שלום לכם

yossi3017

New member
שלום לכם

רציתי לדעת האם האבחנה של הרופא נכונה שיש לי פצע בקיבה? ומסרתם לי משהו מאבא שלי ז"ל שלא ממש הבנתי אולי אתם יכולים למסור לי משהו ממנו? יוסי בן יענה 20/8/89 תודה רבה שבת שלום!

אני לא מתייחסת כי

נראה לי שמסרי לא טובים בעינך.. תנסה לפנות למי מהמתקשרים פה שאתה מחבב את הניסוחים שלהם.. הילה טל ברנויה העין השלישית אריאלה האחת או עידית בינימין (o1d3e5t)....שהצטרפה ממש לאחרונה והיא אף פותרת חלומות מדופלמת!!!

הי יוסף...../images/Emo13.gif

המסר (שחוזר על עצמו, אם אני לא טועה,) זה כי עליך ללמוד לראות את חצי הכוס המלאה, לתרגל חשיבה חיובית, לנשום לגבי הכיב קיבה (זה המונח כמדומני..), יש אכן פצע..אני ממליצה על תזונה פחות כבדה, פחות חלבונים וחומציות באוכל..וגם דברי חלב שיש הממליצים עליהם, אני כצימחונית מעדיפה..גבינות עיזים ולא של פרה..אוכל יותר קל..וכמויות קטנות עדיף לאכות הרבה ארוחות ופחות בכל ארוחה... תיוועץ בתזונאית...דיאטנית או משהו כזה כי זה משהו שניתן לפתור ברמת הרגלי תזונה..להערכתי, ולגבי אביך ז"ל...בכדי לדייק את המסר אנא מסור את שמו... הוא מוסר שהוא משגיח ודואג לשלומכם..ושזה רק לטובתך שהגיוס שלך מתעקב כי תכנס בעת שהגיוס יהיה ממש יותר חלק וטוב..ושאתה ואמך והאחים שלך..(אח ואחות כמדומני..שצעירים ממך, שוב לא בטוחה..) שמורים. אם תשאל שאלות תקשור קצרות ולא תבקש מסר כללי וכן אם תרשום את שם אביך ושם אימו ז"ל...אנבסה להאריך במסר. יום טוב... אוהב את הביטלס? הולך להיות פה שמח מחר..תבוא לראות!!!

yossi3017

New member
ללאונרדו

לגבי הכיב קיבה אני לוקח כדורים למשך חודש כך הרופא אמר שזה יעזור וגם לאכול יותר ארוחות ופחות בכל ארוחה. שם אבי ברוך בן חבובה ז"ל. יש לי 2 אחיות תאומות גדולות ממני. אני רוצה לדעת מאבי ז"ל מתי אני אצליח לתקשר איתו? והאם הוא פה איתי נותן לי סימנים שהוא איתי ואולי אני לא שם לב.? וגם לגבי הסכסוך שכנים שלא נגמר מה יהיה עם זה? תודה רבה לאונרדו אחלה יום~!

yossi3017

New member
ואם את יכולה לשאול אותו איך

אני יכול להצליח להפסיק לעשן? תודה

טוב....

-
כן אני מוסר לך מסרים..בחלומות..ואפילו מעט אותות אתה לא חולם בני האהוב. -
אתה תצליח לתקשר איתי משתלמד לנשום, לנקות את הצ'קרות ולהאזין לאור ולא לפחד. -
השכנים...הוא מציע להרפות מהמעורבות בעינין ולתת לזמן לעשות את שלו ומשזה יגיע להליך משפטי סופי..תדאגו שיהיו בידיכם הנתונים..אבל לחייך ולנהוג כרגיל...עד כמה שניתן. -
אתה מעשן???פוי. זה מסריח. (זה ממני) אביך מוסר שהעישון שתנסה לדלל אבל שממש תצליח להפרד ממנו אחרי השרות הצבאי...כי שם קשה למי שרוצה להפסיק..אחרי הצבא..זה יגמר...

yossi3017

New member
את יכולה לשאול

אותו לגבי המסרים והאותות אם הוא יכול לפרט יותר כדי שאני אבין? ואם אפשרי לדעת מה הייתי בגלגול הקודם ומה עלי לתקן בעולם הזה? תודה רבה על תשובותייך תמי

כשתגמר היום הולדת לרינגו

שלחתי הנחיות לכל המתקשרים..זהו..לא מתקשרת להערב..ליל מנוחה! תמי

yossi3017

New member
אוקי אשמח לתשובה אחרי ה

יום הולדת של רינגו. לגבי השאלות למעלה. תודה

האמת..חבל שתהיה במתח

לגבי האותות הוא אמר..האזן ללבך. לאמא שלך..אחרי הבלגאן...מקווה שהיא ביקשה?

antreprize

New member
מבדיקות שערכתי עולה שהפצע אינו בקיבתך,

אלה כ60 ס"מ מעליה. בתוך איבר בעל צורה כדורית במעט, שקליפתו קשה ותוכנו ורדרד ובעל יכולות חשיבה מסויימות.

yossi3017

New member
ללאונרדו אשמח לתשובה לגבי ה

מסר לאימא שלי...וגם בבקשה תגידי לאבא שלי שיפרט יותר כיצד הוא מעביר לי מסרים. אבי ברוך בן חבובה. תודה

למעלה