שלום לכם!

Larik

New member
שלום לכם!

אנשים נכבדים שרק מה שהם עושים כל היום זה רואים סטאר דרעק! נרא לי שמה שגורג יצר (STAR WARS) הוא בעל עולם יותר עמוק ומרתק (ומלא אקשן) מאשר הסדרה השיטחית (משעממת) שאתם רואים, אני ראיתי את רוב פירקי חלל עמוק 9 ובקושי נורו שם שני יריות ורק אחת מהן פגעה. הסיבה היחידה שבגללה צפיתי היא בגלל אודו וקוורק, הסדרה הפכה להיות משעממת כאשר אודו נהיה מוצק, אבל חזרתי לצפות בה כאשר הוא חזר להיות משתנה. והאקשן התחיל רק בפרקים האחרונים במלחמה עם הקרדסים (שאין לי מושג איך היא מסתימת). אבל זה לא מה שחשוב. עכשיו שאלתי היא כזאת: איפה אפשר למצא פה פורום נורמאלי שמדברים בו על STAR WARS LIGT SABERS AND THE FORCE ולא על דברים כגון : עם איזה שחקן הייתם רוצים לשכב.... MAY THE FORCE WONT BE WITH YOU!

Larik

New member
נ.ב

מישהו יודע את אותו הדבר רק על פארסקייפ?

Ka Dargo

New member
על פארסקייפ עובדים

יש כוונות (לא יודע עד כמה הן רציניות) להריץ פורום פארסקייפ בקשר לפורום הזה - לא נאה לך? אל תסתכל\תכתוב\תבקר פה...

Larik

New member
מתגעגע לפארסקייפ

מישהו יודע מה יקרה בפרק הראשון בעונה הבאה? קרייטון נשאר לבד טקוע בחלל המתח פשוט הורג אותי! מה יקרה לו?

bigbadjoe

New member
די כבר !!!!!!!!!

נמאס לי מכל אלו שלא זורקים זין ופשוט שואלים את השאלות או כותבים משהו בלי להתחשב באנשים שעוד לא ראו !!!! מה הבעיה הגדולה של אנשים לשים
???????????????? אני לא מאמין שיש כ"כ הרבה אנשים מוגבלים !!! גם בפורום באפי עושים את זה !!!! יואו זה מעצבן !!!! למה להרוס לכולם ??????

Larik

New member
מצטער אחי!!!

אבל עקרונית העונה השלישית כבר נגמרה מזמן ואני חושב שמי שהוא באמת שרוף על הסדרה היה חייב לראות את הפרק הזה!

Ka Dargo

New member
אז כנראה

שהכוונות רציניות - תעיינו בפורום מד"ב ופנטזיה ותקראו את השרשור.

bigbadjoe

New member
אבל מה עם מי שיש לו דיגיטל ?

אני לא הולך ומשאיר הודעות על באפי בלי לדאוג לסימון טוב כדי לא להרוס לאלו עם הלווין שצריכים לראות במחשב !

למעלה