שלום לכם...

lzabari

New member
שלום לכם...

לבת שלי יש יום הולדת בקרוב והיא מתה על תוכנית "האי" אני רוצה לעשות לה הפתעה ולהכין לה הזמנות ליום הולדת בנושא "האי". האם תוכלו לעזור לי?? ואני לא מכירה את התוכנית ממש.. רק שמעתי על טיימרים והצלת העולם וזהו. אז מי שמכיר את התוכנית אשמח מאד אם יוכל לעזור לי במציאת הפעלות לילדים הקשורות לנושא, אביזרים הקשורים לנושא וכד'

מלאכיית

New member
../images/Emo41.gif

אני חושבת שאנשים ישמחו להכין לך, גם אני אבל צריך לדעת פרטים: מה את רוצה שתהיה תוכן ההזמנה!?

lzabari

New member
כיתוב:

ל..... הינך מוזמנת לחגוג את יום הולדתי ה-7 על "האי " - שברח' .......... בתאריך ... באייר תשס"ט (../..../..) בשעה ...... מובטח הרבה כיף ממני מיה טלפון - 6943175 לא כתבתי את כל הפרטים בגללל...... ולמי שיש רעיונות נוספים אשמח לשמוע ותודה :)

מלאכיית

New member
ניסיון:

הכנתי שלושה, אני קצת ממהרת לטקסים, אז מקווה שאהבת משו ואם לא ננסה להכין לך משו חדש:)

lzabari

New member
מלאכית....

איזה יופי של רעיונות.. אני גם אהבתי את השני. יש אפשרות להוריד קצת את התמונה כי הכיתוב מסתיר את התמונה? אם יש לך כוח וZמן לרעיונות נוספים אשמח לראות

מעבר לרעיונות המקסימים של מלאכית../images/Emo47.gif...

כדי למקד יותר את הבקשה, איך את רוצה שזה יראה והיא, או כל אחד אחר ת/ינסה לקלוע

lzabari

New member
לקוקילידה...

אני לא יודעת עד לאן אפשר להגיע בעיצוב כאן לדוגמא הבקשה של מישהי שהזוג יופיע בתמונה של החופה. גיחכתי ואמרתי לעצמי אם זה אפשרי מבלי שייראה חריג, וזה היה ממש מדהים. כאילו הם הצטלמו במקום. אולי שהרקע יהיה אי ועליו דמויות של חברי האי ולמטה כל הכיתוב של ההזמנה.

למעלה