שלום לכם

i D a N 16

New member
שלום לכם../images/Emo9.gif

אני עידן,חדש פה
שמעתי את האלבום החדש של קולדפליי,איקס ווואי ומאוד אהבתי אותם. אני גם כמובן מכיר את trouble. החלטתי שאני חייב לקנות אלבום שלהם. כאן אתם נכנסים לתמונה
-על איזה אלבום אתם ממליצים? איזה אתם הכי אוהבים/הכי מרגש אתכם? (חוץ מהאחרון..) בכלל,כמה אלבומים יש להם? וסליחה על הבורות,ראיתי שיש להם אלבומי אי.פי או משהו כזה,מה זה אומר? תודה מראש

שלום עידן

לקולדפליי יש עוד שני אלבומים חוץ מהאחרון... ששניהם מומלצים בחום! יש גם הופעה חיה מ2003 שגם היא מומלצת אבל רק אחרי שמיעת המקור ככה אני אוהב את זה! ולשאלה השנייה שלך אולי זה קשור באיכות הסאונד אבל אני לא בטוח. תהנה.

xdye1

New member
יש לקולדפליי שלושה EP'S

בתוכם יש שירים שלא נמצאים באלבומים אחרים ושירים שמופיעים לצד סינגלים מפורסמים שיצאו. בארץ לפי מיטב ידיעתי אי אפשר להשיג אותם. אם אתה מתלבט בין שני האלבומים הראשנים אז אני ממליץ על השני. ועל החדש, הוא מקסים

0mroosh

New member
welcome~ ../images/Emo24.gif

אממ..שניהם מעולים!!וגם לא כל כך יקרים [ראיתי אותם ב"דיסק סנטר" בדיזינגוף ב39 כל אחד, בתו השמיני הם עולים אותו דבר, וב"דיסק קלאב" בב"ש ואילת, הם עולים בין 35-45 שקל].

aviGODFATHER

New member
ברוך הבא! נצל"ש...

מה הפירוש של המילה SPIES בשיר עם אותו שם? לפי ההיגיון זה טיפות אבל החיפוש במילון הביא את התוצאה מרגלים (SPY ברבים). מישהו יודע?

למעלה