שלום לכם

xdye1

New member
שלום לכם ../images/Emo9.gif

אני צריך עזרה בחוות דעת על נגן ה-mp3 של אולימפוס. מה היתרונות מה החיסרונות ואם בכלל כדאי לרכוש אותו.. זה הדגם: Olympus m:robe MR100 5GB וזאת התמונה

stardust19

New member
אני לא מכיר את הדגם אבל כבר לפי

התמונה אני רואה שיש שמה מסך OLED- אתה לא תראה כלום במסך הזה אלא אם כן אתה נמצא במקום חשוך. בשמש או במקום מואר היטב יהיה קשה מאד לראות מה מוצג על המסך. אם תביא אתר שיש בו פירוט על הנגן אני חושב שנוכל לעזור לך יותר.

Disposable Hero

New member
האם מסכי OLED לא אמורים להיות העתיד

לפי מה שקראתי המסך הזה אמור להיות מאוד חסכוני באנרגיה ויותר איכותי מהמסכי LCD הרגילים שיש היום במכשירי פופולריים כמו IRIVER ו- IPOD. אבל לא שמעתי על הבעיה של הבהירות כפי שאתה טוען.

stardust19

New member
העתיד הוא מסך PLED ולא OLED

חסכון ענקי באנרגיה, בהירות הרבה יותר טובה ואם ימציאו PLED TOUCHABLE זה יהיה שיא הטכנולוגיה, חוץ מנייר המתקפל כמובן שמציג כל קובץ TXT ועוד שנמצא על המחשב. בכלל לפי דעתי העתיד זה בכלל הולוגרמה אבל מי אני שיחזה את העתיד????

stardust19

New member
טוב...קראתי ...השכלתי ועכשיו לאמת

אם אתה מכוון ללכת על הליין של המכשירים הללו אני ממליץ ללכת על האיריבר או על הקריאטיב או אפילו ארכוס, כן גם אפל תכלל ברשימה הזו. המכשיר הוא לא מציאה בכלל- יש כאלה בשוק הרבה מאד, אני רק הבאתי את החברות המובילות בתחום של ה 5, 6 גיגה של המיקרודרייב...לכן המלצה שלי אתה מוזמן לקנות בארץ מוצרים שהם הרבה יותר טובים ושנבדקו ע"י אנשים בארצנו הקטנטונת, אבל ההחלטה הסופית היא אך ורק שלך

xdye1

New member
../images/Emo45.gif תודה על העיצות.

אבל ת'אמת שאלתי על הנגן הזה בגלל שנדלקתי על העיצוב וגם בגלל שמחירו 999 ש"ח. שזה בערך הכי זול לנגן MP3 חמישה ג'יגה.. אני אשמח אם תוכל להמליץ לי על מכשיר ספציפי של אייריבר או קריאטיב. תודה

~~>

יש את הדגם בארץ בכלל?! אניווי יש לך אייריבר H10 5GB: http://i-river.co.il/index.php?productID=118 ויש זן מיקרו של קריאטיב, שמומלץ לחכות כי יצא הזן מיקרו קולור(/פוטו? ווטאבר..=\) שהוא נגן די זול ומצויין.. ואולימפוס מפגרים, הם שמו תמונה שכתוב עליה: Get Creative באתר שם חח

JustThomas

New member
המפרט הזה מחשיד,

דברים כמו זמן בטריה לא מצוינים, ובטריה של 700 mAh זה מאוד עלוב.

למעלה