שלום לכם

שלום לכם

שבוע טוב, יש לכם פורום מקסים. האם מישהו בפורום הזה טיפל באמצעות פלדנקרייז ויכול לספר לי על כך? תודה

batelav

New member
הזמן עושה את שלו!!

מנסיון שלי עזבו מכל שיטות הטיפול למינהן{ציטוט של דר' בור היקר} הזמן עושה את שלו נקודה חבל על הכסף. אני יודעת שאולי אני עושה רעש אבל יש לי רופא מבורך שאני מאמינה בו מאוד והדעה שלו לגבי קלאב פוט היא כזאת שכל ילד מדביק את הפער שלו בזמן שלו אצלי זה לקח באמת הרבה זמן {עמית התחיל ללכת בגיל שנה ועשרה חודשיים} ולא לקחתי אותו אפילו לפיזוטרפיה כי הוא ילד חרדתי ולא שיתף פעולה עם אף מטפל {אפשר להגיד שזאת הסיבה שלא טיפלנו ותודה לאל חסכתי המון כסף} הוא הדביק את הפערים יפה מאוד עם כל הקשיים מה שכן לדעתי לקחתי את עמית לגן משחקים יום יום בשלושה חודשים האחרונים והמון ללכת {הידיים שלי היו הרגליים שלו} זה חיזק אותו ואני ממשיכה עד עשכיו בדרך הזאת. עמית נמצא בהתפתחות הילד לביקורת בלבד של הפיזוטרפיסטית שם והיא מאוד מרוצה מהדרך שלי. חומר למחשבה ..

חדוה7

New member
פלדינקייז

נועה שלנו מטופלת בשיטה יש לה מדריכה שבאה אלינו הביתה הם ביחד שעה שלמה עושות תרגלים אבל חייב להמשיך לתרגל כל יום לפחות שעה את המדריכה הכרנו בשיעור ליווי התפתחות של פחות טוב לדעתי המחיר קצת גבוה חצי שעה עולה 100 ש"ח לעומת הליווי בקבוצה שנע בין 40 -50 ש"ח לשעה אם יש יכולת כספית אני ממליצה מאוד נועה עושה דברים שילדים בגילה לא עושים נכון שיש קצב התפתחות שונה בין ילד לילד אבל יש תוצאות

שלום שלום

תריצו חיפוש ותמצאו... וגם באתר שלנו- כתובת בחתימה, תחת סעיף "בין הכסאות"- תמצאו על הטיפול שלנו עם השיטה. מומלצת בחום. ועוד גם אחד- אורנית של לים לם, הסבתא מטפלת בבן בשיטה הזו והם מבסוטחם ביותר.

כן, קשקה,...

יש משתתפת מקסימה שבזמנו הייתה כותבת בפורום הרבה וקוראים לה קשקה, חפשו קישור להודעותיה, והיא וודאי אין ספק תשמח לספק מידע כי היא בעצמה מטפלת לא מטופלת בשיטה זו.... בהצלחה אורית

למעלה