שלום לכם

galitb84

New member
שלום לכם

אהלן! שמי גלית, וכמובן שאני גם מעריצה של נייטויש המדהימים (ואפיקה..........) מאז שהם הודיעו שהם באים, אני נוהגת לפקוד את הפורום שלכם...........קצת להסתכל ולראות מה קורה כאן. אני קצת אציג את עצמי: שמי גלית, בת 23, סטודנטית לפסיכוגלוגיה בחיפה מכירה את נייטויש מהצבא שיר אהוב: ghost love score בקשר לדיסק החדש: יש שם שירים יפים (הכוונה מהשירים שדלפו............) אבל עם טריה היתה שרה אותה זה היה הרבה יותר יפה, אבל גם אנט מוכשרת. בנוגע להופעה, בוודאי שיש לי כרטיסים......
)))))))))))) עכשיו, רק צריך לארגן איך שהו שהם יעשו מפגש החתמה כמו שהם עושים בדרך כלל לפני הופעות. משהו מכם יודע איך אפשר לברר את זה???????? האם הם יעשו החתמות???? הרי לא נראה לי שנזכה לראות אותם שוב בארץ...

The Cat Woman

New member
היי גלית ../images/Emo9.gif

ברוכה הבאה
אני ענבר, בת 21 מאשקלון. עדיין לא סטודנטית... אבל לא רחוק היום. בקשר למפגש- אנחנו מנסים להתארגן על מפגש מעריצים שיכלול אנשים מהפורום (כי אנחנו הקבוצה המאורגנת היחידה שקשורה לנייטוויש בארץ as far as i know) אני מקווה שזה יצא לפועל באמת. תארי לך- תמונה עם הלהקה וחתימה שלהם...
שווה יותר מפז. רק חבל שאין טאריה

box 5

New member
../images/Emo45.gif

האמת היא שאת לגמרי צודקת... יש פה איזה 2-3 אנשים שבקשר עם ההנהלה לא? אז מפגש החתמה יכול להיות דיי מגניב... והם באמת עושים את זה לא מעט... הא, וברוכה הבאה =]

galitb84

New member
רציתי ליצור קשר עם ההנהלה

ולפני ששלחתי את המייל שמתי לב שהם כתוב בגדול: please read FAQ before sending a mail. ושמה הההנהלה כתבה שכמעט בכל הופעה הם עושים מפגש החתמות, שבו כולם עומדים בתור, והלהקה יושבת בשולחן וכל אחד בתורו מתקדם ומקבל חתימה. אני מקווה שזה יהיה גם ארץ

box 5

New member
אבל השאלה אם לקוות זה מספיק =\

אם לא עדיף שמישהו מאלה שכבר יצרו קשר עם ההנהלה יוודא שאכן הולך לקרות כאן דבר כזה... ואיפה זה הולך לקרות... לא'דעת... הם גם בטח לא הכי מתלהבים לפרסם את זה כדי שלא ימצאו את עצמם חותמים ל5000 איש... זה דורש בדיקה

היויו

New member
דברי עם המנהלים של הפורום ...

חוץ מזה, אני גם יצרתי קשר עם מנהל הלהקה ומחכה לתשובה שלו לגבי מפגש מעריצים ו/או אירוע החתמה.

ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

הו, פסיכולוגיה זה תחום שממש מעניין אותי, בדיוק היום הסתיים לי הקורס של הנוער שוחר מדע
מקווה שתהני פה

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני איילת, 17, מרמת גן ואפיקה פשוט מעולים
השלתבות מהירה

למעלה