שלום לכם

vegi force 1980

New member
שלום לכם

אני חדש כאן עברתי את כל הבדיקות ואני בדרך לניתוח קיצור קיבה רציתי לדעת על מי אתם ממליצים ואיזה בית חולים אני גר בחיפה אז עדיף לי בעיר שלי... ועוד משהו.... מישהו כאן עבר את הניתוח אצל ד"ר שטראוס בבית חולים רמבם בחיפה?? ואם כן אז אייך הוא?

vegi force 1980

New member
מישהו??

למה אתם לא עונים לי??? אני נורא לחוץ על העניין.. זה מפחיד אותי

רונה 29

New member
היי לך ! ברוך הבא לפורום ! ../images/Emo140.gif

אני מהמרכז (כמו רבים מהפורום הזה...) ולכן לא שמעתי על ד"ר שטראוס מרמב"ם ....... מה שכן, גם חברי הפורום שגרים בצפון הארץ בטח ימליצו לך על רופאים "בעלי שם" בתחום ניתוחי קיצור/הגבלת הקיבה כמו :
ד"ר סובחי - איכילוב, ת"א
ד"ר אבינוח - אסותא,ת"א
פרופ´ חרוזי - וולפסון , חולון. הם הרופאים הכי מומלצים באיזור המרכז ושווה לך להגיע ו"לבדוק" גם אותם. בכל מקרה, שיהיה
ותמשיך לעדכן.

ronnymp

New member
היי - אז הנה מישהו מהצפון ../images/Emo73.gif

קודם כל - ברוך הבא לך - vegi force 1980 - ברוך המצטרף לכוחותינו ואיחולינו לחיזוק הנבחרת הצפונית -
. אני אישית לא שמעתי על דר´ שטרוס מרמב"ם . איכשהו לא פגשנו כאן מנותחים מרמב"ם - אולי סתם יצא כזה במקרה ... אבל בהחלט ששמענו על מנתח מ"כרמל" - דר´ כהן . אל תשאל אותי אם הוא טוב או לא - אני רק יכול להפנות אותך לשני מנותחים שלו שמשתתפים בפורום המקביל , של ואללה . טל-יה - חיפאית שנותחה לפני כשנתיים ו"קלאסי" שמחלים בימים אלה בבית - מהניתוח שעבר לפני שבוע בדיוק . כפי שרונה כבר אמרה - המנתחים המובילים אכן עובדים במרכז הארץ .
- רוני

lir42

New member
ברוך הבא לפורום

לא שמעתי על הרופא הזה שיהיה לך המון בהצלחה ואיזה ניתוח אתה הולך לעבור? יום טוב לירי

ברוך הבא ובהצלחה...

אולי רוייקו שיש לו ידע רב בנושא שמע...מקווה שיכנס יותר מאוחר ויענה לך. באמת אין לנו כמעם אנשים מהצפון בפורום , צריך לעעשות לנו פרסום שם... בכל אופן שיהיה לך בהצלחה. חוץ מהמנתח רוב הדברים והרגשות והתחושות בד"כ די דומים , תרגיש חופשי לשאול שאלות ולשתף אותו וכמובן להשתתף איתנו בהצלחה

vegi force 1980

New member
תודה רבה לכם

אני ביינתיים אצל ד"ר היינריך שהוא מבית חולים כרמל... הוא לא הסביר לי כמעט כלום על הניתוח... אני שוקל 150 קילו ואני מטר שמונים וקצת הוא רק אמר לי "קיצור קיבה" אגב אני מכיר את רוייקו מפורום אחר..... לצערי מכיר..... הוא בא אלינו לפורום זכויות בעליי חיים ומנסה שם לעשות בלאגן כל פעם עם עוד איזה חבר שלו שנקרא drn עלי אישית הוא כבר עשה רושם רע אז ככה שאני לא אתלהב אם הוא ימליץ לי משהו....

חיות זה חיות...

אבל בקיצורי קיבה יש לו ידע רב ובזאת לא ניתן לזלזל אני בטוחה שהוא יגיד מה שהוא יודע בלי לעשות בלגנים בנושא הזה...כדאי להקשיב... דרך אגב בן כמה אתה?

vegi force 1980

New member
כפי שכתוב בכינוי שלי אני יליד 1980

איזו גישה שלילית? מה שאני חושב על רוייקו? מצטער אבל הרושם הראשוני שהוא השאיר עלי זה שהאו מחרחר מלחמות

vegi force 1980

New member
מצטער מצטער

לא שמתי לב שרוייקו מנהל את הפורום הזה לא אכתוב כאן יותר שוב מצטער

שלום בחור........

כן, רוייקו הוא מנהל הפורום ויצר ביחד עם כל המשתתפים פורום לתפארת. פורום של חברים............ וירטואליים וכאלו שכבר לא. פורום שתומך, אוהב ומפרגן. לא היה כאן ולו חירחור ריב אחד אפילו. לכן........ בתור מנותח לעתיד שרוצה לקבל עצה, תמיכה, אהדה, הבנה וחיבה - אנחנו מוכנים בשמחה (למרות מה שכתבת עד עכשיו) לקבל אותך לשורותינו - אם מתאימה לך האוירה ורוח הפורום. אבל כדאי שתדע - חרחורי מלחמות ומריבות ממש ממש לא מתאימות לפורום הזה
אז אתה מוזמן להצטרף, להנות, להענות, לענות ולהיות "חבר מן המנין" בפורום הנפלא שרוייקו יצר עבורנו. בכל מקרה בהצלחה בניתוח אורית

vegi force 1980

New member
../images/Emo26.gif סליחה ענקית ../images/Emo36.gif

אני התבלבלתי מי שעשה אצלינו בלאגן זה רוניקו ולא רוייקו אני נורא מתנצל התבלבלתי בין שניי השמות מקווה שתקבלו את התנצלותי אייל

רוייקו

New member
יש לך טעות. אתה מייחס לי דברים שלא

אני עומד מאחוריהם. אין לי שום מושג על מה אתה מדבר. אני לא משתתף בשום פורום בעלי חיים. כניראה מדובר באחד עם ניק דומה. ניראה לך שכמנהל פורום אהרוס את שמי ועוד בתפוז ?

רוייקו

New member
ברוך הבא. לא יצא לי להכיר אף מנותח

שנותח ברמבם. לא בתקופה האחרונה, בכל אופן. איזה ניתוח מציע דר´ שטראוס ? איזה פרטים קיבלת עד כה ? עוד דבר. בן כמה אתה ואיזה מישקל אתה מתכנן להוריד ? להשתמע בינתיים

למעלה