שלום לכם..

שלום לכם..

מניחה שחדשה פה..בעיקרון אני קוראת המון ברישמי אבל אף פעם לא כתבתי-סתם עצלנות להצליח להבין איך פותחים שם כינוי.. טליטל קודם כל את מלכה!! הכרתי אותך עוד בימי הקומונה בתפוז, והתפלאתי מכך שבכל מקום שהיה איזכור על ג'קו לא משנה באיזה פורום, את היית שם, כל הכבוד על ההשקעה, אולי את זוכרת את המכתב שכתבתי לג'קו בפורום כוכב נולד בימי החרם ואת השרשור המטורף שנהייה ממנו בכל אופן, נעים מאוד אני נטלי, אין לי הרבה זמן לכתוב ולהגיב, אבל הפעם הייתי חייבת סוף סוף זה קרה!! חלום שהתגשם, הדיסק יצא, שלשום קיבלתי אותו, וקשה לתאר את ההתרגשות של פשוט להחזיק אותו ביד ולקרוא כלא מאמינה שרשום עליו ג'קו אייזנברג!! שלא נדבר על הרגע שזה נכנס למערכת שלי. מדהים מדהים מדהים, אני כל כך גאה ושמחה בשביל ג'קו. בכל מקרה רציתי לעדכן לגבי ההופעה בבארבי דיברתי איתם עכשיו, אמרו שעולה 60 ש"ח, ושלא מזמינים מקומות מראש פשוט באים באותו יום ב10 וקונים, וקצת מוזר לי מה אם לא יישארו כרטיסים?????????? אני ממש לא מתכוונת לפספס את גקו!! ועוד בבארבי!!! מה אתם אומרים? מישהו פה יודע יותר?

dor and more

New member
אנחנו פשוט נגיע מאד מוקדם...

אין ברירה, וב"ה ישארו לכולנו כרטיסים. תכלס במלא לא נוכל לשבת בבית לכסוס אצבעות.
ברוכה הכותבת - נשמח לראות אותך כאן יותר וכמובן לתאם לבארבי...

talytal

New member
היי נטלי!

וואו, עכשיו אני באמת מרגישה שקורה משהו רציני... אני רואה את הכינוי שלך צץ פה ושם בהקשר של ג'קו בכל מיני פורומים כבר המון המון זמן, ופשוט כיף לקרוא אותך בצורה רצינית ונרחבת יותר. אני זוכרת אותך מימי הקומונה באופן עמום, אבל זה היה מזמן.... ויותר מדי לופים על הדיסק אולי גם משבשים כמה תאים אפורים בדרך.
אה, ולגביי העצלות לפתוח כינוי ברשמי.... אפשר לקנות אותך בעוגיות? חיבוקים? תירשמי! קשה לי להסתפק באצבע.
בעניין הבארבי - אני אעשה בירור. זה לחלוטין לא סביר לא להוציא לפחות שמירת מקומות, אם לא כרטיסים למכירה מוקדמת... זו הופעה אחת שיש חשש רציני שלא יהיה בה מקום לכל מי שאמור להגיע. אז - ניפגש שם, כן?

אוח איזו מקסימה שאת

ובהחלט קורה משהו רציני, סוף סוף אני מוכנה להתחייב :) לעלות שלב מסטוץ לקשר רציני, את יודעת לפעמים זה קצת מפחיד להרגיש כל כך הרבה אהבה למישהו, אז לקח לי קצת זמן להיות מוכנה :) בטח שמתראים בבארבי וכמה טוב שיש אותך לבירורים, ולגבי ההזמנה לרישמי, איך אפשר לסרב אחרי הבטחה לחיבוקים, אממה, עזרתי אומץ וכח להירשם, ו ארררררררררר שונאת מחשבים, הוא כל הזמן כותב לי: Invalid Referrer Specified , יש לך מושג מה הוא רוצה מחיי?

talytal

New member
אוקי, תכלס מעולם לא נתקלתי בזה...

אבל רק כיריה באפלה... יש מצב שכשנרשמת הכנסת כינוי תחת "אם הופנת לפורום על ידי משתמש קיים..." ולדוגמא הכנסת אותו בעברית בעוד שבפורום הוא באנגלית? במקרה כזה השם שהוכנס לא תואם לשם משתמש כמו שהפורום מכיר אותו, ואולי זה מספיק לתקוע אותו בהרשמה. זה הניחוש הכי טוב שיש לי... תהיי חזקה, המחשבים לא יכניעו אותנו לאורך זמן.

למעלה