שלום לכם

גלוש122

New member
שלום לכם

שמי גל ואני בת 18. לפני כמספר שבועות התבשר לי כי אחותי הקטנה חולת סרטן. כשהגעתי למחלקה האונקולוגית-המטולוגית בשניידר ראיתי כי מספר המתנדבים במחלקה הוא רב, וכעט ברצוני להתנדב במחלקה בעצמי. האוריגמי הוא חלק גדול בחיי, לכן חשבתי להתנדב וללמד ילדים מספר דגמים פשוטים. לכן ברצוני לבקש את עזרתכם במציאת דגמים פשוטים במספר רמות קושי (הילדים שברצוני לעבוד איתם במחלקה נעים מגלאיי 5-16). תודה מראש

גילה או

New member
שלום גם לך -גל

ראשית אחולי החלמה לאחותך . כל הכבוד על כוונתך להתנדב וללמד אוריגמי בבית החולים.אוריגמי תמיד מרתק ילדים ומאוד משמח אותם.ניתן באמצעים פשוטים להעסיק כמעט בכל גיל .אני בטוחה שעצם ההתנדבות תעזור לך ולאחותך לעבור תקופה זו כשאתן מחוזקות יותר. רצוף בזה קישור לאתר שיש בו מבחר גדול של דגמים בכל הרמות ונראה לי שתוכלי למצוא בו דברים חמודים יפים משעשעים.קשה לי להמליץ באופן ספציפי על דגם זה או אחר. זה תלוי מה ימצא חן בעינייך ותמיד תוכלי להתחיל עם מספר קטן של דגמים ולהמשיך לפי התגובות.חשוב שתקפלי את הדגמים מספר פעמים בבית כך שתדעי אותם בעל פה בנוסף להוראות מודפסות שתוכלי להדפיס מהאתר .שימי לב שיש גם דגמים שמתחילים מדפי מדפסת דבר שיוכל להוזיל את העלויות של הדפים . בהצלחה ושוב אחולי החלמה מהירה !!

למעלה