shiRa A a A
New member
שלום לכם ../images/Emo9.gif
כבר ביקרתי בזמנו בפורום זכויות ו... ואני חייבת לחלוק את תסכולי, במחילה מכם
אני משלימה בגרויות עכשיו שפספסתי בגלל בעיה בריאותית. כבר שלוש שנים וחצי בערך שלא למדתי. הצלחתי לעבור את הבחינה בחיבור כי אין מה ללמוד. את הבחינה בספרות אני חושבת שעברתי ואפילו יפה בזכות כשרון בלבול השכל שניחנתי בו. את הבחינה בהיסטוריה.... לא הצלחתי ללמוד בכלל. ומה שכן למדתי לא נקלט להוציא כמה עמודים ראשונים מהחומר. לצערי בניתי על כך שחלק מסויים לא יופיע ושגיתי... אבל הצלחתי לאלתר, המצב פוסט מלחמה בכל מדינה הוא די דומה
בכל אופן כל השבוע האחרון הייתי מעט לחוצה ועדיין לא הצלחתי להתיישב ללמוד ואכלתי כמו משיגענה, ממש כאילו חשבתי את הרעב של היהודים במחנות... וגם בבוקר הבחינה (אתמול) הייתי מאוד לחוצה. ההורים שלי המליצו על טיפות הומאופטיות להרגיעני ושתיתי מעט מהן. עודי לחוצה שוקלת לותר על חווית הבחינה. כשדף השאלון היה מונח לפניי עדיין חשבתי להחזיר את המחברת ריקה ולטוס משם. נשארתי וכתבתי את הבחינה, ויתרתי על הקראת השאלון שאני זכאית לו ו"סיימתי" חצי שעה לפני הזמן שנקבע לסוף הבחינה (אפילו בתוספת הזמן לא השתמשתי). כשתיי דקות לאחר מכן בבית מעבר לכביש אצל סבתא סיפרתי לה על השאלות ועל השאלה האחת שידעתי את התשובה בע"פ (אולי השאלה היחידה למרות שהצלחתי להנדס תשובות לא רעות בכלל) ואז אני מבינה שאני לא זוכרת את עצמי רושמת את התשובה... פפפאאאף... הלכו 25 נקודות והמבחן מוגדר מבחינתי ככשלון ואאלץ לעבור אותו בשנית. אגב יש לי ADD ובעיית ארגון בעיקר במרחב הזמן. סליחה שאני באה ו...
אבל לא נורא אני בטוחה שתסלחו לי? זהו פרקתי מעליי את התסכול, פני אל העתיד! נכון?
נ.ב. סופ"ש נהדר לכול שוכני ומבקרי הפורום!
כבר ביקרתי בזמנו בפורום זכויות ו... ואני חייבת לחלוק את תסכולי, במחילה מכם