שלום לכם

ליאלי 10

New member
שלום לכם../images/Emo24.gif

קוראים לי ליאל ואני בת 12 וקצת.
החלום שלי הוא להיות דיג'י, אני גרה בהונגריה כבר שלוש שנים אבל דוברת וכותבת עברית.
יש לי כמה שאלות האם אפשר להעזר בכם פה.
הורי הבטיחו לי שעוד חצי שנה הם יעזרו לי להגשים את החלום בציוד דיג'י אמיתי
השאלה הראשונה שלי היא: האם יש תוכנה טובה שאתם מכירים לעשות מיקסים לשירים??? איזה מכשירים אתם ממליצים לי לרכוש כדיג'י אמיתית, כמובן שאני צעירה אבל אעבוד שמסיבות של ילדים בגיל שלי, אני כל כך מתרגשת
תודה לעזרתכם

E l i r a n s

New member
שלום ליאל

בתור התחלה את יכולה להתחיל ליצור רמיקסים (כמו שביקשת) את התוכנה הקלה ביותר את יכולה להוריד מכאן: www.virtualdj.com הגירסא כאן היא דמו,אבל את יכולה לחפש קראק. דבר נוסף,לגבי ציוד דיג'יי את יכולה לרכוש קומפקטיים זוג פיוניר 100 + מיקסר בהרינגר 700 כל מה שציינתי פה עולה כ - 6800 ש"ח חדש בחנות.

dj mango

New member
בהצלחה ו...

E l i r a n s אל תשכח שהיא לא גרה בארץ בכל מקרה תצליחי ואל תפחדי להעיז והמלצה שלי לא לגעת בברינגר ציוד לא ברמהה וחבל על הכסף בכל שאלה שיש לך אני בטוח שיעזרו לך פה אז שיהיה המון בהצלחה[:

rainmanone

New member
דווקא Behringer !

אולי הפלטות שלהם לא משהו. אבל לקנות משהו כמו BCD3000 שזה שונטרולר + כרטיס קול חיצוני (שמגיע יחד עם Traktor) ועולה פחות מ-1500 ש"ח זה יותר טוב מלקנות על ההתחלה ב6800 ש"ח פלטה כבדה ומסורבלת, כשהיא עוד לא יודעת אם היא תאהב את זה. בשביל מה שהיא צריכה, הייתי הולך על קונטרולר של ברינגר ומחבר אותו למחשב. מה גם שVirtualDJ תומך בקונטרולר הזה

למעלה