שלום לכם

maya200404

New member
שלום לכם../images/Emo9.gif

בעוד כחודש וקצת עליי לעבור לדירה חדשה.מדובר בדירת 3 חדרים ואין לי שמץ של מושג איך לתכנן איפה לשים את המיטה,הספה,טלויזיה וכו'. כנראה שאצטרך לקנות מטבח חדש,לצבוע ועוד שיפוצים. מדובר בדירה שירשתי מסבי ז"ל כך שמה שאעשה כרגע ישמש אותי גם בעתיד. יש ברשותי את כל הריהוט שאני זקוקה לו,הבעיה היא המיקום. תודה על תשומת ה

שמופית

New member
הממ... קצת קשה לענות בלי

לדעת איך הדירה נראית ואיזה רהיטים יש לך, לא ? בכל מקרה, מציעה לך לחפש מאמרים על פאנג שווי, שיתנו לך קצת כיוון (נניח, לא למקם מיטה מול דלת וכאלה). תתחילי להסתובב באתרי עיצוב פנים ובחנויות ותנסי לגבש דעה לגבי צבעים שאת מעדיפה לקירות, סגנונות עיצוב וכו' ותנסי להתאים אותם לדירה שלך. תתחשבי במגבלות הדירה - אם היא קטנה, אל תקני פריטים מאסיביים, שעלולים ליצור מועקה. אם את לא בקטע של לשכור מעצבת פנים, קחי חברה או אמא שאת סומכת על טעמה, ותתייעצי איתה
בהצלחה

roniteli

New member
מזל טוב והמלצה../images/Emo82.gif

לגבי מטבח חדש ושיפוץ (על פניו נשמע שיפוץ קוסמטי) אני ממליצה בחום לקבל הצעת מחיר משני חברה צעירים ומוכשרים. אלי:050-4866680 רונן:052-2586674 יש להם המון רעיונות עיצובים במחירים סבירים!! בהצלחה

sitvaniyot

New member
קצת עצות, כי קשה להציע מבלי לראות את הדירה והריהוט. מיטה - אל תשימי ליד קיר חיצוני, כי לא בריא לישון ליד רטיבות בחורף וזה גם יותר קר. אני אוהבת לראות חלון מול פינת הישיבה שלי. ככה להביט על ציפורים. ולהשאיר בסלון קיר ארוך לטליבזיה וכו.. בהצלחה

מאיה

ראשית, מזל טוב.....תאגרי המון כוחות, את תצטרכי את זה. תתחילי שלב ראשון. 1. תוכנית כלכלית, הערכה כספית, תבדקי את המשאבים, תלכי לפי שלביי החיוניות בלבד. 2. ייעוץ מקצועי ובדיקה יסודית של הצנרת לפניי שאת משקיעה במטבח. 3. אטימות, נזילות, חשמל, חלונות דלתות......רצוי להשקיע בכל האלמנטים האלה לפני עבודות הגמר וה"יופי". 4. בהנחה שהכל עבר בשלום, ממליצה בחום על מטבח מוכן, של "אייקה". נח, שימושי, זול מאוד, ניתן לשידרוג עם הזמן, אפשר לאמר שהיתרונות שלו עולים באלפי מונים על החסרונות. ריהוט, ניתן תמיד לשינוי או לשידרוג, העלות לא כל כך גדולה כמו שיפוץ עמוק, ומטבח.

למעלה