שלום לכם

coffe to go1

New member
שלום לכם

נעלמתי לתקופה אבל זה לא אומר שלא התגעגעתי .. עברה עליי ועדיין עוברת תקופה מאד מאד קשה, הבריאות של הבן שלי במצב לא טוב , אני מעדיפה לא לפרט כרגע, אני עייפה, אני עצובה, אני מותשת, אני דואגת, אני כועסת, אני מרגישה חסרת אונים , אני מרגישה לבד בצורה שלא תתואר, לבד ובודדה מכל הבחינות האפשריות, אני מנסה להחזיק מעמד ולתפקד, אני מנסה לחייך אבל לא מצליחה, מקודם הילדים רצו לאכול והתחילו לצרוח ולריב בינהם ואני ביקשתי מהם כמה פעמים בשקט שיהיו סבלניים ושאני מכינה והם המשיכו לצווח ולצווח ( לפחות אחד מהם) ואני פשוט נשברתי , התחלתי לצרוח עליהם בחזרה ובתוך כל זה פשוט התחלתי לבכות מולם, הם בחיים לא ראו אותי במצב כזה, בטח שלא בוכה ככה, ראיתי את הבהלה בעיניים שלהם ואני חשבתי לעצמי איזו מין אמא חרא אני.. אני צריכה להיות חזקה בשבילם ולתת להם את הביטחון שהכל יהיה בסדר ואני ככה נשברת מולם. בכל אופן היה לי שנייה וחצי לעצמי אז רק רציתי לפרוק קצת. ביי

וואוו קפה.... אין לי מילים...

תמשיכי לשתף.... ורפואה שלמה לבן שלך !

arieshor

New member
coffe to go1

תפקיד של אמא לא קל

כל אישה היתה מתנהגת כמוך .

העיקר שהילד שלך ירגיש טוב מאוד מצויין .

מדי פעם את יכולה להיתקשר לדבר בטלפון אם חברות שאת מכירה .

אבל אם חברה טובה שהיה לך כייף לדבר איתה . זה הצעה את תעשי מה שאת רוצה .

אני בטוח שאת אמא טובה מאוד .

לא להישבר . גם יגיעו לך ימים טובים ביותר .

כמו שאמרת תהיי חזקה . העם של נשים זה עם חזק .

העיקר שחזרת .

רפואה שלמה לילד

את לא אמא חרא, אני בטוחה שאת אמא טובה מאוד. לכולנו יש רגעים שאנחנו נשברים. זה טבעי, זה אנושי וזה בסדר גמור.

שיהיו רק בשורות טובות

פריאל12

New member
קפה יקירה

אין דבר כואב ומדאיג מקרוב משפחה חולה... זה מטלטל ומערער אותך מהיסוד :(
רפואה שלמה ומהירה לבנך, ולך - חיבוק ענק!

איבוד השליטה...

אצלי לפחות, דווקא ממקום כזה של איבוד השליטה, של "חריגה מהגבולות של עצמי", נורא גורם לי להתאפס ולהבין בעצם מה הגבולות - ולאן צריך לחזור...
זה נכון שלפעמים זה נראה שאם אנחנו מתפרקים ככה וצועקים או מתנהגים לא כמו שחשבנו שצריך, אנחנו פוגעים בסביבה ובאחרים - אבל צריך לזכור שהתגובות האלו - הן טבעיות, וזה כמו שאת צוחקת למשמע בדיחה טוב, וכמו שאת מתרגשת מסיפור יפה - אז גם במקרה הזה של הלחץ - בסה"כ ביטאת את עצמך ואת מה שהרגשת.

אל תרגישי רע עם זה - תקבלי גם את הכאב, ותראי שאת מצליחה בפעם הבאה פחות לאבד את עצמך...

למעלה