שלום לכם

שלום לכם ../images/Emo39.gif../images/Emo13.gif

פעם ראשונה שאני מבקרת בפורום
אולי זה לא הפורום המתאים אבל סתם רציתי להתלונן על משהו שמאוד מעיק עלי. לפני כ-3 שנים היו לי הפרעות אכילה, ובהשפעה מזה הפסקתי לישון לחודשיים. אתם מכירים את זה שאתם לא ישנים לילה? ואז עייפים ומרוגזים כל היום? אני לא ישנתי חודשיים. פשוט עברתי גהנום... הייאוש, הבכי, הסימנים מתחת לעיניים, חודשיים שלמים. אבל אז זה עבר והכל היה בסדר, חוץ מזה שזה די טימטם אותי ופגע לי בזכרון ובעוד המון דברים. לפני שבועיים הפסקתי שוב לישון. רק שאין לי הפרעות אכילה, ואני לא במתח ולא כלום!! אין לזה שום סיבה מוצדקת. זה כל כך קשה... אני נשפכת מעייפות, לא יכולה לתפקד וללמוד, הראש שלי מתפוצץ ואני עדיין לא נרדמת. זה גהנום, זה כל כך כל כך אכזרי ולא מגיע לי...
מישהו סבל ממשהו דומה?

ענ2ת

New member
אני מכירה את הבאסה שאי אפשר לישון

בלילה. אך יכול להיות לך פתרון מאוד מהר וחבל סתם לסבול. את צריכה ללכת לרופא כדי שיתן לך בדיקות. ואז לפעמים הפתרון הוא מאוד פשוט. זה יכול להיות גם בעיה בבלוטת התריס. ובטח שהרופא יודע יותר טוב ממני ( אני לא רופא... רק סובלת כמוך ) תרגישי טוב ענת

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

מניעת שינה היא כלי נהדר להפיכת אדם בריא ללא שפוי. זו שיטה ידועה בחדרי העינויים. קושי לישון מחייב בדיקה מעמיקה. גם רפואית אבל לא רק. יתכן מאוד, שלמרות שאין הפרעת אכילה כרגע, הרקע הוא עדיין נפשי. אישי, אני ממליצה על רפואה הוליסטית (טבעית, אלטרנטיבית, משלימה) אבל גם פסיכולוג טוב יכול לעזור.

למעלה