שלום לכם

Comonist

New member
שלום לכם

המקרה שלי סבוך וכואב. אם לא די בזה שנפגעתי מרכב כהולך רגל ולקח זמן עד שהלכתי להיבדק וכנראה זו שפגעה בי תמשיך כרגיל, אז גם אני עובד כרגיל ודי סובל.
העובדות שרלוונטיות למקרה:
- המכה מהרכב היתה בברך, במהירות נמוכה. אני צועד וטווח התנועה מלא, אבל יש הרבה כאבים והרגל מתעייפת אחרי הליכה ממושכת. במיוחד אני סובל כשאני נוסע ברכב או משאית וטרטורים כמו גם פניות חזקות הורגים אותי.
- הייתי אצל אורטופד מומחה ובי"ח, ונשללו שבר ומים בברך. יש יציבות שמורה בלי סימנים מנסיקלים. טופלתי ע"י אורטופד וכרגע בפיזיותרפיה. הופניתי גם למיפוי עצמות וE.M.G וכרגע ממתין לתוצאות. לציין שבזמן מנוחה הכאבים נרגעים מאוד.
- האם יכול להיות שמדובר בדלקת ולא מעבר לכך? אני מאוד מודאג ויש לי כאבי חזה, הזעה, חוסר שינה וכו". החיים נעצרו.

Comonist

New member
תיקון קטן

טופלתי ע"י כירופרקט, לא אורטופד כמו שכתבתי.
למישהו/י יש חוות דעת לא מקצועית לתת לי?

כמה דברים

ראשית, ברוך הבא.

שנית, הסיפור שלך באמת לא מאוד שגרתי, אבל .. נשמע שהוא משפיע לך גם על מצב הרוח ולא רק על הכאב.

מתי קרתה לך התאונה? כמה זמן כבר הכאבים?

האם עשו לך בדיקת אולטרא-סאונד?
אני מבינה שאם שלחו למיפוי לא עשו למעשה MRI.

איך שללו שבר? בצילום רנטגן רגיל?

נשמע כאילו יש לך שם בעיה או של פיעה בעצב או בגיד או שריר. אלה בכל מקרה רקמות רכות, ולכן אפשר לראות אותם או בבדיקת אולטרה-סאונד או (עדיף) ב-MRI.

זה ששלחו ל-EMG זה מעודד, אבל צריך לוודא שתעשה אותה אצל מי שהוא רופא מומחה, ולא אצל "חלטוריסט".

נראהלי שאחרי שתיתן מעט תשובות על השאלות - אוכל לתת לך כיוון הלאה.

ועוד כמה שאלות:

1. האם אתה עובד?

2. מה קשה לך במיוחד ב"טרטורים" ובפניות שדיברתם עליהם? מה זה גורם לך להרגיש?

3. האם תוכל לתאר את הכאב?

4. האם המליצו לך לקרר או לחמם את הברך? האם זה מועיל?

5. רגל ימין או שמאל? האם מפריע לנהיגה?

למעלה