שלום לכם!

barbaaba20

New member
שלום לכם!

לפני זמן מה פורסם בפורום קובץ על הכנת נירות. רציתי לשאול על איזה גומי להכנת תכניות מדובר והיכן ניתן להשיגו בתל אביב?(עדיף בהרצליה)

av_i_va

New member
שאלתך אינה ברורה

השאלה אינה ברורה. מאמר על הכנת עיסת נייר יש בלח מאמרים (עיסות ובצקים) בעיסת נייר לא משתמשים בתבניות בטח לא מגומי. תבניות לאיזו מטרה? עודד יעזור ברצון, אך יש לנסח את השאלה באופן ברור יותר שבוע טוב

barbaaba20

New member
התכוונתי למשהו אחר

לא לניירות אלא נרות מפרפין!!! בקובץ היה מדובר על איזשהו גומי בכדי ליצור תבניות!!!

ABABI SHARON

New member
על איזשהו גומי בכדי ליצור תבניות!!!

כן יש לטקס ( לא של חנוכה) משמשים בו גם בקרמיקה. האמת שאף פעם לא בררתי אם אפשר לקנות בארץ. אני אשאל את הספקים ואענה לך הערבת אחרי 20:00

sheda0ktana

New member
לאטקס, לאטקס, נשמע לי מוכר...

נדמה לי שמאפרים מקצועיים משתמשים בזה כדי להוסיף חלקים לפרצוף המאופר. אני אשאל חברה היום בערב ומקווה לחזור עם תשובה מחר.

sheda0ktana

New member
מה שבטוח, זה בא בגרגרים וצריך

להוסיף מים. במפגש של רח´ אלנבי ורח´ עליה בדרום תל אביב יש כמה חנויות של צבעים וחמרי יצירה, אני הייתי מבררת שם (אם הייתי גרה בסביבה, למשל
)

לטקס זה גומי נוזלי

שניתן ליצור איתו תבניות.. ניתן להשיג בחנות לחומרי בניין..זהו חומר יחסית יקר.. לגבי הסבר להכנת התבניות אם תקיש HOW TO MAKE LATEX MOLDS או LATEX MOLDS במנוע חיפוש..google, yahoo.. תקבל המון אתרים עם הסברים..

ABABI SHARON

New member
תודה שבלולית

תודה שבלולית אם אפשר לקנות בארץ זאת חצי צרה. לפעמים אני משלם בקנית חומרים וספרים מחול הרבה כפף לדואר.( הוד מלכותה והוד נשיאותו)

צריך לחפש ספקים בארץ..

נראה לי שאתה קונה בכמות רצינית.. ואז הם אפילו מביאים לך עד הבית..

ABABI SHARON

New member
עדיין לא ת קודם אבדוק את הנושא

תבניות גבס לא מתאימות לי אני לא עובד "נקי"

עודד 1947

New member
גומי להכנת תבניות

קיים גומי אשר ניתן להכין ממנו תבנית. הגומי מגיע בצורה מוצקה וצריך להתיך אותו לנוזל וליצוק אותו על מודל שהכנת מראש. במקרה של נרות, צריך להכין מודל מגבס או מעץ או מכל חומר שיעמוד בטמפרטורה של הגומי המותך. לאחר היציקה, הגומי מתקרר ומתקשה, מחלצים מתוכו את המודל ויש לך תבנית. את הגומי תנסה להשיג אצל פנאי לי ת"א דרך פ"ת 126 . ושלא ינסו למכור לך לטקס שהוא גומי נוזלי. תבקש גומי מוצק להכנת תבניות. אגב אולי ניתן להשיג גם אצל "סהר" דרך יפו 43 ת"א. בכל מקרה תבקש הוראות שימוש מדויקות עם הקניה.

למעלה