שלום לכם

שלום לכם

אשמח לקבל ממכם עזרה אני צריכה להכין דיסק לאירוע של ילדה בת 12 אשמח אם מישהו יוכל לתת לי רשימת שירים עדכניים שתתאים תודה

me123

New member
בוודאי:

קודם כל - אני יוצא מנקודת הנחה שמדובר בשירי מסיבות/שירים שמחים. אם לא, כל מה שכתוב כאן - לא רלוונטי. ככה: אם את מבינה במוזיקה שכזו - אז שירים חדשים אפשר למצוא באתר של המצעד http://www.glgltz.co.il/Default.htm חוץ מזה - שירים עדכניים יש במקרה בעמוד הזה, 6 שרשורים למטה, בשרשור שהכותרת שלו היא "
המצעד השבועי
", ויש שם קובץ JPG למטה באותו שרשור עם השירים מכל השנה. אם בכל זאת לא, הנה שירים מומלצים: Baby - Justin Bieber feat. Ludacris Club Can’t Handle Me - Flo-Rida feat. David Guetta Tetlephone - Lady Gaga Only Girl (In the World) - Rihanna Tik Tok - Ke$ha We No Speak Americano - Yolanda Be Cool & DCUP Bad Romance - Lady Gaga Meet Me Halfway - Black Eyed Peas Misery - Maroon 5 Alejandro - Lady Gaga Teenage Dream - Katy Perry Dynamite - Taio Cruz If We Ever Meet Again - Timbaland Ft. Katy Perry Beautiful Monster - Ne-yo גם סידרתי לך לפי הסדר. חלק זה שירים יותר ישנים, אבל אין כל-כך שירי מסיבות עכשיו. בהצלחה!

me123

New member
Empire State of Mind - JZ ft. Alicia Keys../images/Emo13.gif

פעם היה לי ברור שאני מצביע לשיר הזה. היום יש יותר מדי!
ואפילו אין רשימה!!

למעלה