שלום לכם

שלום לכם

כמה ימים לא כתבתי מה לשומכן בנות? שירוש? עדיין יש חום? הדרי? מה נשמע? אני לא מצליחה להתחבר למסנג'ר שלכן לא יודעת למה.............ניסתי כמה פעמים כנרהא שאין לי מזל עם מסנג'רים מה שלום טלולה? מה שלום קארינוש המון זמן לא שמעתי ממנה היה סוף שבוע ממש מרגש עם דודה שלי דיברנו המון והיא נשארה גם ביום ראשון ביום שלישי השבוע הרגשתי קצת חולשה ולא כל-כך טוב אבל זה עבר יום ראשון היה לי קשה פיזית בעבודה גם עשיתי משהו יותר פיזי (סדנא על השטח הפרטי שלי" - עם ילדים וילדות בני 9 ועשינו משהו ממש אקטיבי היה מעניין וחשוב אבל מעייף..... בנוסף הייתי אמורה להעביר ישיבת צוות אבל היא התבטלה לטובת ישיבה דחופה יותר) והיום......... הפייה הקטנה הייתה חולה והיה צריך לבוא לאסוף אותה מוקדם אז עשיתי ממש מאמץ להיות בהדרכה ובישיבת הצוות במרכז אבל הייתי חייבת לבטל את המטופלים ולחזור הבייתה לקטנה שלי אז ראש התחנה קצת עיקמה פרצוף אבל אין לי בררה--------- הסבתא הנהדרת "החותנה" שגרה ממש קרוב אף פעם לא מגיעה כשבאמת צריכים אותה... היא רק יודעת להגיע ולהתנחל לי בימי שישי .... ולא לתת לישון צהריים בגלל שהיא רוצה שאני אקשיב לה ולבעיותיה את כל המטופלים שביטלתי הזמנתי ליום רביעי כך שיום רביעי הקרוב הולך להיות לי דיי ארוך איך שהוא אני תמיד מרגישה על זמן שאול .. בשנה שעברה ביטלתי כל-כך הרבה בגלל המחלה שאני ממש מרגישה שאני לא רוצה לוותר אלא אם כן באמת אין אפשרות אחרת כי מי יודע עד כמה באמת אוכל לעשות הכל: מטופלים, לימוידם עבודה וכולי אבל לא נורא היום הקטנה גרמה לי לחזור מוקדם הבייתה וגם זה חשוב לפעמים מחר אני עושה לה יום בית ---- זה היום החופשי שלי מחר הייתי אמורה ללכת לרופא נשים אחרי-שדחיתי את זה אלף פעם אבל לא נורא נדחה בעוד שבוע בנוסף רציתי לספר שהדופק שלי עלה פלאים ביום ראשון וגם כאב לי בצד שמאל אבל זה עבר אחרי שנחתי כנראה התאמצתי יותר מדי אתמול זהו התגעגעתי אליכן בנות

gaia20

New member
אם הזנחת הפורום היא חד פעמית

אז אני סולחת לך, אבל שזה לא יקרה שוב!!
אצלי הכל בסדר, ביום חמישי אני אסגור שבועיים של לו"ז מטורף. לא חשבתי שאחזיק בכל העבודות האלה, אפילו לא חצי יום, אבל דווקא בגלל הגיוון, אני מחזיקה יפה. לא משעמם לי
בבוקר אני במשרד עורכי דין, עד השעה 14 ובשעה 16.30 כבר צריכה להוציא את הילד שהתחלתי לטפל בו מהגן ולחזור איתו הביתה, שם מחכה האחות הקטנה שלו, כמעט בת שנתיים, ולהישאר איתם עד 19.30 הילדים מתוקים לגמרי והשמועה שיש מטפלת חדשה לשכנים שיודעת לשחק במשחק "אני באה לאכול לך את התוסיק!!!" עברה מפה לאוזן וכולם לקחו את הטלפון שלי
בנוסף, אני עושה כל מיני עבודות מזכירות, אבל זו כבר עבודה הרבה יותר קלה כי היא מהבית, מהמחשב שלי. יש לציין לטובה את המשרד החדש, זה של הבוקר. ערכנו ישיבה לפני כמה ימים, שם הוחלט שלכבוד המבחנים שלי אני מקבלת שבועיים חופש, שבוע לפני כל מבחן, מה שמאוד מאוד מאוד מאוד מקל עלי ללמוד בשקט ובלי לחץ. הם הפתיעו אותי לטובה כי בכל זאת, מקום חדש ולא היה לי נעים לבקש חופש, אבל בכל זאת ביקשתי והם הסכימו ואף הוסיפו "אנחנו חייבים פה מזכירה חכמה, תקבלי כמה חופש שאת צריכה בשביל המבחנים"
ומחר...אחרי שנתיים שהזנחתי, יש לי תור לקרדיולוג ותור לרופא עיניים.....הגיע הזמן. עוד מעט נגמר השבוע, אז שיהיה לנו פיסות שבוע נחמדות. נשיקות.

היי הדרי../images/Emo24.gif

ברכות שלוחות לך לך על עמלך נשמע שאת עסוקה מאוד ומלאת פעילויות אוףףףף... כל-כך הייתי צריכה מישהי כמוך אתמול בשביל הפייה הקטנה שלי....... שהייתי יכולה לסמוך שתהיה שם בזמן שאני עם המטופלים אז לא הייתי צריכה לבטל........ יפה שהסכימו לתת לך את החופש לקראת המבחנים ..אבל לידיעתך את חכמה גם בלי שתצטרכי להיבחן במבחנים המעצבנים..... חוץ מזה זהתחילו עכשיו פצעים בפה ואני מקווה שזה לא סימן לכלום כי גם במרץ לפני שנה שהכל התחיל היו לי בהתחלה פצעים בפה......... אבל עכשיו אני עם הפלקוניל כך שזה אולי יתרון הראמטולוגית שלי קשה לי לתפוס אותה אבל נראה שאראה אותה ביום שישי בעוד שבוע וחצי יש לי גם בדיקת beta2-Gpi Igm שיצאה גבולית פעמיים נקווה לטוב ואכן שיהיו לנו רק פיסות שבוע מתוקות ומאושרות חיבוקים

gaia20

New member
בדיקות גבוליות מעצבנות

אם יש משהו שאני שונאת אלו בדיקות שלא אומרות לי כלום...... לצערי / לשמחתי את הבדיקות שיצאו לי גבולי, אפשר לספור על יד אחת...... מבטיחה שאם אי פעם אני אטייל ליד ביתך וגם אהיה מובטלת, הדבר הראשון שאעשה הוא לבוא לעשות לך ביביסיטר
אתמול היה יום ממש ארוך שהתחיל ב 5 וחצי בבוקר ונגמר רק לקראת 11 בלילה....עשיתי מבצע מיוחד והזמנתי תורים לקרדיולוג ולרופא עיניים אחד אחרי השני, חסכתי לעצמי נסיעות פעמיים, אבל זה היה מתיש וגם קצת יצאתי מאוכזבת. לא קיבלתי את התשובות שרציתי לשמוע.....אפרופו תשובות גבוליות......אספר על זה מאוחר יותר או מחר, עכשיו אני צריכה להרים את עצמי לכיון האוטובוס. שיהיה יום נפלא לכולם.

למעלה