שלום לכם

f u f u

New member
שלום לכם ../images/Emo42.gif

אני אתחיל בזה שהפורום הזה מעניין מאוד, מרתק בהרבה בחינות והאוירה פה היא משו משו. מה גם שאת חלק מנפשות הפועלות אני מכירה מפורום אחר. בחרתי לכתוב כי אני רוצה לספר לכם מקרה מעצבן במיוחד (רק באתי וכבר מעצבנת - איתכם הסליחה ופעם הבאה מבטיחה לבוא עם שוקולד). טוב, אז המקרה הוא כזה: אני ומשפחתי עוברים דירה למקום אחר ונפרדים מהבית ומהישוב בו אנחנו גרים עכשיו (שכירות). בעל הדירה פרסם מודעה והגיעו זוג נשים עם ילדים, התלהבו מהבית והסכימו עם בעל הדירה לסגור חוזה. יפה וטוב. אני כבר עידכנתי את חברתי שגרה עם אישתה והתינוקת החדשה פה בישוב במטרה לחבר בינהם. והנה.. הבוקר, בעל הדירה מתקשר ומבקש לבוא עם זוג חדש... שאלתי אותו למה? הרי הבנות רוצות את הבית ומבחינתן זה סגור. אז הוא אמר שהוא מעדיף אנשים יותר נורמלים, ושהזוג החדש מוכן לשלם יותר. (20$). אני לא יודעת, אותי זה הרתיח. ראיתי את הזוג ה"נורמלי". לא התרשמתי מהם בכלל, לא יותר מאותו זוג נשים שבאו לראות את הבית. יכול להיות שזה לגיטימי להשכיר את הדירה לכל המרבה במחיר. זה לא לגיטמי להבריז ברגע האחרון ומבחינתי, זה לא לגיטימי להעדיף זוג הטרוסקסואלי על פני זוג לסביות. האם יש פה אפליה? האם אתם נתקלים בבעיות מהסוג הזה? ואולי בכלל לא קרה כלום, וסתם התרגזתי? אשמח לשמוע מכם.

אוי ../images/Emo4.gif זה מרגיז נורא !

ונראה לי , שאם הן היו רוצות לתבוע אותו על פיצויים בגלל עגמת-נפש - הן היו זוכות. במיוחד אם היית מעידה , על מה שסיםרת כאן. היית מוכנה?

f u f u

New member
נראה לי שאם המצב היה מגיע לתביעה

הייתי מעידה. בטח! ההתנהגות היא שלו, שיישא בתוצאות. אני עכשיו מחפשת דרך להביא שוקולד ומוסיפה שאלה: מה פשר הבננה?

הבננה?

זה הסמל הבלתי רשמי של הפורום השני שבו אנחנו משתתפות
ואני מקווה מאד-מאד שהן יתנו לך הזדמנות להעיד. לא מתוך נקמנות ועלבון , אני מקווה שהן יתבעו, אלא מתוך אזרחות טובה, שזה בעיניי לא דבר קטן. ניסית להגיד להן, שאת מוכנה להעיד בשבילן? מה הן אמרו?

f u f u

New member
אהההההה ../images/Emo6.gif אבל זו בננה מקולפת!

בכל מקרה, אין לי קשר עם הבנות. לא יודעת אם אוכל להשיג אותן. ואני לא יודעת מה הן חושבות על הפרת החוזה. אולי הן החליטו להמשיך הלאה ולא להתעסק עם בעל הדירה המפוקפק הזה. זה מה שאני הייתי עושה - ממשיכה הלאה ומחפשת אלטרנטיבה.

פורום ב(ר)ית מילה...

בעד או נגד? לא נראה לך שבננה ראויה להיות הסמל שלו? ובננות כבר מזמן הפסיקו לרדוף אחריי...

f u f u

New member
נראה לי שאם המצב היה מגיע לתביעה

הייתי מעידה. בטח! ההתנהגות היא שלו, שיישא בתוצאות. אני עכשיו מחפשת דרך להביא שוקולד ומוסיפה שאלה: מה פשר הבננה?

מה, עוד לא ידעת?

לאמא הפולניה שלנו - רק מחמאות. ומייד את מקבלת בננה. עם או בלי שוקולד...

סתם דפוק

ואנחנו כל כך רצינו להשכיר דווקא לזוג נשים עם ילדים.. אז בפעם הבאה תישלחו אותן אלינו... אפילו יקבלו יחס מועדף
ואשר לההוא ודאי אפשר לטעון למשהו ולתבוע ,אבל זמן ורוגע נפשי הם משאב יקר וחבל על האנרגיות...

G o z a l

New member
בשביל עשרים דולר../images/Emo46.gif

הוא מסתכן בתביעה משפטית שתעלה לו הרבה זמן וכסף. אין מצב שהייתי מוותרת לו אם זה היה תלוי בי...

G o z a l

New member
בשביל עשרים דולר../images/Emo46.gif

הוא מסתכן בתביעה משפטית שתעלה לו הרבה זמן וכסף. אין מצב שהייתי מוותרת לו אם זה היה תלוי בי...

למעלה