שלום לכם!! :)

מלאני4

New member
שלום לכם!! :)

בזמן שמתתי ממחלה שעדיין לא עברה נזכרתי שלא עשיתי שאלון שבועי אז הינה אני אולי יושבת עקום אבל להקליד אני יכולה (איכשהו) מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? הדבר הכי רע? שיר השבוע? שיר השבוע של באסטד או של דורק? תמונת השבוע? יציאת השבוע? ציטוט השבוע? התחדשות השבוע? סדרת השבוע? מה אתם מתכננים לשבוע הבא? הדבר שאתם מקווים שלא יהרס? אתם הכי רוצים לפגוש שבוע הבא את? השיר שאתם חושבים שאתם תתקעו איתו שבוע הבא? הדבר שאתם הכי מחכים לו? הבנאדם שאתם הכי רוצים לפגוש שבוע הבא? חפירה כן או לא? משו לסיום?

rox love BSM

New member
פירסט!!!

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע?אמממ לא יודעת לא משהו מיוחד... הדבר הכי רע? כל הקטע עם סוד שיר השבוע?teddy geiger-for you i will שיר השבוע של באסטד או של דורק?busted-where is the love תמונת השבוע? יציאת השבוע?___ ציטוט השבוע?___ התחדשות השבוע?מלא גופיות... סדרת השבוע?האוס
מה אתם מתכננים לשבוע הבא?לצבוע כמה דברים... הדבר שאתם מקווים שלא יהרס?אממ לא יודעת.. אתם הכי רוצים לפגוש שבוע הבא את?את...את...חבר שלי אבל זה לא יקרה עד אוגוסט השיר שאתם חושבים שאתם תתקעו איתו שבוע הבא?כמו שזנ נראה עכשיו כנראה busted-where is the love הדבר שאתם הכי מחכים לו? קניות.... הבנאדם שאתם הכי רוצים לפגוש שבוע הבא?עניתי על זה כבר... חפירה כן או לא?מממ לא ממש משו לסיום?תרגישי טוב

Lex 1

New member
Second!!! חחחח ../images/Emo6.gif

Welcome To My Digging! XDD מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע?הבגרות מועד ב' באנגלית שהלכה טוב רק אחרי שגיליתי את התשובות שלי. הדבר הכי רע?כל מה שקרה עם סוד כמובן! שבהחלט עשה את השבוע לקשה יותר..
וגם.. ללמוד למועד ב' לבגרות במתמטיקה. ראיון שני שהייתי צריכה לעשות כדי להתקבל לעבודה. מחזור
. שיר השבוע? Avril Lavigne - Innocence ~חרישה~. שיר השבוע של באסטד או של דורק? Busted - Last Summer. בקושי שמעתי את דורק השבוע. תמונת השבוע? אחרי שכל השבוע אני מורידה שירים מהאלבום הגעתי למסקנה שהתמונה מהממת
יציאת השבוע?
ציטוט השבוע? *אבא מבקש ממני שאני יעשה בשבילו משהו** אני: חחח הצחקת אותי.. אמא [הלא קשורה]: הצחקת את דודה! חחח אני נקרעתי מזה וגם.. "I once fell in love with a crab on the beach. It was called crab. [מתוך ה-Wikiqute של דאגי]. התחדשות השבוע? משקפי שמש שסופסוף קניתי!
סדרת השבוע? לא יכולה לבחור - יריחו ו-ורוניקה מארס עונה 3 סופסוף דפנטלי!
מה אתם מתכננים לשבוע הבא? מועד ב' לבגרות במתמטיקה
, יום פתוח לעתודה אקדמית. אם אני יתקבל לעבודה יהיה לי הרבה מה לעשות.. הדבר שאתם מקווים שלא יהרס? הבגרות מועד ב' במתמטיקה.. אתם הכי רוצים לפגוש שבוע הבא את? אפחד
. השיר שאתם חושבים שאתם תתקעו איתו שבוע הבא? נראה לי שזה יישאר כמו השבוע הזה Avril Lavigne - Innocence או אולי שיר כלשהו של קלי מהאלבום החדש. הדבר שאתם הכי מחכים לו? לעבור את הבגרות במתמטיקה בצורה טובה ושיודיעו לי שהתקבלתי לעבודה! הבנאדם שאתם הכי רוצים לפגוש שבוע הבא? לא עניתי על זה כבר?? חפירה כן או לא? לא.. לפחות זה מעביר את הזמן. משו לסיום? שתרגישי טוב מלאני
[-מל- גם טוב?? BTW ככה קוראים לאחותי
] ושאני יעבור את הבגרות במתמטיקה עם ציון טוב!! דייי חפרתי על זה במיוחד.. אממ וזה סוף החפירה! חחח שבוע טוב שיהיה

מלאני4

New member
אמ..

מלאני זה השם השני שלי :) מל זה הקיצור של זה (וזה דבש בפורטוגזית) וכן את יכולה לקרוא לי ככה

Lex 1

New member
אני מאוהבת בשם הזה ../images/Emo99.gif

אחותי לא אוהבת אותו ואני רוצה להרוג אותה על זה ולגנוב לה את הזהות
חח לא.
. ואממ גם אם מעניין אותך לדעתי מלאני ביוונית זה סגול ומלי זה גם דבש! קווול
טחחח

מלאני4

New member
חחח תמיד לא אוהבים את השם שלך.

הוו פורטוגזית זה מל וביוונית זה מלי מגניב עכשיו אני יודעת להגיד דבש ב2 שפות :S

Lex 1

New member
כן נכון..../images/Emo4.gifחחח איזה הישג! אני גאה בעצמי..../images/Emo9.gif

Lex 1

New member
שלמדתי אותך את פירוש שמך בעוד שפה.. הורדת לי

את הביטחון עכשיו...
. חחחח

shiraz cohen

New member
חחחח... הנה בעוד שפה... ../images/Emo3.gif

בספרדית אומרים מייל. שמחתי להעשיר...

Lex 1

New member
חחח../images/Emo6.gif תודה על המידע החיוני!../images/Emo45.gif

אני../images/Emo9.gif

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? מחנה קיץץץץ!
הדבר הכי רע? נממ לא היה שום רע
שיר השבוע? mika - love today
שיר השבוע של באסטד או של דורק? 3AM תמונת השבוע? |משאל| יציאת השבוע? לא הייתי בבית בכלל אבל אם מחנה קיץ נחשב יציאה... זה בהחלט הייתה יציאת השבוע
ציטוט השבוע? אסף מסתובב עם גליל ניילון היד וטוען שהוא מחזיק כלום- "זה כלום! אין לזה שום שימוש! זה פשוט כלום ואת יודעת איך קוראים לבן אדם שעוטף עם זה דברים?" אני: "איך?" אסף: "כלומניק!"
התחדשות השבוע? כובע ושיפחה ודיסק וחזיות
סדרת השבוע? גיבורים
מה אתם מתכננים לשבוע הבא? עוד טיול של הצופים!
הדבר שאתם מקווים שלא יהרס? הטיול של הצופים
אתם הכי רוצים לפגוש שבוע הבא את? חברים מהצופים שלא פגשתי הרבה זמן
השיר שאתם חושבים שאתם תתקעו איתו שבוע הבא? מתחת למטריה יה יה יה
אני וחברים שלי בקטע של תרגום שירים עכשיו... הדבר שאתם הכי מחכים לו? טיול של הצופיםםםם!
הבנאדם שאתם הכי רוצים לפגוש שבוע הבא? עמיררררר!
חפירה כן או לא? השאלות טיפה ממחזרות את עצמן... אבל היה נחמד
משו לסיום? אין כמו כלום כדי לעטוף איתו את שני ועידן

Lex 1

New member
חחח תמונה קורעת! ../images/Emo6.gif

קראתי את זה איפשהו פעם אבל לא על קונדומים רק בקשר של הסלוגנים ל*קס. ויש גם של פפסי - Taste of life משהו כזה.. והיו עוד כמה. אבל בהחלט מבדר!

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gifWhere Would We Be Now Baby....

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? כלום לגמרי.
הדבר הכי רע? כל השבוע המסריח הזה.
שיר השבוע? יש המון כלכך
From yesterday- 30STM R-evolve- 30STM The Fantasy- 30STM Saviour- 30STM We are broken- paramore Don't Wanna Think About You- SP של מקפליי
Sorry's not good enough please please Mr. Brightside Transylvania Bubble Wrap Silance is a scary sound She Falls asleep I wanna hold you Too Close for comfort Room on the 3rd floor Ultraviolet שיר השבוע של באסטד או של דורק? wht i go 2 skl 4 וכל האלבום של החנונים
תמונת השבוע? אעעע טומס!!! יציאת השבוע? מממ. ציטוט השבוע? Oh, you said you'd never leave me be there, to hold and please me Sorry's just not good enough for you, Everybody makes mistakes and that's just what we do. התחדשות השבוע? נמ. שומדבר. סדרת השבוע? דקסטר!!!!!!!!
פשוט סדרה מ ע ו ל ה מה אתם מתכננים לשבוע הבא? לעשות תעבודה במתמטיקה
, יום פתוח של העתודה האקדמאית (haha lex
) ואולי עוד כמה דברים. הדבר שאתם מקווים שלא יהרס? האימונים
אתם הכי רוצים לפגוש שבוע הבא את? ערן
השיר שאתם חושבים שאתם תתקעו איתו שבוע הבא? משהו של מק
הדבר שאתם הכי מחכים לו? להיפגש עם ערן כבר. הבנאדם שאתם הכי רוצים לפגוש שבוע הבא? לא שאלנו כבר?! DD: ערן ערן ערן ערן ערן!!!!! חפירה כן או לא? ווהוו. משו לסיום? ייהייי!

למעלה