שלום לכם

Crystal Water

New member
שלום לכם

שמי אורי בן חנה 19.7.1986 אני כרגע קצת תקוע בחיי והייתי שמח לקצת הכוונה והאם ככלל, הכיוון שאני לוקח כרגע , הוא הנכון בשבילי מעבר לכך, מה בנוגע לזוגיות , והאם היא תגיע בקרוב, ואיך לזרז את בואה אעריך מאד כל תגובה.. תודה רבה ושבת שלום.

Crystal Water

New member
ורק רציתי לציין

שאני מעיין בפורום זה זמן מה וכל פעם אני מתפעל מחדש מהרגישות וטוב הלב שנוזל כאן מכל עבר. אתם קבוצה של אנשים נדירים.

Crystal Water

New member
הלילה שוב לא ישנתי..

אני מרגיש שאני ממש אבוד.. אני אשמח אם מישהו יגיב לי בכל זאת..
לאונרדו, ערן.. מישהו.

privacy blocked

New member
אני בטוחה שהם יגיבו רק קצת סבלנות ../images/Emo9.gif

ואם יורשה לי... אני לא יודעת בדיוק מה אתה עובר, אבל מכירה את התחושה ששום דבר לא הולך... זה בא מבפנים. וברגע שתתחיל לחשוב חיובי, דברים טובים ייקרו, ואם זה עוזר אני יספר משהו שקרה לי לא מזמן... טיילתי באוניברסיטה בתחושה שהכל באסה... הייתי מתוסכלת כי לא למדתי למבחן, שכחתי את הטופס שצריך בשביל להיבחן, שלחו אותי 100 פעם ממקום למקום, בנוסף מצב הזוגיות שלי מאוד גרוע, אין לי דירה לשנת הלימודים הבאה, ורבתי עם אמא שלי... ואז ראיתי בחורה, מלאה, נכה, יושבת... עם מבט עצוב בעיניים... ומייד הבנתי שזה מסר. כשראיתי אותה לא יכולתי להמשיך להיות עצובה ממה שקורה לי בחיים. אמנם, לא צריך להשוות את עצמך לאף אחד אבל לפעמים כדאי, זה מאוד עוזר
מקווה שתקבל תשובות... כל טוב ויום נפלא

שלום ידיד של הפורום..תודה על הפירגון!../images/Emo141.gif

הי - אורי בן חנה 19.7.1986 פעילות גופנית?תנועה....יש לה תכונות מוזרות, לפעמים יש להניע את הדברים באופן מלאכותי בכדי ליצור תנועה ללא מאמץ.. כשהיינו במוזיאון המדע בחיפה לפני שבועיים בין השאר הייתה תערוכה שכללה מימוש (חלק מהגופים בפעם הראשונה) של שרטוטים של לאונרדו דה וינצ'י המעניין שם הוא לראות איך מהנעה של המכשיר במכה או תנועה אחת המכשירים מבצעים פעולות שרשרת..שמביאות לתוצאה. למעשה זה דומה. הכל ינוע..משתבחר בנקודה בה אתה מניע את השינוי... מה כוונתך "הכיוון".... מבחינת לימודים ועבודה? אתה מוכשר להרבה דברים..משיווק ועד עבודות כפיים, לא ברור מה העיסוק..אני רואה תקופה של אבטלה ולפני כן משהו שקשור בעקיפון לתרופות או רפואה..לא ברור..מה בעתיד... אני לא יודעת אבל אתה דווקא מוכשר לנגינה
ולא ברור לי למה הצד ההוא לא ממומש... אתה מזל סרטן..רומנטיקן...ובייתי..נהדר בקשר זוגי... והגעגוע לשם ברור..בקרוב...בשיא הקיץ...תכיר מישהי מדליקה... שונה ממך, קצת פרועה אבל מאוד רגישה ואוהבת... אהבה גדולה!.
לגבי הצד המקצועי..אם תספק מידע או שאלות יתכן ויהיה לי מה למסור.. אני לא ממש מבינה מה שעובר שם...

Crystal Water

New member
היי,

תודה על התגובה לאונרדו, מבחינת הכיוון.. אני סטודנט, סיימתי שנה א' בתחום האמנות זהו תחביב שאני מאד אוהב ואני חושב שאני גם טוב בו, אבל זה תחום שדורש גם השקעה עצומה של ימים על גבי ימים על כל עבודה ויצירה- והשנה הייתה לי קשה מאד ובסופו של דבר, אינני יודע אם אני רוצה לעסוק בתחום כלל וכלל. יש עוד 3 שנים של לימודים ואני זורם עם זה רק משום שזה הפיתרון הכי קל- הרבה יותר קל מלהפסיק ללמוד ולנדוד אל הלא נודע (תמיד רציתי לעסוק בתחום הנוגע לבעלי חיים , אבל אף פעם לא היה לי האומץ ) אני כרגע בחופשה עובד מעט מאד.. כמה שעות בודדות בשבוע. מספיק בשביל שכ"ד וזהו, מצד אחד אני מרגיש שהחופש חשוב לי.. מצד שני אני מרגיש שאני קצת נאבד בו וב'עצלנות'. נגינה- תמיד רציתי לנגן בפסנתר אבל כל פעם שהתחלתי ללמוד, גם לפני כשנה, איבדתי את הריכוז מהר מאד ולא הצלחתי להשלים יותר מכמה שיעורים. בקשר לאהבה.. נו, טוב, מאחר ואני לא רואה שום דבר (בכלל בכלל) באופק- אפשר רק לקוות שאת צודקת אני מתכנן טיול בחו"ל בחודש הקרוב עם חברים, ויש לי הרגשה מפחידה לגביו גם כן..אני מקווה שיהיה בסדר. תודה רבה לך, והמשך יום נעים

אם אתה סטודנט

יש הדרכה עם בעלי חיים..בגנים וימי הולדת...וגם למוזיאון חיות התנ"ך ומוזיאון הטבע יש...למה שלא תבדוק עם צריכים מדריכים..משלמים משכורת לא רעה וזה מתאים לסטודנטים.

למעלה