שלום לכם!

שלום לכם!

מישהי יודעת איפה יש חנויות בדים בנתניה והסביבה? תודה

רות מלר

New member
חנויות בדים בנתניה

לאורך רחוב הרצל יש 3 ברחוב תל חי או קרואזה זה באזור של משרד הפנים יש בדרך למדרחוב עוד אחת על דפי זהב שמעת ? תני לאצבעות ללכת במקומך

zebraskin

New member
לאורך רחוב הרצל ידוע לי רק על אחת

אבל לאורך רחוב שער הגיא, ממש קרוב לתחנה המרכזית יש 3 וחנות סדקית קטנה. חנות נוספת נמצאת בפסאז' ע"י השוק

תודה.על דפי זהר בהחלט שמעתי,אבל בגלל שלא

מצאתי,שאלתי כאן. מודה לך מקרב לב על העבודה שעשית למעני

רות מלר

New member
אפילו בדפי זהב הפסיקו לפרסם

יש רק את זו בהרצל 41 ותחת בדים סיטונאיים יש את שער הגיא. אני הייתי לפני חצי שנה בבנין של משרד הפנים, ירדנו ברגל לכיוון צפון מהפינה- היתה שם חנות בדים כזו פנסי שפנסי- היא לא מופיעה בדפי זהב- ברחוב שטמפר

zebraskin

New member
אני מכירה את החנות

ויש לי רק דברים רעים לומר עליה.. הוא רצה לגבות על כותנה סטרצ'ית פשוטה ועבה בצבע שחור 60 שקלים! כשבכל החנויות האחרות הבד עלה 25..

רות מלר

New member
את מתכוונת לליקרה ?

גני שילמתי על לייקרה שחורה 60 ש"ח למטר בתל אביב בחנות שמוכרת לחנויות, מה שאומר שבמקום אחר זה יכל לעלות 80. אני לא יודעת מה מידת הידע שלך בבדים על מנת להבחין מה את תקבלת,

מיקה 025

New member
לייקרה

ב60 ש"ח למטר היא לייקרה איכותית לעומת זו שעולה 25? אם כן תוכלי להסביר למה? אני שוב חוזרת לשאלה ששאלתי כאן האם יש קשר בין מחיר לאיכות וכיצד ניתן להעריך איכות בבדים מסוימים. (חוץ מניסיון של שנים)

zebraskin

New member
לא, לא לייקרה.

בד כותנה עם מעט אחוזים של אלסטן, אם איני טועה, מעט הזכיר דריל בצורת האריגה, עבה, והכוונה לאותו הבד בדיוק - לא בד באיכות טובה ופחות טובה. הייתי צריכה אותו כדי לתפור תיק לחצובה מקצועית.

zebraskin

New member
הוא לא אלסטי לחלוטין

אולי אחוז או שניים של אלסטן, כמו בדים עבים למכנסי נשים, עם ממש ממש מעט סטרץ'.. קשה לי להסביר בדיוק כי אני לא כל כך מכירה את הטרמינולוגיה.. בכל אופן, אני יודעת ומשוכנעת שזה היה בדיוק אותו הבד בשתי החנויות.

למעלה