שלום לכם

טל-יה

New member
שלום לכם ../images/Emo49.gif

´בהצלחה בפורום החדש , אני רוצה את עזרתכם. אני מחפשת שני שירים שרוקדים אותם בריקודי עם שניהם פחות או יותר ישנים אחד של חיים משה לא זוכרת את שמו אבל בטח אתם יודעים והשני הוא הפזמון שלו הוא כזה :... אהוב ליבי היכן הוא.." אם מישהו יוכל לעזור לי אודה לכם המושבעים לריקוד.

orlyt

New member
בקשר לחיים משה

יש הרבה שירים.. אני מצליחה לחשוב על שניים כרגע... 1. בואו נשיר לארץ יפה 2. התמונות שבאלבום

shaffavi

New member
אהוב ליבי היכן הוא

היכן אהובי ישראל שיקר 1985 זוגות אהוב ליבי היכן הוא אימרו נא לי לאן הלך לאן האם יחזור או שמא אבד הוא ואולי הלך לו ולא שב ??? בערך...

טל-יה

New member
כן כן כן זה השיר בדיוק

וואו תודה לך האם את יודעת מי שר את השיר ומה שמו חוץ מהפזמון. אני מחפשת אותו בנרות האם אפשר???

shaffavi

New member
כן כן מי ???

חיים משה או ישראל שיקר ? אם התכוונת אלי אז: שם הריקוד הוא: היכן אהובי מחבר הריקוד: ישראל שיקר השנה שהריקוד חובר: 1985 לחן: שלמה אזולאי ??? זמרת: לא יודע - עובדה עצובה היא בריקודי עם שכל טיפוס שמחבר צעד תימני למים מים יזכר לנצח בשעה שאת שמות האמנים לא טורחים לאזכר ברוב המקומות. דיסק: "רוקדים 13" באתר רוקדים ( www.rokdim.co.il ) . "שרים ורוקדים 1" של מדיה דירקט, וגם במקומות אחרים. בטח בכלל התכוונת לחיים משה! אופס...

יפה מאד ובתוספת:

את השיר שרה דורית עם להקת "אז אולי" ובאחד התקליטים כתוב להקת "היהלומים", אך זו כנראה טעות. (אתם רואים גם חברות התקליטים לא תמיד מדייקות - עובדה יש סתירה בין שני המקורות. לחן ומילים: שלמה אזולאי שם השיר המקורי: אהוב ליבי, אך כיוון שיש ריקוד אחר של שמה ממן ששמו אהוב ליבי (לא רוקדים אותו) נתן ישראל לריקוד שלו את השם היכן אהובי. שנת חיבור 1984 ולא 1985 וכמובן ישראל שיקר זה נכון. ניתן למצוא את הריקוד גם בוידאו רוקדים מספר 13. ההקלטה בדיסק 13 של "רוקדים" הינה לאחר "טיים סטרץ" ז"א שהשיר מוקלט מהר יותר מבלי לפגוע בקול של הזמר ובשיר זה שינוי המהירות הוא גדול מאד, כך שאצל מדיה דירקט לא בטוח שאפשר לרקוד איתו וגם אין ם חיתוכים של קיטעי המעבר. האם יש עוד שאלות? ירון מישר

למען הדיוק "אהוב לבי"

אכן, את השיר "אהוב לבי" שרה דורית עם להקת "אז-אולי". זוהי להקה חיפאית, המורכבת משני אחים ואחות לבית משפחת אזולאי. דורית, שלמה ומומי אזולאי. את השיר כתב והלחין שלמה אזולאי (שהוא במקרה הגיס שלי). לגבי להקת "היהלומים" הנזכרת בהודעתו של ירון מישר: בשנות ה-80 היתה בחיפה להקה בשם "היהלומים" שהופיעה בארועים ושמחות. כל חברי להקת "אז-אולי" היו חברים בלהקת "היהלומים" והשיר "אהוב לבי" הופיע באחת הקלטות שהלהקה הוציאה - מכאן נובע הבלבול.

למעלה