m i c k e y 15
New member
שלום לכם../images/Emo9.gif אני חדשה../images/Emo9.gif
אפשר להצטרף? חח אני מיכל, אפשר לקרוא לי גם מיקי. לפני 4 ימים הייתה לי יומולדת 17
אני מהקריות. ויש לי אח בן 13 וחצי..אני הבכורה. ואנחנו רבים די הרבה חח אחים קטנים זה יכול להיות ממש מעצבן. וגם אנחנו חולקים חדר..אנחנו ישנים באותו חדר כבר הרבה הרבה זמן..עד שיעשו לי חדר לבד. לא הייתי בטוחה אם לומר או לא אבל ההורים שלנו..רבים כל הזמן..וזה לא רק צעקות,אם אתם מבינים מה אני אומרת. הרבה פעמים זה יותר מזה. אני מנסה לשמור על אח שלי במקרים האלה. רוב הפעמים אנחנו פשוט מסתגרים בחדר ולא יוצאים עד זה שנפסק. כשאח שלי היה קטן יותר, תמיד ניסיתי לגונן עליו..כי זה לא היה רק כלפיי אמא שלי. זה עדיין ממשיך לפעמים אבל פחות. יש לנו גם בעיות כלכליות במשפחה..אז אני מוותרת על הרבה דברים בשביל אח שלי.. ולמרות שאנחנו רבים הרבה..אנחנו אוהבים אחד את השני..בלילה בחדר אנחנו מדברים המון, זה תמיד בלילה ביום אנחנו רבים וזה ובלילה זה כאילו אנחנו יושבים לשיחה ופשוט מדברים על כל מיני דברים. אני מפחדת על מה שיהיה כשאני יעזוב את הבית..ואלך לצבא והוא ישאר פה לבד. אני מקווה לטוב. זהו
רציתי לשתף..אין לי ממש איפה להוציא את כל זה..
אפשר להצטרף? חח אני מיכל, אפשר לקרוא לי גם מיקי. לפני 4 ימים הייתה לי יומולדת 17