שלום לכם
אני חדשה

m i c k e y 15

New member
שלום לכם../images/Emo9.gif אני חדשה../images/Emo9.gif

אפשר להצטרף? חח אני מיכל, אפשר לקרוא לי גם מיקי. לפני 4 ימים הייתה לי יומולדת 17
אני מהקריות. ויש לי אח בן 13 וחצי..אני הבכורה. ואנחנו רבים די הרבה חח אחים קטנים זה יכול להיות ממש מעצבן. וגם אנחנו חולקים חדר..אנחנו ישנים באותו חדר כבר הרבה הרבה זמן..עד שיעשו לי חדר לבד. לא הייתי בטוחה אם לומר או לא אבל ההורים שלנו..רבים כל הזמן..וזה לא רק צעקות,אם אתם מבינים מה אני אומרת. הרבה פעמים זה יותר מזה. אני מנסה לשמור על אח שלי במקרים האלה. רוב הפעמים אנחנו פשוט מסתגרים בחדר ולא יוצאים עד זה שנפסק. כשאח שלי היה קטן יותר, תמיד ניסיתי לגונן עליו..כי זה לא היה רק כלפיי אמא שלי. זה עדיין ממשיך לפעמים אבל פחות. יש לנו גם בעיות כלכליות במשפחה..אז אני מוותרת על הרבה דברים בשביל אח שלי.. ולמרות שאנחנו רבים הרבה..אנחנו אוהבים אחד את השני..בלילה בחדר אנחנו מדברים המון, זה תמיד בלילה ביום אנחנו רבים וזה ובלילה זה כאילו אנחנו יושבים לשיחה ופשוט מדברים על כל מיני דברים. אני מפחדת על מה שיהיה כשאני יעזוב את הבית..ואלך לצבא והוא ישאר פה לבד. אני מקווה לטוב. זהו
רציתי לשתף..אין לי ממש איפה להוציא את כל זה..

קודם כל ברוכה הבאה

וגם המון המון מזל טוב. את נשמעת אחות נפלאה - מגוננת, אוהבת ועוזרת. כל הכבוד... את מוזמנת לשתף פה ואנחנו מבטיחים להקשיב ולנסות לעזור..

ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

אני חושבת שאת אחות מדהימה-אני בטוחה שאחיך מעריך את זה שיש לו אחות כמוך
כל הכבוד על איך שאת שומרת,מגנה,ודואגת לו.. ו...לפעמים חדר משותף יכול להיות דבר טוב...

Jen74

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

נצבט לי הלב לקרוא את הדברים אבל יש לי הרגשה שלמרות המצב את טיפוס שמוצא את הטוב בכל רע ומשתדלת לברוח מדברים שעושים לך לא טוב. זאת גם דרך להתמודד עם קשיים. חייבת לשאול בעיקר בתור אמא ל-4 בנות שרבות הרבה, על מה בדיוק אתם רבים ולמה? את מספרת על שיחות בלילה ואת מספרת כמה את מגוננת על אחיך. אז איך אתם מגיעים למריבות יום יומיות במהלך היום? את בתור הגדולה לא יכולה לנסות להבליג כשהוא מציק או אומר משהו שלא מוצא חן בעיניך? כשאני מבררת אצל הבנות שלי על מה ולמה הן רבות זה תמיד על שטויות וכל אחת אומרת "היא התחילה". העניין הוא שאם אחיך מציק לך קודם, החוכמה היא לנסות כמה שיותר להתעלם או לנסות להסית את דעתו לדברים אחרים כי בדרך כלל אחים קטנים (במיוחד אחים קטנים, גם אם הם כבר בני טיפש-עשרה) מציקים כשהם מקנאים או כשמשעמם להם. זה מניסיון שלי. אולי לאחרים יש ניסיון אחר, שונה. אז אם הוא משועמם או מקנא ובגלל זה הוא מציק לך, את יכולה להתעלם או לנסות לדבר איתו כדי להבין מה מציק לו.
תנסי את זה, אם לא יועיל בטח לא יזיק.

m i c k e y 15

New member
תודה../images/Emo9.gif אממ

ביום רוב הדברים שאנחנו רבים אלה סתם דברים..אם זה על טלוויזיה ועל מחשב. אני יודעת שאני צריכה לתעלם זה מה שאני מנסה. אבל אני מאוד עקשנית ולא יכולה להתעלם בקלות מדברים..זה האופי שלי פשוט. ובגלל זה גם אמא שלי לא מבינה איך אנחנו מסתדרים בלילה וביום פתאום לא חח מוזר.. המחשב זה הבריחה שלי מדברים. אני שומעת מוזיקה ופשוט לא שמה לב לכלום..לכן זה חשוב לי. מוזיקה היא חלק חשוב מהחיים שלי. היא עוזרת לי להתמודד עם דברים. אני בהחלט ינסה את הדרך שאמרת לי יותר. רוב הפעמים שאני והוא רבים ההורים מתערבים ולא נותנים לנו לברר את העניין ביננו ואז זה נהפך לריב בינהם..אני מנסה לריב כמה שיותר פחות כדי שזה לא יקרה.

ברוכה הבאה לבית../images/Emo82.gif של האחים והאחיות../images/Emo24.gif

מזל טוב לכבוד היום הולדת
. נשמח לשמוע איך זה לחלוק חדר עם אח קטן ועוד שהוא בן המין השני, ואת בגיל ההתבגרות בשלב שבו יש דייטים וכו' וצריך פרטיות- נשמע מעניין
ולפחות יש לכם את השיחות המשותפות, זה הרבה יותר מאשר יש לאחרים- אז לפחות זה
. בכל מקרה, נשמח אם תשתפי אותנו ועוד ותקחי חלק פעיל בפורום.

m i c k e y 15

New member
תודה../images/Emo9.gif

לרוב זה החדר שלי..הוא כמעט ולא מבלה בו הרבה זמן כמוני. כשאני מביאה חברות וזה אני אומרת לו ללכת מהחדר ולא להכנס. על להביא בנים הביתה..עדיין לא קרה חח תאמת זה בסדר..אבל אני בהחלט אעדיף חדר משלי. שיהיה לי מקום משלי להיות בו מבלי שמישהו יכנס פתאום בדלת.

happy00

New member
איזה אחות טובה את

מה שאת מספרת מראה כמה אחים זו מתנה הכי גדולה שאפשר לקבל. תמשיכו להיות שם אחד בשביל השני. ניסית להתייעץ עם גורם מקצועי בקשר להורים שלך?

קוד קוד

New member
ברכה הבאה!!../images/Emo39.gif

בטוח נחמד לאחיך שאת כך שומרת עליו.. הללואי שאני הייתי מדבר כך עם האחיות שלי..

m i c k e y 15

New member
תודה../images/Emo9.gif ולא לא ניסיתי

רק חברות קרובות שלי יודעות מה קורה. אני מפחדת ממה שיקרה אם אני אספר.

למעלה