שלום לכם

אין יש

New member
שלום לכם

יש למישהו למכור DVD של gnomon במאיה? ניסיתי לקנות אצלם, המחיר גבוה, לא כל מה שאני רוצה יש (טקסטורות..), ומחיר המשלוח הוא כמעט כמו מחיר הDVD עצמו. אז לפני שאני הולכת לחורר לעצמי את הכיס... יש למישהו למכור? עוד שאלה שלא קשורה לתלת ברשותכם, אני מנסה לקצץ בעלויות ולהזמין כמה DVD מראש (לא לשלם כמה פעמים דמי משלוח). יש סיכוי שזה יגיע לי "בהפוכה" בתור מס במכס? וגם.. אם יש למישהו ביקורת חיובית/שלילית על הDVD הללו, בבקשה... לפחות שאדע שזה שווה את ההשקעה. *נזכרתי בסוף... בקשר לרמה שלי. אני כבר לא מתחילה, ככה שאסתדר עם ההסברים, רק שיש לי חורים ע נ ק י י ם בידע (כי למדתי בקורס שהפך תוך כדי לקורס "היכרות", אפילו לשים טקסטורה לא למדנו) ואני מחפשת דרך למלא אותם. רוצה לאמר, לקחת קורס מההתחלה לא בא בחשבון כי לא תהיה לי סבלנות לעבור את הבסיס שוב, ועשיתי כמה דברים נחמדים. למדל, למשל, אני לא יודעת. לא יודעת איך לגשת לזה, ואילו אופציות יש. כל ההדמיות שעשיתי מקומבנות לגמרי, עבדתי בצורה חורנית לגמרי. אני תקועה באמצע בין לא לדעת דברים בסיסיים לבין זה שכבר עברתי קורס אחד (שלא לימדו בו כלום, בתאורה למשל הסבירו שיש כל מני סוגי תאורה ואפשר להוסיף צללים וערפל. זהו. בלי איך, למה, כמה) לבין לדעת כל מני דברים שלמדתי לבד, ולא תהיה לי הסבלנות לקורס שמתחיל מההתחלה. חשבתי גם על מורה פרטי. אני זקוקה לכזה שיסביר את ההבדלים ואיך נגשים ובוחרים דרך אחת למדל מכל האופציות. להבין את התוכנה. אני, המתוסכלת תודה מראש

זה לא יגיע בתור מס במכס, אין על זה מיכוס, אבל

תצטרכי לשלם על זה מע"מ. מה שאפשר לעשות זה לקצץ בדמי המשלוח כשיש שתי אופציות: 1. לשלוח מלכתחילה לאיזה חבר או מכר שמטייל בחו"ל או גר בחו"ל ולבקש שיביא את זה לארץ, 2. לשחרר את המכס בעצמך וככה לפתור את עניין החמישים דולר הנוספים שהולכים לחברת המשלוחים על השחרור מהמכס. זה לעבור בין שלושה משרדים במכס ולשלם בבנק הדואר שלהם את המע"מ. אם תרצי אני יכול לפרט יותר. תראי רק שזה שווה לך מבחינת זמנים. לי לוקח בין חצי שעה לשעה וחצי לשחרר דברים מהמכס. לגבי הדיסקים של גנומון, יש לך באתר פירוט מלא של הנושאים שעליהם הם עוברים ועוד תוספת של וידאו מתוך הDVD. תוודאי שזה מה שאת מתכוונת ללמוד ותלכי על זה. לא פירטת איזה DVDים את הולכת לרכוש כך שגם מי שמחזיק בהם לא יכול להביע דעה. אנחנו נשמח לשמוע איפה למדת ולו רק בשביל ההמלצות העתידיות. כמו שזה נשמע ממך אין לך את התתחלה, ואין לך בסיס ואני כן הייתי ממליץ על ללמוד את הבסיס בצורה טובה ורחבה יותר. אגב לא חייבים לקפוץ לגנומון, כל התוכנות מגיעות היום עם יופי של טוטוריאלים בתוכם, שווה לעבור עליהם. שיהיה בהצלחה.

אין יש

New member
תודה בומס על ההתייחסות..

1. אין לי כרגע מישהו בחו"ל. 2. הרתיעה אותי בהתחלה המחשבה על ההתעסקות עם זה, אבל יאללה... אני אלך על זה, בתנאי כמובן שיהיה לך החשק להסביר איך. מה שראיתי באתר gnomon מצא חן בעיני מאוד (אם כי הכל שם שדונים ומפלצות, אבל זה לא קשור לעינייננו...), הגעתי לכאן לשאול דווקא בגלל הקורס שעברתי ועל בשרי למדתי שמה שמוכרים לי... בקיצור על פני השטח הDVD נראים נפלאים, אני רוצה לדעת אם גם התוכן שלהם כזה. לא נעים לי לספר איפה למדתי, תבוע בי מין כבוד כזה למורים, גם אם הוא לא מגיע להם, קשה לי ללכלך על המורה. הDVD שאני רוצה: Texture painting fundamentals Mental Ray fundamentals Humanoid modeling אני מתכננת להתחיל מהאחרון (מידול בפוליגונים) ורק אחרי שאשלוט בטכניקה אמשיך לשאר. אקח את ההמלצה שלך ואתחיל כבר ללמוד מהטוטוריאל שבמאיה. תודה בומס

טוב מישהו בפורום אחר חסך לי את הכתיבה אז הנה

קישור: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=809&msgid=71938687 המבנים אותו דבר גם בחיפה וגם באשדוד, לא שנראה לי שישלחו לך דיסקים דרך הים. :) שיהיה המון בהצלחה.

למעלה