שלום לכם

שלום לכם../images/Emo39.gif

אני מחפשת בדחיפות ניתוח פסיכולוגי, או סוציולוגי-חברתי (מעמיק) ליצירת "החומה" של פינק פלויד. אודה לכם אם תוכלו להפנות אותי למקום מתאים. בתודה לכם מראש,

Nir of GondoliN

New member
אני כבר אומר לך

החומה זה המון המון בולשיט בלי מסר עמוק במיוחד, אך אין ספק שהאלבום הוא יצירת מופת. ניתוח לאלבום תוכלי למצוא ברשימת הקישורים. אולי אם תראי את הסרט תביני יותר את המסרים

שוב הקישור...

שאותו צירפתי לשרשור ה"אוף" השבועי שלנו. הוא מאוד פלספני...אך באנגלית. והחומה היא באמת לא כזו יצירת מופת כסרט כמו שהיא יצירת מופת מבחינה מוזיקלית...אל תצפי למצוא בה את משמעות החיים.

GeForce 5

New member
מצטרף לאומרים...../images/Emo26.gif

ביקשת ניתוח פסיכולוגי או סוציולוגי-חברתי... אלו שני דברים שונים, כמו שאמרו לפניי, ניתוח סוציולוגי חברתי מעמיק לא תמצאי כאן, אולי רק כמה מסרים די ברורים. לגבי ניתוח פסיכולוגי, זה יהיה של ווטרס ושלו בלבד, אבל לשם כך תצטרכי לשאול אותו... בהצלחה... וחג שמח לכולם

ניתוח פסיכולוגי וסוצילוגי

ניתוח פסיכולוגי: שלום קוראים לי רוג'ר ווטרס אבא שלי מת במלחמה ומאז רע לי ואף אחד לא מבין אותי. ניתוח סוציולוגי: ילדים שאבא שלהם מת במלחמה סובלים. איך זה?

נימרודל

New member
צ'מעי.

זה כבר היה בשלב שווטר נהיה יותר עוין, ציני, מפחיד, מגעיל, רע, מלא רחמים עצמיים וחרא מכל זמן אחר, כך שהדיסק הוא בערך באוירה הזאת ש "הכל רע לי שום דבר לא הולך לי טוב וכמו שצריך, הכל מעצבן אני רוצה להרוג את כל העולם אבל אני לא אתאבד כי אני יותר מדיי גאון ומוכשר בשביל לעשות את זה". ככה לפחות אני חושבת.

שאתה אומר את זה ככה,

זה נשמע מאוד מאוד דפוק.. קריאה נואשת לתשומת לב.. אני לא מסכים עם הטענה הזו.

למעלה