שלום לכם

נינה000

New member
שלום לכם

מאוד נהנית לגלות את הפורום. נראה לי שאפשר ללמוד פה הרבה. יום שישי בערב ואני מקשיבה לקולות השקט בדירה שלי... הקולות נעימים אבל משהו בי רוצה להיות במקום אחר, עם מישהו אחר... ניסינות כאלו ואחרים ליצור זוגיות הובילו למבוי סתום ואני חותרת להבין אם משהו בי מוביל למקום הזה, ממקום של מודעות. אבל כדי להיות יותר מוחשית ומעניינת אספר לכם את הסיפור האחרון ותסלחו לי אם זה יצא ארוך... אני בת שלושים ומשהו. הכרתי מישהו ונוצר ביננו חיבור חזק ועמוק. שנינו אנשים רגישים ומעמיקים שכאלה... הרשינו לעצמנו להפליג רחוק ולהפתח. בילינו כמה ימים יחד והיתה קרבה ולי היה מאוד טוב. הוא תסרט במילים את העתיד המשותף שלנו, אבל באיזשהו מקום היה לו קשה עם הקרבה שנוצרה. הוא היה צריך ספייס. בלי ממש לבקש הוא פשוט לקחת את הספייס ואני לא הבנתי מה קורה. הרגשתי שאנחנו מדמדמים אל הסיום בלי לדבר על זה. כשהתעמתתי איתו הוא אמר שהיה מאוד סוחף ויותר מדי חזק בשבילו... אבל הוא לא רצה להפסיק את הקשר, ולמרות זאת הרגשתי דחויה. כשאני החלטתי שלא מתאים לי להשאב לנדנדה שלו ורציתי לחתוך הוא לא רצה וניסה לשכנע אותי לא לחתוך. מצד אחד הוא לא היה מוכן להתקדם אבל גם לא רצה לתת לי ללכת. אני כבר לא האמנתי שהוא באמת מעוניין. התרחקתי, לא רציתי להפגע. אבל ככל שאני משכנעת את עצמי שזה לא טוב לי להיות במקום כזה הפכפך, משהו בי מתגעגע... זה נראה כמו קשר עם פוטנציאל גדול. אבל הוא נבהל, אני נעלבתי וזה מה שיצא... מה דעתכם?

ראיתי אתמול את הסרט "סקס והעיר הגדולה"

תראי אותו נראה לי שיש שם כמה תובנות שיאירו לך באור חדש את המצב שלך תחזרי לכאן ונושחח שוב על העניינים

בטח שאסכים

רק כדאי שתראי/תראו/תראינה את הסרט בכדי שיהיה בסיס משותף לשיחה אם אתן את התובנות שלי עכשיו אגרום לשני דברים 1. אעוות את הסרט לכל מי שיצפה בו 2. אקלקל לכן את הצפיה בסרט אחרי הסרט - הדיון נא לא לרתום את העגלה לפני הסוסים

חופשי

בת"א
יום עבודה עמוס מהבוקר.. נראה לי שאני אשאר רעבה וסקרנית

ברוכה הבאה נינה000 ../images/Emo140.gif

חן חן על המחמאות
הוא נבהל, את נעלבת והתוצאה כרגע היא שאתם לא בקשר? אם הייתה לך היכולת לעשות מה שבראש שלך, מה היית רוצה לעשות עם עצמך בהקשר של הקשר בניכם? שאלת המשך לשאלה השנייה: מה מונע ממך < אם ויש מניעה כמובן> לפעול ולעשות מה שבראש שלך? מוזמנת לשתף עד כמה שמתאים לך, כדי שנוכל לעזור לך בהתמודדות.

נינה000

New member
הי עידית

תודה על הברכה ועל העזרה. כן, בעצם כבר כמה ימים אנחנו לא בקשר. מה הייתי רוצה לעשות? להתקשר, לספר לו מה אני מרגישה, לנסות להתקרב שוב... מה שמונע ממני זה הפחד להיות דחויה, לחזור לאי ודאות, לא להיות בשליטה על המצב כי לשם הוא הוביל את הדברים, כלומר למצב שהקלפים היו בידיו. וגם שמתי לב שוקדם כשאמרתי בבירור שאני מעוניינת ושהיה לי טוב איתו- הוא מאוד נבהל. חוץ מזה המחשבה על ההפכפכות שלו, על כך שאולי זה להכניס את עצמי לקשר לא יציב. לא טוב לי בנדנדה רגשית כמו שהרגשתי כשהוא לקח מרחק ולא היה מוכן לקדם את הקשר. אולי אני פשוט צריכה להבין ולהפנים שהוא לא רוצה באמת, אלא רוצה רק להשאיר את האופציה פתוחה, על "אש קטנה". וזה לא בטוח שזה ישתנה.

המשפט האחרון בהודעתך

הוכיח את האומץ להסתכל על האמת בעיניים מפוכחות. הבחור יודע היטב שאת מעוניינת. הבחירה שלו היא להשאיר את היחסיים על אש קטנה. הבחירה שלך היא האם להרפות ולהמשיך הלאה או להישאר בנדנדה עם אמונה בעצמך. מעלה כהודעה חדשה כמה מילים בעיני מקסימות על להרפות. מוזמנת לקרוא ולנסות להרפות. מוזמנת להישאר אתנו בפורום לשתף ולהשתתף בכל דרך שמתאימה לך.

chenby

New member
נינה היי

מרשה לעצמי לכתוב לך כי הבחנתי בכמה דברים שאולי יאירו לך משהו (ואולי לא גם זו אפשרות כמובן) ההפכפכות הזו שאת בורחת ממנה, את לא באמת יכולה לברוח ממנה כי היא הולכת איתך - היא גם אצלך לא רק אצלו - הוא היה מראה חזקה להפכפכות שלך.. ולמה זה? כשאת מאמינה לסיפורים של הצד השני - ונעלבת מהם, ונפגעת, וחושבת על זה - למעשה את נותנת לסיפורים האלה להשפיע עלייך - ולהפוך אצלך את המחשבות..ולהפוך לך את הרגש ולהפוך לך את המציאות.. הרשינו לעצמנו להפליג רחוק ולהפתח. בילינו כמה ימים יחד והיתה קרבה ולי היה מאוד טוב. הוא תסרט במילים את העתיד המשותף שלנו, אבל באיזשהו מקום היה לו קשה עם הקרבה שנוצרה. הוא היה צריך ספייס. בלי ממש לבקש הוא פשוט לקחת את הספייס ואני לא הבנתי מה קורה. הרגשתי שאנחנו מדמדמים אל הסיום בלי לדבר על זה. האם הוא צריך לבקש ספייס? גם אחרי כמה ימים או אחרי כמה חודשים או שנים - האם לא מגיע לבן אדם ספייס אם הוא רוצה בכך? אם את רוצה ספייס - ואת יודעת שאת אוהבת רק שבא לך יום יומיים עם עצמך - האם הוא צריך להפגע מזה? או לחשוב שאת בטח לא רוצה אותו יותר? בוודאי שלא - זו רק מחשבה אחת ויכולות להיות אינסוף מחשבות על אותה עובדה- העניין הוא שאת בוחרת לקחת את המחשבה הזו -שהוא צריך לבקש ממך ספייס - ואת מאמינה למחשבה הזו - וכשזה לא ענה לציפיות שלך - את נעלבת והרגשת שאתם מדממים אל הסיום (אנחנו תמיד מונעים מרגש - לאן שהוא מוביל אותנו לשם אנחנו הולכים..רק שלפני הרגש תמיד יש החלטה - מחשבה כלשהי שהחלטנו שהיא נכונה ואז הופיע הרגש המתאים) כשהתעמתתי איתו הוא אמר שהיה מאוד סוחף ויותר מדי חזק בשבילו... אבל הוא לא רצה להפסיק את הקשר, ולמרות זאת הרגשתי דחויה. הוא לא רצה להפסיק את הקשר, אלא לקחת אותו בקצב שלו - ואת החלטת -שוב- בחירה שלך - להרגיש דחויה (שוב היתה שם מחשבה לפני שאמרה לך תאמיני למשפט הראשון " יותר מדי חזק בשבילו "- ולשים בצד את המשפט השני - להפוך אותו זניח - "הוא לא רוצה להפסיק את הקשר"- בחירות. מחשבות שאנחנו בוחרים להאמין להם. ) כשאני החלטתי שלא מתאים לי להשאב לנדנדה שלו ורציתי לחתוך הוא לא רצה וניסה לשכנע אותי לא לחתוך. - את לגמרי החלטת שזו נדנדה.. מצד אחד הוא לא היה מוכן להתקדם אבל גם לא רצה לתת לי ללכת. אני כבר לא האמנתי שהוא באמת מעוניין. - האם בהתחלה האמנת שהוא מעוניין? אני מניחה שלא.. התרחקתי, לא רציתי להפגע. אבל ככל שאני משכנעת את עצמי שזה לא טוב לי להיות במקום כזה הפכפך, משהו בי מתגעגע... אולי משהו בך מתגעגע כי ההפכפכות אצלך? האם הוא יכול לפגוע בך? האם מישהו בעולם הזה יכול לפגוע בך? או שאת בוחרת להפגע דרך הפרשנות שלך לעובדות? האם יכול להיות שהנדנדה הזו שאמרת שהוא שם אותך בה- האם היא אמיתית או שזו בחירה שלך לראות אותה? זה נראה כמו קשר עם פוטנציאל גדול. אבל הוא נבהל, אני נעלבתי וזה מה שיצא... כן זה מה שייצא תמיד.. תראי מה זה פרשנות אני אספר לך סיפור - הכרתי מישהי מקסים.. היינו יחד , היה קסום ואחרי זה לא שמעתי ממנו כמה ימים. המחשבה הראשונה שעלתה לי - טוב הוא השיג את שלו והוא יכול להמשיך הלאה- ואז אמרתי , רגע! האם זו האמת? איזו עוד אופציות יכולות להיות? ואז מניתי מספר אפשרויות - הוא עסוק, הוא לא מעוניין, הוא התאהב בי והוא מפחד עקב נסיעה לחול אז הוא חושש לפתח עוד רגש.. והמשכתי לעלות עוד אפשרויות ואז שאלתי את עצמי - אוקי, מתוך אלו - איזו מחשבה הכי מקדמת אותי מבחינה רגשית - שלא תתקע אותי במקום - אמרתי לעצמי, אוקי - הוא מאוהב בי, חמוד :) והאמנתי למחשבה הזו - הרי ממילא אני מאמינה לאיזו מחשבה.. אז למה לא לזו? וככה התהלכתי מחוייכת - הוא מאוהב, חמוד.. מסכן הוא לאיודע מה לעשות - מאוהב ונוסע :) באותו יום הוא התקשר ועד עכשיו אחנו נפגשים - עוד שבוע וחצי הוא נוסע, שנינו בשמחה לגמרי, שנינו בדרך להגשמה של כל אחד מאיתנו, אם זה יקרה מעבר, אז נפלא, אם לא, אז בכל מקרה קורה משהו נפלא. כי אני הולכת במסע שלי קודם כל . איפה את בכל הסיפור? את כאילו מחכה שהדברים יקרו מעצמם - הם לא יקרו מעצמם - הכדור בידיים שלו - האם זאת האמת? איך זה יכול להיות שהכדור בידיים שלו כשאת החלטת לקום וללכת? זה הכל עניין של פרשנות ופקספקטיבה. הייתי ממליצה לך לבדוק את האמונות המגבילות שלך לגבי איך שנראה לך שמגיע לך לקבל אהבה.. כי לי נראה שנראה לך נורא הגיוני שהצד השני יבהל ואז את הולכת .. למה זה הגיוני? וגם אם הצד השני נבהל - האם זה אומר שפה נגמר הקשר? הוא הרי רצה להמשיך להיות - גם עם הבהלה.. אולי לא באותו קצב שאת חשבת שצריך, אולי לקחת את זה יותר לאט - מי קבע שזה רע? מי קבע שהוא לא רוצה יותר? רק את יקירה. צר לי - היופי הוא שאם את עשית בחירה, את יכולה לעשות שוב - כמה בחירות שאת רק רוצה. פחד מדחייה הוא תיאורטי, האם באמת מישהו יכול לדחות אותך? אולי הוא יכול לדחות קשר אינטימי איתך - אבל זה לא אומר עלייך כלום - זה לא עושה אותך פחות את ממה שאת - רק את נותנת לזה את המשמעות הזו. בחיי אין דחייה ואין פגיעה ואין העלבות. יש מה המטרות שלי - ומה אני עומדת לעשות כדי להגשים אותן. טב כתבתי הרבה.. מקווה שעזרתי. חן

האמונות

כתבת בקטע שלך האמונות המגבילות ואני רוצה להציע לקרוא "האמונות המקבילות" תראו איך זה משנה את משמעות כל הקטע ועושה ממנו משהו אחר. מעניין.חומר למחשבה.

נינה000

New member
חן, תודה קלעת לנקודה

בה אני מתלבטת ובוחנת את עצמי ועושה בדק בית. הרבה תודה על התגובה המושקעת. זה מעורר מחשבה. את נגעת בדיוק במקום שבו נראה לי שיש פספוס- כי אולי שנינו רצינו ושנינו נבהלנו- כל אחד מהסיבות שלו. אני נבהלתי מהאפשרות להיות דחויה. ואת צודקת- האמונה הפנימית שלי היא כנראה שאני לא באמת רצויה ושתמיד ידחו אותי. ואני מחפשת הוכחות ואישורים שהצד השני באמת רוצה אותי ואם הוא לא נותן אותם כמו שאני חושבת שצריך- אז אני מאבדת אמון ובורחת. אני כן חושבת שאם נוצר דיאלוג מאוד פתוח ופתאום יש חסימה וסגירה- אפשר להגיד את זה. זה לגיטימי בהחלט להתרחק אבל זה עוזר אם מסבירים. כלומר, נכון שאני אחראית על הפרשנות שלי לנסיגה שלו, אבל הפריע לי שהוא השאיר את זה באויר במקום להגיד שהוא צריך זמן לעצמו, מאחר וקבענו שנפגש ביום שלמחרת. את צודקת מאוד ואת זה למדתי- שאם הוא דוחה אותי זה לא אומר עלי משהו. ופה אני מרגישה שהתחזקתי. לא נתתי למחשבות ללכת למקום של פגיעה. פה באמת אני בוחרת איך לפרש את זה. מעבר לזה- חבל לי שכך הדברים קרו ושהקשר ניתק. אני עוד לא מאמינה שנגמר לגמרי, יש לי הרגשה כזאת. בכל אופן אני לומדת על עצמי ומקוה להצליח לעשות עבודה פנימית שתביא אותי אישית למקום של ביטחון. ואז לא אצטרך את האישור מהצד השני. ושוב תודה לך יקרה

chenby

New member
../images/Emo24.gif

קודם כל תודה שאת פתוחה לקבל את מה שאני אומרת.. זה בהחלט לא מובן מאליו. עכשיו את תמיד יכולה ליזום איתו שיחה - את בחרת לנתק, הכדור בידיים שלך - יכול להיות שלא יתאים לו ואז את יודעת שלפחות עשית את הצעד.. ויכול להיות שיתאים לו מאוד וזה יתן לך גם את האישור הזה שאת עדיין צריכה וגם מקום שבו תוכלי לאמן את עצמך לא להקשיב למחשבות ולרגשות אלא פשוט להיות ולהנות ממנו.. בלי הצורך לדעת איך ולאן זה יוביל... אחד המשפטים החזקים שלמדתי זה- להלך אין את הדרך - הוא יוצר אותה תוך כדי הליכה. לכן כל מה שאת צריכה - זה רק ללכת את הצעד הבא- רק לראות את ה10 מטרים הבאים - היופי הוא, שבזכות ה10 מטרים הבאים - כל הדרך מתגלה לך.. איך? רק היקום יודע. פשוט תתחילי ללכת.

נינה000

New member
תודה יקרה, התחלתי...

עשיתי צעד בכיוון היום... עוד לא הספקנו לדבר אבל אני מתכוונת לנסות. וזה בהחלט לא טריויאלי בשבילי. כן, שמתחילים לחשוב קדימה ושוכחים להיות ברגע- זה מבהיל, זה גדול עלינו. הרגשתי בדיוק כמו שכתבת שאני חייבת לדעת שעשיתי את שלי כדי לא לוותר לגמרי. עוד לא יודעת איפה הוא עומד אבל מקווה לאזור את האומץ לשאול מחר או מחרתיים... תודה שהיית כאן וקראת בין השורות. זה יכול להיות כ"כ מבלבל המצבים האלה.

chenby

New member
:) אני תמיד פה.. איכשהו :)

כן, שמתחילים לחשוב קדימה ושוכחים להיות ברגע- זה מבהיל, זה גדול עלינו. תתחילי בלדבר ב-אני - זה גדול עליי... את לא יכולה לדעת מה הוא חושב את יכולה לדעת רק מה את חושבת יכול להיות שמכיוון שזה גדול עלייך - השלכת את ההרגשה הזו אליו וקיבלת את זה כמראה. האם זה באמת גדול עלייך? עוד אמונה מקבילה... תביני שאין לך שליטה על התוצאות שלך - יש לך השפעה על התוצאות שלך.. והמשפט שמלווה אותי כבר הרבה זמן - לא ניתן לשנות את התוצאות של היום - אבל המחר בידיים שלי. כלומר - שכל מה שאת צריכה להסתכל עליו זה עלייך - איך הוא יגיב מה הוא יעשה - זה מה זה לא רלוונטי. מה שרלוונטי זה שאת עושה פריצת דרך בחיים שלך - עושה משהו שמוציא אותך לגמרי מאיזור הנינוחות למען ההגשמה שלך. זה הדבר היחיד שאת צריכה להסתכל עליו - איך הוא יגיב , אין לך שליטה על זה.. על מה כן יש לך השפעה? על הבחירות שלך. יקירתי, המצב המבלבל הזה יוציא רק מצב מלבלב.. תהפכי את זה בחזרה - ושזו תהיה ההתהפכות האחרונה שלך אכי"ר :)

למעלה