שלום לכם

אורין18

New member
שלום לכם

יש לי בעיה ממש קשה שמטרידה אותי וגורמת לי רגשי נחיתות דיכאון ועוד קשיים נפשיים. אני מכור לאוננות כבר כמעט 8 שנים, ואני לא יכול להפסיק, ניסיתי להפסיק אלפי פעמים בלי הצלחה תמיד נפלתי בחזרה... למשהו מכם יש מושג מה עובר עלי ומה אני יכול לעשות? תודה

planet2us

New member
יש קבוצות תמיכה למכורים למין- SA

פועלות על סמך 12 הצעדים. זו התמכרות לכל דבר, אנו חסרי אונים מול עוצמתה. יש פגישות אחת לשבוע. אם תרצה פרטים, כתוב לי במסר באתר

planet2us

New member
תשובה, על פי דעתי האישית-

מי שמאונן בכל יום ואפילו 10 פעמים ביום אינו מכור למין כל עוד חייו נמשכים בצורה בריאה עבורו. זה נכון לדעתי לגבי כל התמכרות. בהתמכרות למין, מרבית המכורים יודעים עמוק בפנים שיש להם בעיה אך קשה מאוד להתמודד איתה כי העולם שלנו רווי מיניות וכי המגע עם מושאי תאווה הוא כל יום, כמעט כל היום. אחת השאלות שכדאי לשאול היא- האם סדר היום אינו מופרע שוב ושוב על ידי אובססיה? האם ההסתכלות שלי על קשרים עם בנות המין השני (בדר"כ) היא כמעט רק דרך "משקפיים" מיניים? אם כן, הרי שאינני יכול לראות באישה את האדם שבה, אלא רק כלי לסיפוק תאוותיי. אינני יכול לפתח קשר מונוגמי עם אמון ונאמנות, אינני יכול לצאת מחוץ למציאות של פנטזיות בלתי פוסקות, של משחקים מיניים, של רדיפה אובססיבית אחרי כל דבר וכל אחת, ועוד לא דיברתי על אלה שחצו קווים אדומים אחרים, ולא כאן המקום להזכירם אבל אני מניח שרובכם ידעו מה הכוונה. הגמילה קשה היא, לא אעמיד פנים שלא, אך רק להיום- יש תקווה. ככל שמתמידים בה מגלים עד כמה ההתמכרות המינית יכולה להיות ביטוי לכאבים נפשיים ורוחניים אחרים. לדעתי, בזה קיים דמיון להתמכרויות אחרות

למעלה