שלום לכם

i D a N 16

New member
שלום לכם../images/Emo9.gif

שלום,אני חדש כאן. לא מזמן קניתי את האלבום הכפול the essential Bob Dylan בהמלצה של ידידה ושל אבא. חוץ משיר-שניים לא ממש הכרתי שירים באלבום. יצא לי לשמוע אותו,אבל לא ממש התמקדתי בכל מני שירים,כי בכל זאת יש מספר רב של שירים. רציתי לבקש מכם המלצות לשירים בודדים שמהם אוכל להקשיב לאלבום,לאהוב ולהעריך את בוב דילן-שירים שאתם אישית אוהבים,שירים מוכרים,שירים מרגשים וכד'. תודה מראש

Chocoholic

New member
היי

כמובן שהייתי ממליץ על שמיעת כל האלבום ולאחר מכן התמקדות בשירים שאהבת יותר; לא פשוט לקחת אלבום שהוא התמצית של דילן ולהוציא ממנו את המיטב שכן זוהי פעולה מאוד אינדיבידואלית, לכן אציין כאן כמה שירים שהם יותר אהובים עלי (ותמיד מרגשים אותי) באוסף הזה, כולם מוכרים (במידה זו או אחרת), ואם המילים הן בעלות משמעות עבורך אתה בטח תמצא בהם עניין. 'The Times They Are A-Changin' 'It Ain't Me, Babe' Mr.Tambourine Man Subterranean Homesick Blues Like A Rolling Stone Just Like A Woman Lay Lady Lay Knockin' On Heaven's Door Tangled Up In Blue The Hurricane Jokerman

fenriz

New member
כל שיר מצויין,

זה באמת אלבום שבו שום שיר לא נופל מהאחר. קשה באמת להמליץ על שירים בודדים. תתחבר לכולם לאט לאט עם הזמן אני מאמין.

i D a N 16

New member
תודה../images/Emo13.gif

אני מסכים איתכם,באמת קשה להמליץ על שירים בודדים,פשוט קניתי אלבום עם שלושים שירים של זמר שאני כמעט לא מכיר,וקצת קשה לשמוע הכל בנשימה אחת
דרך אגב,Knockin' On Heaven's Door,זה במקור של דילן? שמעתי לפחות 5 ביצועים שונים מגדולי האמנים לשיר הזה(קלפטון,גאנס אנד רוזאס ועוד...).

Yanchu

New member
אל תמהר, לא בנשימה אחת...

קח את הזמן ואני מבטיח שתהנה לך מהדיסק הזה
וכן, לדעתי Knockin' On Heaven's Door זה במקור של דילן.. לפחות לפי מה שאני יודע.

למעלה