שלום לכם

שלום לכם

קמתי בבוקר בתחושה שמשהו חייב אצלי פתרון. אני בת לאם בשלבי עיוורון סופי ובעיקבות השלב הזה היא מתפוררת לי בידיים מבחינה נפשית ובמצב מאוד גרוע. מיד חשבתי על נס. שאלתי היא האם צדיק יכול לחולל אצלה איזה נס מסויים שתוכל לצאת מזה? ונניח שכן, איך אני יכולה לחפש איזה צדיק או מישהו שיכול אולי אפילו לרפא את עינייה חלקית? איך אני יכולה לחפש את זה כי אין לי שום קשרים חברתיים ואין לי אף אחד "מפה לאוזן", איך אני יכולה לערוך חיפוש מקיף בכל ירושלים, אשמח לטיפים באיתור מידע ולא איכפת לי ללכת כמה שעות חופשיות ביומי וללכת עם חצאית ולבקר בכל מיני בתים בשכונה דתית כדאי לקבל מידע אנא ממכם אל תצחקו עלי כי אמי הלכה לרפואה קונבציונלית ולא ממש עזרו לה, ולא, אינני מתכוונת לשלוח אותה לאיזה מכשף/ה כי הם מסוכנים לסביבה לא פחות מעצמם. תודה לכל מי שיסייע לי.

בעיני כולם מכשפים

זכורני שבעבר הפנתי שני שכנים אל הבאבא סאלי הזקן, וסוף ניסיו ששבקו חיים לכל חי. ואעפ``כ בסיפורים הכל אפשרי כולל רפואת נוכלים מתחזים. ‏ במקביל הייתי מייעץ לך לפנות אל הרב חיים גרינמן הבקי בטובי המומחים למחלות השונות. נסי לברר עליו בפורום העולם החרדי. רפואה שלמה לאימך

גוף ונפש ומה שבינהם....../images/Emo57.gif

הרוח , הנשמה ...היא תעלומה גדולה ולה תעצומות רבים יש קשר בין מקום הפגיעה וסיבת המחלה..מבחינה אנרגטית (רצון לעצום עיניים, פחד מעוור ועוד..כמובן שלא אעיז לזרוק משהו מרחוק, בלי לפגוש את אמך...) הבעיה עם "צדיק", זה המסחרה מסביב, שגורם לי לחשוד, משום שהיכן שמצוי בצע..הלב נשכח ועדיין האמונה בכוח חיצוני, מאפשרת לאדם לרפא עצמו. בעידן החדש, עידן האור, כל האנשים יוכלו לרפא עצמם ואחרים ..יש בנו מוטבעים מקדמת דנא כוחות ריפוי אל תחפשי צדיק תדברי אליה ואיתה על הפחד תגרמי לה להביט לתוכו את יכולה לרפא אותה מהחולשה יקירתי. אם תרצי סיוע ממני בתור האם הגדולה השבה בגוף לאנושות (חוה, שנטי, מרי..ועוד) תפני אלי לתא האישי. אני לא גובה תשלום עבור שרותי.

להתפוצץ מצחוק...

האם הגדולה השבה לארץ.... הכל בחינם... איך לא חשבתי על הפוטנציאל העצום שפורום תמים שכזה יהווה.

../images/Emo140.gif- תבוא עליך הברכה

נראה מי יצחק לבסוף...... לידיעתך יש עשרות נבואות ומיליוני מאמינים, בשפות רבת וארצות שונות... והם מודעים למעשי... שמתבצעים בהחבא...ותוך צנעה רבה. ומשאפרוץ לאור וסביבי רשת של אור רצוי שהנבלים יסורו מדרכי כי אז לא אחוס עוד!!!!

למעלה