שלום לכם

RunNGun

New member
שלום לכם

רציתי לשאול מה קורה בין פרד דרסט לבין אחד האמנים שאני יותר מעריך- אמינם. כמו שהבנתי, בזמנו אמ ודרסט היו בביף (ראה השיר "Girls" באלבום האחרון של כיתה ד´12) - וכיוון שאתם מעודכנים יותר ממני בענייני ביזקיט, אנא הסבירו לי מה המצב ביניהם. ד"א, מה אתם חושבים על השיר Limp Bizkit feat. Method Man, Redman and DMX - Rollin´ Remix אבישי

הסיבה היאמ כזאת....................

לאמינם יש סיכסוך ישן עם די.ג´י ליט´ל (את סיבת הסכסוך אני לא יודע) וכשאמינם מסוכסך-אמינם מקלל. אמינם רצה לעשות הופעה עם פרד, באחד השירים הם היו צריכים לרדת על ליט´ל פרד כמובן לא הסכים ודפק לאמינם את העסק. אמינם התעצבן ומאז הוא יורד על ליט´ל, על פרד, ועל לימפ ביזקיט. אבל כמובן שפרד לא נשאר חייב-הוא גם מקלל את אמינם לא מעט הסוף

Yoda Killer

New member
נכון אבל לא מדויק...

אמינם ולימפ ביזקיט הקליטו את השיר Turn Me Loose, לא כל כך קשה למצוא אותו, פשוט תחפשו בקאזה. כשהם הקליטו את השיר אמינם רצה להכניס קטע אל ליט´ל ופרד לא הסכים, נוצרו וויכוחים ואחרי שהשיר יצא ללא הקטע על ליט´ל, אמינם דיבר שטויות על פרד דרסט ולימפ ביזקיט בפני התקשורת, ככה התחילו כל המריבות, אמינם לפי דעתי חרא בנאדם ועוד יותר חרא זמר, אבל זו רק דעתי, אל תאכלו אותי...

17אבי

New member
גם לא מדויק

אמינם החל לטעות שפרד וכל הלימפ הם חבורה של ממוסחרים ושפרד רוצה ורודף רק אחרי כסף

Wakizashi

New member
תפסיקו לתקן ולהמשיך לומא שטויות!!!

כל נושא הסיכסוך כבר דובר ודוסקס *נרחבות* בפורום המוזיקה השחורה, אבל נאמר זאת בקיצור- אמינם מסוכסך קשות עם Everlast, ראפר לשעבר מלהקת House Of Pain, בו גם היה חבר DJ Leathal. אמינם ופרד דרסט היו חברים טובים, תמכו זה בזה וגם הקליטו את שיר ביחד בשם: Turn Me Loose. אמינם כבר כתב כמה שירים בהם הוא יורד על אברלאסט, וגם "חטף" כמה בחזרה (אם כי אברלאסט ממש עלוב ב´דיסינג´). אז אמינם רץ לדרסט ומבקש שיצטרף אליו לשיר חדש שהוא יורד על אברלאסט, ופרד בהתחלה הסכים, אלא שלדיג´י לית´אל לא היה נעים לעשות כן (אחרי הכל, הוא עדיין חבר של אברלאסט), ובסופו של דבר הוא ודרסט הצטרפו לפרוייקט של אברלאסט ועזבו את אמינם לטובתו. חוץ מזה, לית´אל גם עלה ב-MTV והשמיץ אותו באותה תקופה. על כך אמינם התעצבן קשות, וכתב את Girls. אם אתה רוצה לדעת דברים כאלה- לך לפורום מוזיקה שחורה. הרבה יותר פעיל מכאן, זה בטוח...

למעלה