שלום לכם

arieltr

New member
שלום לכם

אני, כאן למטה, משוטט לי בזמני החופשי קצת בנט, ופתאום גיליתי את הפורום שלכם. דבר מיסתורי האינטרנט הזה. אהבתי את מהדורת 'החשדות' המקומית. ממש חביב. קונספט מצויין!!! טוב אתם בטח יושנים עכשיו - אז שינה נעימה לכולכם. אהה כן, פינק פלויד בהחלט ראויים לפורום בכל מדייה אפשרית.

holo

New member
אהלן

ברוך הבא לפורום! אפשר לומר שגם אני גיליתי את הפורום הזה די בטעות (ואפילו את פינק פלויד אפשר לומר שגיליתי די בטעות).

היי, פורום פינק פלויד בתפוז אכן מאד מקורי

אודות למנהלת היצירתית שמנהלת אותו.
גם אני גיליתי את הפורום הזה בטעות, ואפשר לומר שגם גיליתי את פינק פלויד בטעות, באיזשהו אירוע שנקרא8 live שהתרחש לפני שנתיים. באופן כללי, ניתן לומר שהחיים שלי הם טעות אחת גדולה.
אתה מוזמן להישאר וולהוסיף מהגיגייך ולהעשיר את הפורום בידיעותייך!

arieltr

New member
אכן מקורי

יצירתיות זה דבר חשוב. בייחוד אם יש למנהלת. אני לא ארעים בהגיגיי יותר מדי, אך בהחלט אוסיף קצת תמונות בהמשך. שינה נעימה.

אהלן אריאל ../images/Emo140.gif

וברוך בואך לפורומנו
שמא תספר לנו מה הקשר שלך לפינק פלויד? כמה זמן אתה כבר מכיר אותם? מי מאלבומיהם אתה אוהב?

FunkyMonk

New member
תמיד מדהים אותי

איך את מצליחה לשלוף שמות של אנשים מתוך הניקים שלהם. זה סתם נראה כמו קשקוש של אותיות. :X

ככל הידוע לי, לבנים הרבה יותר קשה

לשים לב לפרטים קטנים, בנים נוטים יותר לראות את הכל כ"מטרה" כחלק אחד (בכל אופן, מניסיון שלי), בעוד שבנות מצטיינות במתן תשומת לכל הפרטים הקטנים. תתנחם בחלקך ביודעין שאתה סוחב עמך אבולוציה של מליארדי שנים. במקרה שלי המצב גובל בסכנה, אני לא שם לב לאנשים סביבי\מכוניות, מספרים של אוטובוסים. כך יוצא שאני מתנגש באנשים ברחוב, חוטף מכות קלות ממכוניות בתדירות יחסית מאד גבוהה, לוקח אוטובוסים ומגיע ל-X במקום ל-Y. והיד עוד נטויה. אני מקווה מאד בשבילך שזה לא כך.

holo

New member
גם אני שמתי לב לזה ../images/Emo6.gif

יש לי נטייה לקרוא מילים חדשות במהירות, ככל הנראה מעצלנות, ואז אני מעוות לגמרי את השם. למשל עכשיו, ללא ההודעה של ציף, הייתי יכול לחשוב שהכינוי נשמע כמו "אלתר" או משהו בסגנון.

arieltr

New member
בוקר טוב לכולכם

רגע למה בוקר טוב? כי כמו שאמרתי מקודם, אני כאן למטה. באוסטרליה. ואצלנו עכשיו בוקר בהחלט. הקשר שלי לפינק פלויד? הממ... כמו רובכם אני חושב. מעריך מוסיקה טובה, בייחוד סוף ה-60 ותחילת ה-70. מיותר לציין שהפלויד כלהקה מיוחדים במינם. ידוע שאנגליה זה כור היתוך לגאונות. מכיר אותם.... WYWH היה הראשון שקניתי לפני בערך 12 שנים, לאחר שנחשפתי לדארק סייד אצל חבר בצבא. ומאז כמעט כל הדיסקים שלהם איתי. מה אני אוהב.... שאלה לא פשוטה. זה השתנה לאורך השנים, אני חושב בהתאם לתקופות שעברתי בחיים. מוסיקה, לטעמי, זה כמו פסקול לחיים. מבחינת אלבומים נטו, Atom Heart Mother Meddle Dark Side Of The Moon Wish You Were Here Animals The Wall The Final Cut מבחינת קטעים ספציפיים, "Storm Signal" (חלק 3) ו- "Celestial Voices" (חלק 4) מתוך הביצוע ל-"A Saucerful of Secrets" באלבום Ummagumma. Set the Controls for the Heart of the Sun בפומפי או כל מקום כמעט Atom Heart Mother מתוך אותו אלבום כמובן. Echoes אלבום או בפומפי Welcome to the Machine Dogs In The Flesh Hey You Nobody Home Comfortably Numb The Fletcher Memorial Home The Final Cut ויש עוד כמה. את הדארק סייד אני לא יכול להפריד לבודדים למשל. את הפייפר משום מה, ויסלחו לי מכובדי הפורום, אני בקושי מסוגל לסבול. אם כבר אני בהחלט מעדיף את הסרג'נט פפר שעולה עליו בכמויות כבדות. מה עוד אומר? טוב בטח בכלל תסקלו אותי באבנים על זה, אבל שני האלבומים של הפלויד בלי ווטרס זה ממש לא פינק פלויד. טוב שהגעתי עד אוסטרליה, אהה? לא תיתפסו אותי
לטעמי, ווטרס כבר הספיק לשכוח את מה שגילמור לא ידע לעולם. אבל זה רק אני. אחד האלבומים הכי מרתקים ואיכותיים, לטעמי, שנעשו מאז ה-23 למרץ 1983 זה האלבום המדהים Amused to Death של ווטרס. זה אלבום רציני בקליבר של הפלויד. גם האחרון של גילמור (אלבום טוב, נטו) לא מתקרב אפילו חצי דרך לווטרס. אגב, אני בטוח שלא הרשתם לעצמכם לפספס את ההופעה בישראל שנה שעברה. אני לא הייתי בארץ. חשבתי שפיספסתי בגדול. אבל בתחילת ינואר הגיע הסיבוב לאוסטרליה, וראיתי את אותו כאן בסידני. אין לי מה לומר על ההופעה כאן. המילים לא יתארו כלום. היכל סגור (לא פתוח כמו שהבנתי בנווה שלום), סאונד שאתם לא יכולים לדמיין אפילו, חשכה מוחלטת. ואז הירח מופיע בענק. חוויה אינטימית ממדרגה ראשונה. תאמינו לי, אתם לא רוצים לדעת כמה שילמתי כרטיס. אני אחפש ואעלה כאן קצת תמונות בהמשך. לילה טוב מסידני לבינתיים.

למעלה