שלום לכם

RichardSmith

New member
יש את הקומונה שלי בלינק אשר בחתימה. ../images/Emo3.gif

אבל למה לעשות זאת בצורה כל כך בוטה?...

תודה רבה

אני מעוניין באמת למצוא וזה האמת שלי ואני לא חושש ממנה ... אם אני אקבל עצות טובות אוכל להשתלב להתראות

RichardSmith

New member
המממ

חלקנו בהחלט גם מעוניינים למצוא. לא צריך לחשוש, זה כמובן. אבל זה כמו להתפרץ לדלת פתוחה... "שלום, מי כאן פנויה?" בלי שום קשר. אתה לא חייב לקבל עצות בכדי להשתלב. אבל אתה יכול כן להציג את עצמך, כל דבר אשר יגרום לנו ללמוד עליך יותר.

קצת רקע

אני סטודנט למדעי בריאות הסביבה אני גם מתעסק באקרובטיקה מדיטציה יוגה ופסטיבלים טיפוס שמח אך בא נאמר גם כך קצת מוזר בעקבות הידע הרחב שרכשתי וגם סגנון הדיבור שלי .

pieceofmadness

New member
אתה טוב במסאז'ים? ../images/Emo98.gif

שאלה מענינת

את זה אפשר לשאול רק את הידידות שלי ובא נאמר כך אני מייחס חשיבות רבה למודעות גופנית ולא מטפל רק בשכלי אז שאני עושה דברים הם באים בחום ואהבה אבל כמבון תלוי בסוג האינטרקציה שלי לבן אדם אני מתעסק גם באנרגיות עוד תחום שמתפתח באישיות שלי וכמובן מחפש את אותה התפתחות בזוגיות שתהייה לי

RichardSmith

New member
האם אתה לומד בחיפה?

איך הגעת ליוגה ומדיטציה? מוזר? הידע הרחב שלך זה בנאלי כאן.
נשמח שתשתף אותנו בכל הדיונים השונים בעבר, בהווה ובעתיד.

מכיר את חיפה היטב שרתתי שם בחיל הים

אני מעדיף שקצת תסבירו לי את תרבות הדיון אצלכם בפורם וגם אני רוצה לדעת כך אני טיפוס חברותי וקצת לוגסטי רצתי לארגן או כבר אתם מארגנים פגישה או סופ"ש בקיץ יש לי חברים + ידידות שמתעסקים בכל מיני תחומים... אשמח עם עוד משהוא\משהיא יתחברו אלי ישארו פרטים ונארגן ארוע חברותי ביחד לפורם

RichardSmith

New member
המממ

רק הגעת ואתה כבר רוצה לארגן אנשים למפגש?... (לא שהזמן ממש מהותי מבחינתי, מלבד העובדה שאני ירושלמי...) כדאי אולי שבערך תכיר את הנפשות הפועלות ותראה שמתאים לך להפגש... עשינו בערך מפגש אחד עד כה (היו בערך שני מפגשים לפני זה אבל לא עם רוב האנשים שכאן עכשיו ואני לא היית בהם). לאחר תקופת המבחנים נעשה מפגש נוסף של הקומונה כנראה. תרבות דיון?... משתדלים לא לרדת לניטפיקינג... משתדלים לכבד את הזולת. הרגש חופשי עם מה שאתה מעלה באופן כללי. אנחנו פתוחים לדבר על כל דבר כמעט. המממ אני מניח שזה כמעט הכל כרגע.

או כמובן

שלום אני גרה במכרז ומעוניינת בבן זוז רצלוי חנון עם משקפיים גדולים כאלה שיו זה עושה לי את זה מכנס עד הברכיים ושלייקס כמובן רצוי שכנזי עם המון תעודות הצטיינות צור קשר בבקשה

למעלה