוא גיל שהזהות מינית מוחלטת... עדיין לא סופית ..ויכול להיות שעם הזמן ובעתיד תתנסה מינית גם עם המין השני ואולי לא...ואולי מפה באה המחשבה/דאגה של האם ..... תן לה זמן לקבל את העובדות ע"י כך שתשתף אותה לא ע"י עוקצנות.. לא ע"י רמיזות ...אני יודעת שזה קשה כי היא בשלה ממשיכה לרמוז ולעקוץ אולי מתוך חוסר קבלת המציאות. .אז...ילד יקר .. אמא גם זקוקה לזמן לעקל לקבל להבין ולא ע"י התנצחויות רק על ידי שיתוף.... - ויכול להיות אם תראה לה לדוגמה בעיה של מישהו אחר שכותב... ותגובות של אחרים לבעיה... זה גם יעזור ...אולי.. -ויכול להיות שאם תשנה את הגישה... והיחס אז גם לה יהה קל יותר..

LeeCooper69

New member
אני אשתדל לשנות את הגישה...

יש לי כבר כמה דברים נחמדים להגיד לה.... (חושבת שהיא תופתע מ"אמא אני אוהב אותך אבל לא רוצה להקשיב לך כרגע"?) אגב, הזהות המינית שלי מגובשת כבר קרוב ל6 שנים... לא נראה שעוד יש לה לאן להשתנות.

עינת

New member
תשמע

יש הורים ואנשים בכלל שעדיין שבויים בדעות קדומות וכשזה מגיע לילד שלהם זה בכלל כאילו והשמיים נפלו. ברור לך , לי ולעוד רבים אחרים שההעדפה המינית שלך לא באה מהפורומים וגם לא בגלל שום גורם חיצוני אחר. אז נכון , זו אינה הדרך השיגרתית נכון אתה שונה אבל ראבק אני לא רואה בזה טעם לפגם כמו שההוא שמן, שני ננס, שלישי ממושקף אתה הומו . דבר ראשון אולי תנסה לקרוא לאמא שלך לכאן שתקרא אותנו ותנסה להבין שנטיתך המינית קשורה במבנה גנטי שכבר הוכח במחקרים רפואיים! משחר ההיסטוריה היו אנשים שהעדיפו מינית את בני מינם (דוד ויהונתן?) רק שפעם החביאו והיום כפי שהפסיקו להסתיר הרבה תופעות חברתיות מפסיקים להסתיר גם את ההומוסקסואליזם. גם שיחה איתה , במקום נטרלי כמו שהציעה רות , שיחה שבה תספר לה מה אתה מרגיש כשהיא "עוקצת" אותך , שיחה מלב אל לב , בה תבקש ממנה לחדול כיוון שזה פוגע בך יכולה מאוד לתרום. אם הדרכים הללו לא יעזרו אולי הטוב ביותר היה שתפנה לגורם מקצועי כלשהוא (יועצת בה"ס, פסיכולוג מטעם קופ"ח , עובדת סוציאלית), שיעזרו לכם לצאת ממעגל הפגיעה הזה. מה שאתה חייב לדעת הוא שעם כל השמרנות שלה ברור לחלוטין שאמך אוהבת אותך , אולי קשה לה לקבל ולהפתח (וגם יש לה קושי עם הסביבה) אבל היא אוהבת אותך ובשלב מסויים היא תקבל את העובדה. יאללה חביבי לעבודה ואל תשכח לדווח לנו על ההתפתחויות הא?

LeeCooper69

New member
לא לא לא

לא הוכח שהזהות המינית היא גנטית. יש מחקרים לכאן ויש מחקרים לכאן. (היה לנו דיון על זה ב"זהות מינית" לא מזמן) ואני בטוח שעל דוד ויהונתן אפשר להתווכח- אחרי הכל, זה תנ"ך. העקיצות לא פוגעות- מכיוון שברור לי שאין כוונה רעה. זה פשוט מעצבן (כמו רוב הדברים שהורים עושים
) לא אשכח לעדכן
לא לדאוג

עינת

New member
טוב בסדר

טעות , טעינו, טועים
אוהבת את הגישה שלך ויש לי תחושה שיום אחד עוד תצחקו ביחד על התקופה הזאת

עינת

New member
../images/Emo9.gif הסמקת אותי

אחחח כמה שאני אוהבת את התשובות של רות שבי הכנתי לך
| אייקון של עינת מתרגשת |