שלום לכם

MojoMe

New member
שלום לכם

היי קוראים לי טניה, בת 21 ואני חדשה פה. אז נתחיל בזה שאני ממש אוהבת את הסדרה בגלל כל ה angst שהולך שם.. וכמובן כל הקטע הקומי שמוסיף המון לסדרה. כמובן שראיתי את כל העונות ואת כל הפרקים אז אני בקיאה (I'm so proud of myself) ^.^ העונה השלישית לפי דעתי מפציצה בגדול.. כל פרק ששודר עד עכשיו היה מצוין! העניין עם העסקה של דין - רעיון ענק והרבה yummy angst בהמשך =) בגלל שביתת התסריטאים בהוליווד צפויה לסדרה בעיה.. הם הספיקו לצלם רק עד פרק 12 - 13 ככה שכנראה תהיה הפסקה באמצע וגם כל ההפסקה הזאת של החגים שלהם כל שנה מעצבנת.. כמה זמן אפשר לחגוג Christmas! ישו נולד סבבה... למה אתם מפסיקים את הסדרות? הרי בחגים כולם בבית ואף בנאדם בריא בנפשו לא יכול לשמוע את אותו סיפור של הדוד בפעם ה- 10 אז אפשר פשוט להדליק טלוויזיה ולברוח לפרק מצוין של supernatural אבל כל הלוגיקה שלהם קצת מעוותת.. השחקנים לא צריכים חופש.... הציבור רוצה פרקים.

LeAnnDylan

Well-known member
LOL "ישו נולד סבבה למה אתם מפסיקים את הסדרות"

הרגת אותי
ברוכה הבאה

MojoMe

New member
תשובה לרעתוש

angst זה אממ.. ייסורים/סבל והרבה מזה קורה ב SN =] קראתי איזה כתבה בה עורך הראיון שאל את אחת הכותבות של הסדרה "מה תפקידך בצוות?" והתשובה שלה הייתה "לקחת שני בחורים נאים מאוד ולגרום להם לסבול שבוע אחר שבוע" (תרגום חופשי תסלחו לי ^.^ )

darklighter

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo190.gif

הם גם נהנים קצת בדרך

darklighter

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo190.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחמסכימה עם מה שאמרת! לג'נס צריך לאשר חופש רק אם הוא רוצה לבוא לישראל

למעלה