שלום לכם:)

• פותח הנושא BATF
  • פורסם בתאריך

BATF

New member
שלום לכם:)

כן, כן, עוד אחת מאלה שהיו מכורות למכושפות ונתקפו בגל געגועים... בעיקר לאליסה:) הייתה לי תוכנה ממש מגניבה בפשוט ריכזה לי צפיות ישירות (כן, כן של מכושפות!! ועוד כמה..) אבל היא כבר לא עובדתת... ועכשיו אני מחפשת.. אז אם מישו מכיר אתר שאפשר לראות דרכו פרקים מלאים של מכושפות.. אשמח לשמוע=] ו.. יש סרט אחד... שאליסה משחקת בו את האחות הלסבית... ממש אהבתי אותו... משו עם כלה... חתונה... מישו מכיר?

always be me mc

New member
מצטערת אני באמת לא מכירה אתר שכזה

לכן אני פשוט רואה בטלוויזיה או עושה משהו עם תוכנה שאין להזכיר את שמה
אבל נחמד שנתקפת בגל געגועים לאליסוש לכן המלצה שלי אם אין שום דבר עליה בטלוויזיה ואת לא מוצאת מקום להוריד אז פשוט תשכירי למה מה קרה? אליסה לא שווה את זה? לדעתי היא כן
והמ לסרט עם הכלה קוראים 'נשק את הכלה'(נכון לא ראית את זה בא? חח) ומעניין שאהבת כי אני לא אהבתי בכלל אבל כל אחד וטעמֻו

BATF

New member
יש מכושפות להשכרה?

או יותר טוב... לקנייה? כל העונות?

always be me mc

New member
המ בוא נראה

באוזן השלישית נראה לי אפשר להשכיר ולקנות אבל באתר לפחות מצאתי רשימה של עונות מעטות אז כדאי שתבדקי, ואם זה לא לטעמך אז יש את האתרים: אמאזון(לא של הארץ ולכן זו בעיה $) שממנו אפשר לקנות את הסדרה כולה(http://www.amazon.com/Charmed-Compl...=pd_bbs_9?ie=UTF8&s=dvd&qid=1214837291&sr=8-9) ולייזר קלאב{אתר ישראלי} שם בטוח אפשר לקנות כמה ביחד אבל המקיסמום שמצאתי שאפשר לקנות מהאתר{כרגע} הן עונות 1-6 אה וחבל על הזמן אם את לא יודעת אנגלית כי זה בלי דיבוב כמובן. וזהו זה כל מה שידוע לי
מקווה שעזר

Natali Milano

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אני נטלי בת 17.8 מזכרון יעקב מקווה שתהיי פה קבועה

BATF

New member
אה! אנחנו קרובות!

אני מרמת ישי:) את בטח היחידה שתזהה תשם כשתקרא אותו:p

BATF

New member
רמת ישי

חור שאף אחד לא מכיר... חוץ ממי שגר לידו:)

למעלה